Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 98
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Pėr: Marian Kola vritet nga policia greke

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Bledi, nese kane bere ato vjedhje qe thua ti, nuk qenkan te pafajshem. Le te benin denimin si burrat per vjedhjet e kryera. Kur arratisesh e di cfare te pret.
    vjedhjet i kane bere por sa e tek,nuk jam i sigurte, nuk i mohon njeri,po keta me arratisjen ishin kunder sistemit sepse ishin denuar shume vite,me burgim te perjetshem, gje qe sic thone nuk eshet denimi i duhur per gjera te tilla por i tepruar

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar mė parė nga Archon Lexo Postimin
    nqs eshte keshtu,i terheq ato qe thashe,por me bene pershtypje disa komente ne fb ne ate diten kur u vrane ata te pafajshit, te tipit "bravo","shume mire ja u bene" etj
    ashtu ka ngjare pa te te thene asnje genjeshter,ata jane ngjarjet e verteta,ndersa per bravot etj,nuk ja vlen te flasesh..

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Ortodokeset jan pro grek pro sllav dhe shihet ne shkrimet e ortodokseve, ma shum kan dashuri ndaj grekeve se sa ndaj shqiptarve te besimeve tjera,ndersa muslimanet jan anti sllav

Po ta perdorje logjiken tende nuk do ta perkrahje nje vend qe e ka te shpallur luften ndaj vendit tend
    Ketu ska lidhje feja more njeri,me mire te mos i hyjme ketij muhabeti se do dalesh i humbur dhe mos na u shitni si patriote dhe sikur ju vjen keq per vrasjet e grekeve dhe serbeve se ju pame para disa ditesh kur serbin e kthyer ne mysliman e quajtet vella dhe jeni ju ata qe gjithmone keni vepruar kunder te ardhmes se shqiperise,mos harro se ishin ortodokset ata qe te ndane nga turqia qe ta mori frymen per 500 vjet dhe ti sot e quan popull mik,ishin ortodokset qe te bene me alfabet latin se tani do te ishe duke shkruar me shkronja arabe etj etj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Archon : 21-07-2013 mė 12:12

Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga Gentian_gr Lexo Postimin
    Atehere kur s'di hesht me mire sepse quhesh i mjere!
    Kurse ju duhet te jeni nga ata qe kur komentoni keni para nje dosje me argumenta dhe i keni studiuar para dhe prapa ceshtjet qe shkruani

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar mė parė nga Archon Lexo Postimin
    Ketu ska lidhje feja more njeri,me mire te mos i hyjme ketij muhabeti se do dalesh i humbur dhe mos na u shitni si patriote dhe sikur ju vjen keq per vrasjet e grekeve dhe serbeve se ju pame para disa ditesh kur serbin e kthyer ne myslimanet e quajtet vella dhe jeni ju ata qe gjithmone keni vepruar kunder te ardhmes se shqiperise,mos harro se ishin ortodokset ata qe te ndane nga turqia qe ta mori frymen per 500 vjet dhe ti sot e quan popull mik,ishin ortodokset qe te bene me alfabet latin se tani do te ishe duke shkruar me shkronja arabe etj etj
    Une nuk kam urrejtje ndaj qdo greku apo serbi sepse qdo komb ka njerz te mir dhe te kqijn ,por jam kunder dhe urrej shtetin grek dhe shtetin serb ,te cilet kan qen dhe jan armiqt tan ,dhe cfardo qe thon per shqiptaret une nuk ju besoj nuk jam mendjeleht si ti ,sepse me propagandat e tyre ndaj shqiptareve moti i kam mesu ,

Ashtu siq e quan vella ti nje ortodoks edhe une e quaj vella nje musliman ,edhe pse une e quaj vella une ne krahsaim me ty nuk lejoj qe nje sllav te jet prijes iim ,dhe nuk lejoj qe ai te mbjell urrejtje ne zemren time ndaj kombit tim

Sa i perket atyre qe na ndan nga turqia ,turqia na ndau se ne nuk deshem te ndaheshim ,ata ishin hoxhollaret shqiptar qe shpallen pavarsin e shqiperis ata ishin artitekt te pavarsis ,ndersa priftit ortodoks deshironin bashkim me greqin ,

Dhe leje historin shikoje realitetin sot dhe te ardhmen neser kjo eshte me me rendesi se sa ajo qka ka ndodh para 100 e 500 viteve ,mos u mundo qe deshtimet dhe te metat e tua tu a hedhesh atyre qe te kan sundu para 500 viteve

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

1995-Μarian Kola eshte arrestuar nga asfalia e selanikut per here te pare per grabitje .
    2007-arrestohet perseri nga asfalia e selanikut i akuzuar per 37 vjedhje, dhe grabitje me dhune ne dyqane e banka.
    2009-gjate transferimit nga burgu per ne rajonin e policise ku do merrej ne pyetje nga prokurori i thives, Kola arratiset nga rajoni i policise me kercenimin e nje bombe qe kishte siguruar ne burg.
    2010-gjate nje vjedhje ne nje banke ne korinth perplasen me arme me policine, ku si pasoje nga shkembimi i zjarrit plagoset nje polic dhe digjet makina e policise, Kola dhe bashkepunetori i tij arrin te largohet.
    2010-nje muaj me vone, gjate nje vjedhje banke ne virona te atikes, perleshen me arme me policine ku ngel i vrare nje hidraulik 25 vjecar nga shqiperia qe ndodhej rastesisht aty. Marian Kola arrestohet.
    2013-ne mars Kola me 10 te denuar te tjere arratisen nga burgu i trikales, pasi zbulohen nga policia ne korinth, Kola me disa te burgosur te tjere gjate kembimit te zjarrit me policine mbetet e vrare nje vajze greke 25 vjec qe ndodhej rastesisht
    ne vendngjarje.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Une nuk kam urrejtje ndaj qdo greku apo serbi sepse qdo komb ka njerz te mir dhe te kqijn ,por jam kunder dhe urrej shtetin grek dhe shtetin serb ,te cilet kan qen dhe jan armiqt tan ,dhe cfardo qe thon per shqiptaret une nuk ju besoj nuk jam mendjeleht si ti ,sepse me propagandat e tyre ndaj shqiptareve moti i kam mesu ,

Ashtu siq e quan vella ti nje ortodoks edhe une e quaj vella nje musliman ,edhe pse une e quaj vella une ne krahsaim me ty nuk lejoj qe nje sllav te jet prijes iim ,dhe nuk lejoj qe ai te mbjell urrejtje ne zemren time ndaj kombit tim

Sa i perket atyre qe na ndan nga turqia ,turqia na ndau se ne nuk deshem te ndaheshim ,ata ishin hoxhollaret shqiptar qe shpallen pavarsin e shqiperis ata ishin artitekt te pavarsis ,ndersa priftit ortodoks deshironin bashkim me greqin ,

Dhe leje historin shikoje realitetin sot dhe te ardhmen neser kjo eshte me me rendesi se sa ajo qka ka ndodh para 100 e 500 viteve ,mos u mundo qe deshtimet dhe te metat e tua tu a hedhesh atyre qe te kan sundu para 500 viteve
    Po mor po,ne kohen e turqise lulezonim ndersa sot qe jemi vetem jemi katastrofe,po edhe historine neper xhami e mesoni keshtu qe ske faj

Une nuk kam urrejtje ndaj qdo greku apo serbi sepse qdo komb ka njerz te mir dhe te kqijn
    Po atehere pse nuk the nje fjale per te pafajshit grek qe u vrane nga keta te arratisurit

nuk lejoj qe nje sllav te jet prijes iim ,dhe nuk lejoj qe ai te mbjell urrejtje ne zemren time ndaj kombit tim
    Nuk e di kujt i referohesh per neqoftese e ke per Janullatosin,atehere te them qe ai ka bere me shume per Shqiperine sesa cdo shqiptar tjeter dhe fjalet qe ai gjoja na mbjell urrejtje ndaj bashkekombasve me fe tjeter mund te vijne vetem nga ata qe skane asnje lidhje me ate qe flasin,perkundrazi ata qe ne cdo fjalim te tyrin permendin te krishteret duke i quajtur me emra percmues jane ata qe fusin urrejtje ne mesin e kombit tone,jane ata qe shkaktojne percarje dhe ti je nje nga ata qe i degjon dhe nuk te bejne pershtypje keto gjera,ndersa une nqs do te degjoja na kishe ndonja fjale kunder muslimaneve,apo kujtdo tjeter do te ngrihesha dhe do te largohesha ndersa ju i degjoni dhe i nderoni ata qe fusin percarje na mesin tone.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763

Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    1995-Μarian Kola eshte arrestuar nga asfalia e selanikut per here te pare per grabitje .
    2007-arrestohet perseri nga asfalia e selanikut i akuzuar per 37 vjedhje, dhe grabitje me dhune ne dyqane e banka.
    2009-gjate transferimit nga burgu per ne rajonin e policise ku do merrej ne pyetje nga prokurori i thives, Kola arratiset nga rajoni i policise me kercenimin e nje bombe qe kishte siguruar ne burg.
    2010-gjate nje vjedhje ne nje banke ne korinth perplasen me arme me policine, ku si pasoje nga shkembimi i zjarrit plagoset nje polic dhe digjet makina e policise, Kola dhe bashkepunetori i tij arrin te largohet.
    2010-nje muaj me vone, gjate nje vjedhje banke ne virona te atikes, perleshen me arme me policine ku ngel i vrare nje hidraulik 25 vjecar nga shqiperia qe ndodhej rastesisht aty. Marian Kola arrestohet.
    2013-ne mars Kola me 10 te denuar te tjere arratisen nga burgu i trikales, pasi zbulohen nga policia ne korinth, Kola me disa te burgosur te tjere gjate kembimit te zjarrit me policine mbetet e vrare nje vajze greke 25 vjec qe ndodhej rastesisht
    ne vendngjarje.

Engjell paska qene ky , gjynaf qe e vrane .Turp policise .

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Mos na sillni tema te tilla per vrases e hajduta se s'kemi c'te komentojme. Me vjen keq vetem per familjet e tyre. Eshte e dhimbshme te kuptosh qe ke deshtuar me edukimin e nje femije, dhe qe e ke humbur ate per jete per shkak te zgjedhjeve te gabuara qe beri.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    2010-nje muaj me vone, gjate nje vjedhje banke ne virona te atikes, perleshen me arme me policine ku ngel i vrare nje hidraulik 25 vjecar nga shqiperia qe ndodhej rastesisht aty. Marian Kola arrestohet..
    dhe shqiptari qe vdic u vra nga plumbat e police,kjo edhe pse e konfirmuar,cuditerisht nuk theksohet...duke lene per te nenkuptuar se u vra nga kola.....
    dhe kur e kapen,u tha policeve,kjo eshte hera e fundit qe me kapet,heren tjeter o do ju vras o do me vrisni....dhe e vrane pas shpine mbreme.....,shikoni cte rrahur i kane bere jur e kapen heren e fundit,,e imagjinoni besoj se cndjeja krijon tek nje njeri kurr rrihret keshtu dhe per kete vendos te arritiset....

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BLEDI_SH : 21-07-2013 mė 12:45

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •