Ok...Ateher e verteta dhe realiteti nuk jan e njejta gje...ai perdor disa te verteta per te kamuflluar gjithe kete qe po thote,sikur ai paragrafi te mos i referohet ketij shkrimi do ishte tjeter gje,ateher fare mire dhe ne mund te them se Lubonja me ate paragraf donte te na shperlante dhe ne trurin...Ne pastaj mund te kemi nje milion probleme,po per keto gjera qe po flet ai,jemi deshmitar te gjithe,nuk po na flet per kohen e Hoxhes a ku di une,por per dicka qe eshte mund te themi akoma aktuale
Nuk duhet shume filozofi per ta kuptuar luften e Kosoves
A ka shqiptare qe se di cfare ndodhi ne Kosove?
A mund te akuzoj ndonje UCK-ne se beri lufte per pushtim?
Cilet njerez nuk do e mbronin shtepin e vete?
Me shume pytje te thjeshta del dhe konkluzioni
Kjo me habit mua!
Me eshte duku shume interesante kur Haga pasi e shpalli te pafajshem e ktheu prapa vendimin,gje qe ska ndodh ndonjeher,prandaj dhe kam ndjek gjykimin edhe pse jo ne tersi.
U than lloj lloj deshmitarsh,te cilet dolet qe as nuk kan egzistuar ndonjeher,pastaj u tha se ishte vra nje deshmitar edhe ai rezultonte i gjall,e gjera te tilla,dhe sikur mos te ishin fare keto,a thua ti se pa bere nje kontroll te mire Haga do merrte vendim?
Pastaj Ramushi nuk ishte i akuzuar si person kriminel,por si zingjir komandues,qe dmth Lubonja me kete shkrim se prek vetem Ramushin si personalitet po gjithe UCK!Dhe une spo kapem te ky drejt perdrejt apo te UCK se flasin veprat e tyre vete,me irriton fakti,se kush di fare pak nga politika e di shume mire se gjykimi i hages ishte politik,se haga gjithmone i ben balancet kesht,keshtu veproj edhe me Bosnjen,pastaj ja mohoj edhe gjenocidin,vetem per te bere bilanc me Serbin.
Gjith ato viktimi qe ka Kosova,E mos te flasim per krime te tjera debimi nga vendi e me radh e me radh,nuk dalin te kerkojn denimin e krimineleve Serb,por mirren me shqiptar e shkret se ne fund te fundit nga shpija e tyre ku do shkonin,e pastaj lufta eshte lufte,e si mos te jete ky fakt irritues amon!
Po filluam te lexojm shkrime te tilla si te Lubonjes ateher pas disa vitetev nuk do me vinte cudi sikur te kerkonin nga Kosova qe ti kerkoj falje Serbis per luften qe ka ndodh!
P.S.Tani jam e qete

Krijoni Kontakt