Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 41
    i/e regjistruar Maska e C.Jack Sparrow
    Anëtarësuar
    07-12-2012
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    199

Për: Rinumërim për Lezhën dhe Shkodrën

Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Interesante eshte fakti qe militantet e PS fajesojne Sali Berishen perr gjithcka. Kur fiton PD ka vjedhur Saliu, kur vjedh vete PS dhe fiton eshte Saliu qe manipulon per ta bere Ramen hajdut. Nuk them se Berisha eshte shum i ndershem por kam inteligjencen per te kuptuar se edhe Rama nuk eshte kaq i mire...
    po, shume i ndershem si ne rastin e tiranes ku e pame te gjithe si e morri ne tavoline
    “Who’s to say I won’t live forever?”

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

qenkaterbuar iliriam muho..
    po ai sikur iku vete nga kqz..

reagimi i m,afiozit muho tregon se po te hapen kutit del ndryshe puna..

pra.. mafia i paska blere komisioneret e pd-se..

pra pd sikurse dyshoja me pare prap komisioner te qelbur paska ven..

e po mir ti behet..

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Akt i kunderligjshem i KQZ-se...

E vetmja instance qe do te mund te urdheronte rinumerimin e votave eshte Kolegji Zgjedhor, pasi qe KQZ thjeshte nuk i ka votat e mjaftueshme per vendime te tilla.
    I mungon nje vote dhe per kete arsye duhet ta perfundoje procesin dhe ta dergoje materialin tek Kolegji Zgjedhor. Ne te kunderten, edhe ky proces zgjedhor qe u "lavdua" nga te gjithe, do te demtohet rende.
    Berisha ende nuk eshte pajtuar plotesisht me humbejen, dhe ne largim e siper po tenton qe se paku ti njollose edhe keto zgjedhje. Nje akt antikombetar i S. Berishes. Pavaresisht se ndoshta eshte paramenduar vetem si veprim i fundit kunder qeverise se ardhshme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

ky ka qene qellimi i terheqjes se komisionereve te majte. ata u terhoqen, te vjedhim sa me shume vota se 4 veta nuk kane te drejte te hapin kutite.
    kur behet nje krim gjeja e pare eshte te izolohet krimineli dhe me vone te diskutohet kush do ta mbroje, kush do ta gjykoje. e majta ka vjedhur, un si demokrat i kerkoj kqz te mbroj voten time.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Interesante eshte fakti qe militantet e PS fajesojne Sali Berishen perr gjithcka. Kur fiton PD ka vjedhur Saliu, kur vjedh vete PS dhe fiton eshte Saliu qe manipulon per ta bere Ramen hajdut. Nuk them se Berisha eshte shum i ndershem por kam inteligjencen per te kuptuar se edhe Rama nuk eshte kaq i mire...
    e majta kete radhe ka vjedhe me ndihmen e te huajve. por te huajt nuk i dine konsekuencat qe mund te sjelle qeverisja e shqiperise prej mafies.
    shume shpejt do kerkojne klasikun berisha

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ky ka qene qellimi i terheqjes se komisionereve te majte. ata u terhoqen, te vjedhim sa me shume vota se 4 veta nuk kane te drejte te hapin kutite.
    kur behet nje krim gjeja e pare eshte te izolohet krimineli dhe me vone te diskutohet kush do ta mbroje, kush do ta gjykoje. e majta ka vjedhur, un si demokrat i kerkoj kqz te mbroj voten time.
    Kolegji Zgjedhor mund ti hape te gjitha kutite...
    Madje edhe ti shpalle zgjedhjet te pavlefshme, nese ka arsye te mjaftueshme.

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

e majta kete radhe ka vjedhe me ndihmen e te huajve. por te huajt nuk i dine konsekuencat qe mund te sjelle qeverisja e shqiperise prej mafies.
    shume shpejt do kerkojne klasikun berisha
    Kur qante e majta dhe kerkohej te hapen kutite,burri i Sllobodankes thoshte i djegim para se t'i hapim.Ti si demokrat i flaket,perse nuk ngule kembe te numerohen votat kur pala tjeter kerkonte?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga unreal Lexo Postimin
    Kur qante e majta dhe kerkohej te hapen kutite,burri i Sllobodankes thoshte i djegim para se t'i hapim.Ti si demokrat i flaket,perse nuk ngule kembe te numerohen votat kur pala tjeter kerkonte?
    lerini llafet, duhet transparence

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

lerini llafet, duhet transparence
    transparence vetem kur te don botha ty e sales?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e C.Jack Sparrow
    Anëtarësuar
    07-12-2012
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    199

po mja mo se late nam, te ishin manipuluar vertet te linte saliu bashke me kelyshet e tij
    ata do dilnin cdo minute ne konferenca, por po i thone keto se ata kane 84 mandate qe mund te votojne cdo ligj
    te pakten pranojeni nje here te vetme turperimin
    “Who’s to say I won’t live forever?”

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •