Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 98
    i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Pėr: Marian Kola vritet nga policia greke

Pergjigjia e tyre ka pas qene aty nderkohe qe ndodhi arratisja!

U dorezuan=te vrare!
    I kapen=te vrare!

Ne te tilla raste per policine greke s'ka hetim!

Vrasja eshte e domosdoshme per nje shqiptar.

Kur komentojne ca qe s'dijne ne lidhje me padrejtesite ndaj shqiptareve ngel ajo e te pasurit dy ,,,,,,,,,

Nje ta cash e nje ta mbash!

Ngushellime familjes se ndjerit.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    dhe shqiptari qe vdic u vra nga plumbat e police,kjo edhe pse e konfirmuar,cuditerisht nuk theksohet...duke lene per te nenkuptuar se u vra nga kola.....
    dhe kur e kapen,u tha policeve,kjo eshte hera e fundit qe me kapet,heren tjeter o do ju vras o do me vrisni....dhe e vrane pas shpine mbreme.....,shikoni cte rrahur i kane bere jur e kapen heren e fundit,,e imagjinoni besoj se cndjeja krijon tek nje njeri kurr rrihret keshtu dhe per kete vendos te arritiset....

cfare nuk kupton ti qe kapesh kot.

kerkon te drejta te barabarta me policine kur krimi ka aq guxim sa te perplaset me arme zjarri dhembe per dhembe.
    policia e ka me kushtetute te ruaj rendin. i ka armet per kete pune.
    edhe sikur ai shqiptari te jete vrare nga plumbat e policise, perseri krimineli e ka fajin. sepse ata hapen zjarr ndaj policise dhe jane shkaktare te vrasjes.

kokfortesia e ketyre njerezve qe jo vetem vjedhin por nuk ngurojne te perdorin edhe arme, nuk te ngjall asnje lloj meshire ndaj jetes se tyre.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    cfare nuk kupton ti qe kapesh kot.

kerkon te drejta te barabarta me policine kur krimi ka aq guxim sa te perplaset me arme zjarri dhembe per dhembe.
    policia e ka me kushtetute te ruaj rendin. i ka armet per kete pune.
    edhe sikur ai shqiptari te jete vrare nga plumbat e policise, perseri krimineli e ka fajin. sepse ata hapen zjarr ndaj policise dhe jane shkaktare te vrasjes.
    nuk eshte sikur,mos propagando,shqiptari 24vjecar hidraulik eshte e sigurt 100% se eshte vrare nga policia,po te ruaj rendin,por policia nuk ka asnje te drejte te godase ne ate menyre te arrestuarin...ehste e sigurt se me ate sjellje policia nqs arrestoi nje hajdut,duke e goditur ate ne ate menyere krijon nje super kriminel i cile per hakmarrje do beje cte jete e mundur..dhe keshu arrijme tek ngjarjet e fundit.

Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    nuk eshte sikur,mos propagando,shqiptari 24vjecar hidraulik eshte e sigurt 100% se eshte vrare nga policia,po te ruaj rendin,por policia nuk ka asnje te drejte te godase ne ate menyre te arrestuarin...ehste e sigurt se me ate sjellje policia nqs arrestoi nje hajdut,duke e goditur ate ne ate menyere krijon nje super kriminel i cile per hakmarrje do beje cte jete e mundur..dhe keshu arrijme tek ngjarjet e fundit.
    ketu fillon gafa jote, perpiqesh ta mbrosh duke e cilesuar thjesht hajdut nje kriminel te dhunshem. ai u arrestua pas perleshjes se armatosur.

hajdut eshte ai qe vjedh me zgjuarsi pa ushtruar dhune me arme. ai qe vjedh nen kercenimin e armeve edhe KRIMINEL.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

[QUOTE]
    Citim Postuar mė parė nga Archon Lexo Postimin
    Po mor po,ne kohen e turqise lulezonim ndersa sot qe jemi vetem jemi katastrofe,po edhe historine neper xhami e mesoni keshtu qe ske faj
    Ne kohen e turqis kemi pas 5 vilajete qe kishin mardhenje te shkelqyera ne mes vete ,ishim zot te tokave tona , sot jemi te ndar ne gjasht shtete ,dhe qe nuk kemi mardhenje te mira me asnjerin as Kosova me Shqiperin ,kemi dy shtete shqiptare qe nuk jan te pavaruara ende varen nga te tjeret dhe fajin e paska turqia ,te thash leje historin me me rendesi eshte e sotmja dhe e ardhmja booll ma duke fajsu turqin per deshtiemt tona ,ne duhet te fajsojm vetveten qe jemi kombi me i prapambetur ne bot qe edhe ne ket shekull nuk kemi nje shtet qe do mburrej qdo shqiptar ,perderisa ne deshtimet dhe te metat tona ju hudhim te tjeret i fajsojm te tjeret per deshtimet tona ne kurr sdo mund te perparojm

Po atehere pse nuk the nje fjale per te pafajshit grek qe u vrane nga keta te arratisurit
    une te thash me lart se nuk urrej qdo serb dhe qdo grek ,dhe nuk perkrahi vrasjen e tyre ,por a je i sigurt se keta u vran nga shqiptaret ? une nuk i besoj shtetit grek se cka thot ,sepse nje shtet qe ka urrejtje dhe mllef ndaj nje kombi kur nuk do e thot te verteten,ndoshta edhe keta shqiptart kan qen kriminela por une smund ti quaj duke u bazu ne deklaratat e shtetit grek

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

ketu fillon gafa jote, perpiqesh ta mbrosh duke e cilesuar thjesht hajdut nje kriminel te dhunshem. ai u arrestua pas perleshjes se armatosur.

hajdut eshte ai qe vjedh me zgjuarsi pa ushtruar dhune me arme. ai qe vjedh nen kercenimin e armeve edhe KRIMINEL.
    ok mo akilis,kush ta prish ty...zitw h ellas....

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

[QUOTE=Shtimjanii;3655644]

Ne kohen e turqis kemi pas 5 vilajete qe kishin mardhenje te shkelqyera ne mes vete ,ishim zot te tokave tona , sot jemi te ndar ne gjasht shtete ,dhe qe nuk kemi mardhenje te mira me asnjerin as Kosova me Shqiperin ,kemi dy shtete shqiptare qe nuk jan te pavaruara ende varen nga te tjeret dhe fajin e paska turqia ,te thash leje historin me me rendesi eshte e sotmja dhe e ardhmja booll ma duke fajsu turqin per deshtiemt tona ,ne duhet te fajsojm vetveten qe jemi kombi me i prapambetur ne bot qe edhe ne ket shekull nuk kemi nje shtet qe do mburrej qdo shqiptar ,perderisa ne deshtimet dhe te metat tona ju hudhim te tjeret i fajsojm te tjeret per deshtimet tona ne kurr sdo mund te perparojm

une te thash me lart se nuk urrej qdo serb dhe qdo grek ,dhe nuk perkrahi vrasjen e tyre ,por a je i sigurt se keta u vran nga shqiptaret ? une nuk i besoj shtetit grek se cka thot ,sepse nje shtet qe ka urrejtje dhe mllef ndaj nje kombi kur nuk do e thot te verteten,ndoshta edhe keta shqiptart kan qen kriminela por une smund ti quaj duke u bazu ne deklaratat e shtetit grek
    Ti po e mbron turqine me zell te madh dhe une nuk duhet te them gje edhe pse turqit kane vrare me mijra shqiptare.Ndersa ti etiketon gjithe ortodokset,gjithashtu edhe mua sikur mbroj greket apo sllavet,gje qe nuk e bera ne asnje moment por kritikova ata qe heroizojne kriminelet.

Tani me thuaj ti kush eshte antikombetar ne shkrimet tona???

Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

[QUOTE=Shtimjanii;3655644]

Dei ne vitin 1912, kauret (te krishteret) shqiptare ne keto vilajete nuk lejoheshin te futeshin ne qytet duke hipur ne kale. nuk lejoheshin te kishin oxhaqe ne shtepite e tyre, nuk lejoheshin te merreshin me punet e vendimmarrjes, ata vriteshin nga myslimanet nese e gjykonin te drejte ata.. etj,etj,etj,

nen sundimin otoman te krishteret trajtoheshin si zezaket.

keto jane te dokumentuara, dhe te treguara nga gjysherit tane qe jetuan ne ate periudhe.

se dolem dhe nga tema.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Dei ne vitin 1912, kauret (te krishteret) shqiptare ne keto vilajete nuk lejoheshin te futeshin ne qytet duke hipur ne kale. nuk lejoheshin te kishin oxhaqe ne shtepite e tyre, nuk lejoheshin te merreshin me punet e vendimmarrjes, ata vriteshin nga myslimanet nese e gjykonin te drejte ata.. etj,etj,etj,

nen sundimin otoman te krishteret trajtoheshin si zezaket.

keto jane te dokumentuara, dhe te treguara nga gjysherit tane qe jetuan ne ate periudhe.

se dolem dhe nga tema.

Keta akoma ate kohe enderojne prandaj e mbrojne me kaq zell Turqine,por nuk e dijne kokeshkretet qe ajo kohe ka perenduar dhe skthehet me.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

[QUOTE=Archon;3655646]
    Citim Postuar mė parė nga Shtimjanii Lexo Postimin

Ti po e mbron turqine me zell te madh dhe une nuk duhet te them gje edhe pse turqit kane vrare me mijra shqiptare.Ndersa ti etiketon gjithe ortodokset,gjithashtu edhe mua sikur mbroj greket apo sllavet,gje qe nuk e bera ne asnje moment por kritikova ata qe heroizojne kriminelet.

Tani me thuaj ti kush eshte antikombetar ne shkrimet tona???
    Jo gjith ortodokset por shumica e atyre qe kam pas rast ti njoh permes shkrimeve te tyre ,dhe nuk mohoj kontributin e atyre ortodokesve per komb dhe atdhe

Une te thash me hertet se asnje shqiptar nuk e qes para nje turku apo para nje arabi qoft edhe ateist, sese ai eshte kombi im gjaku im qe jam i obliguar nga feja ime te perkrah dhe te mbroj kombin dhe atdheun tim,

Nese mirren shkrimet ne ket forum me antikombtar jan ata qe quajn veten ortodoks ,pasi nga ta ka shum fyrje dhe nenqmime vetem e vetem qe ka besim dhe mendim ndryshe nga ai ,mu dhe muslimaneve te tjer ne forum shpesh her naj kan mohu kombsin pershkak te fes por une asnjher si kam then nje shqiptari ti je grek serb etj

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •