Ore Kundra, po cfare eshte kjo logjike me te cilen flet? Me parashtron ti mua programe angleze Named&shamed????
Degjo...a nuk ke thene nje here se ke dal qe nga 90-ta nga shqiperia?
Une kam dale qe nga 98, edhe e kam te veshtire te di se cfare behet atje, vjen ti.....edhe mend me shumice.
Ushtaraket shqiptare, edhe ti po te kishe qene vete, apo ndonje i familjes tende (do ti kishe keshilluar) ishin te detyruar te dezertonin ne nje shtet si ai pershkrimi me siper qe i be Fatos Lubonja. Ushtaraket nuk jane budallenj, edhe sidomos keto 12 vitet e fundit e dine se cfare do te thote "te futme e te ngecme"...
Safeti do ti mbante krimet, po te vinte situata per gjygje...? Se vrasja, Kndrarryme, eshte relative. Ti e qu see shte per detyre, ndersa nje qeveri tjeter e qu krim ndaj njerezimit. Ps, sic quhen kriminele vrasesit e kohes se Hoxhes, po te gjykohen me ligjet e pas 90tes, po keshtu del edhe me te tjeret.
Ne nderrime qeverishe te korruptuara, mundesite per ta ngrene tekun e kane te thejshtit, dmth ushtaraket e policat...
sic ta dhashe shembellin me Capajev Tacin e Shkodres 91!
Edhe nje here, ne shqiperi ka kohe qe revolta ndaj nje rregjimi shqiptar shperthen pa qellim ne forma opozitare te huaja, edhe sikur keto te jene thjeshte fantazi popullore..si ngritja e tre gishtave ne Vlore.
Se serbet kishin shku ne vlore edhe i kishin bo mesim vlonjateve se sa gishta te ngreni...(mos u ftofni m'tajaret)...
Nuk e ma men ne kohe te dulles se si kenojshin robt "ka inoti" konge te huja...? Agjentura ishte?
Krijoni Kontakt