Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 94
    i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Për: Këngëtari serb pranon Islamin

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Po qe se te mendonim edhe ne shqiptaret si serbet, edhe neve do ti etiketonim shqiptaret joorthodoks, jokatolik, jomusliman si JOSHQIPTARE......je ka kupton ti shoki jem ???, e sheh sa te avancuar KULTURALISHT jemi ne shqiptaret ???, karshi fqinjeve tane, dhe pjeses dermuese te popujve tjere mbi rruzull, ne kete aspekt, jemi nder te PARET, ne mos, NUMER NJE !!!, a jemi per jernek, jemi per shembull ???.........nese mendon se PO, JEMI, dhe JEMI KRENARE, atehere thuaj, NUHO, tane kohen paske patur te drejte.....
    Natyrisht qe Shqiptari eshte i formuar/deklarohet sipas Etnise se tij ,e jo sipas fese.Kjo eshte vecanti e jona,qe ndoshta tregon edhe lashtesine e races sone....Ma c`far ndoshta - me siguri !
    Shumengjyresia fetare e shqiptareve eshte pasuria jone dhe permblidhet ne nje kupole te vetme - Kombin.

Mirepo ketu dic nuk shkon te shkrimi yt : Ne nje shkrim tendin thuaje qe Shqiptaret jane populli me "katunar" (origjinal e shkruaje Selak !) dhe me i eger ne Europe.Dhe nje etiketim i tille nuk munde te mirret si "jernek" dhe as munde te mirren vlerat a atij populli si shembull prej te tjereve.Sepse "selaki" dhe i egri eshte sinonim i akulturimit kulturore dhe nuk munde te mbart vlera apo si thua me larte _ "Jemi shembull per te tjeret" !!!

Kujdes nga kundertheniet

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Për: Këngëtari serb pranon Islamin

heee edhe nje lajm te mire, ua solla, si duket e kishit harruar ta sillni Ooooooh, oooooh "slatka sestra muslimanka" mu kenooooq fare prej Iftarit e deri ne Syfyr hahahahaha edhe ti thuash o ti Dunja, buke e pa buke..... kemi me te kenoqur suxhuk, çfare na ka qelluar tani.

Këngëtarja serbe bëhet myslimane

Këngëtarja e mirënjohur serbe, Dunja Iliç,ka ndryshuar bindjet e saja fetare duke u konvertuar nga feja ortodokse në myslimane, raportojnë mediet serbe.

Këngëtarja, e njohur si vajzë e shfrenuar dhe e dhënë pas seksit, alkoolit dhe jetës së natës, i është përkushtuar një jete të re dhe ka vendosur të jetojë sipas rregullave islame.

Dunja, është e martuar me një mysliman nga Sarajeva dhe si duket kjo është arsyeja që e kishte shtyer këngëtaren ta ndërrojë fenë.
    “Është e vërtetë se jam shpërngulur në Sarajevë dhe ndihem shumë mirë. Është e vërtetë se jam larguar nga duhani e alkooli, dhe shumë pak dal, por sa i përket kohës dhe jetës sime intime, kjo është çështje ime personale dhe nuk dëshiroj ta komentoj”, raportohet të ketë thënë këngëtarja serbe./Indeksonline/

http://www.indeksonline.net/?FaqeID=4&LajmID=35030

...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e Hipnotizuesssi
    Anëtarësuar
    24-07-2013
    Postime
    168

E cfare pastaj? Islamizmi eshte feja e duhur, feja e vertete>? Hahahahhaa

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-07-2013
    Postime
    38

Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    heee edhe nje lajm te mire, ua solla, si duket e kishit harruar ta sillni Ooooooh, oooooh "slatka sestra muslimanka" mu kenooooq fare prej Iftarit e deri ne Syfyr hahahahaha edhe ti thuash o ti Dunja, buke e pa buke..... kemi me te kenoqur suxhuk, çfare na ka qelluar tani.

Këngëtarja serbe bëhet myslimane

Këngëtarja e mirënjohur serbe, Dunja Iliç,ka ndryshuar bindjet e saja fetare duke u konvertuar nga feja ortodokse në myslimane, raportojnë mediet serbe.

Këngëtarja, e njohur si vajzë e shfrenuar dhe e dhënë pas seksit, alkoolit dhe jetës së natës, i është përkushtuar një jete të re dhe ka vendosur të jetojë sipas rregullave islame.

Dunja, është e martuar me një mysliman nga Sarajeva dhe si duket kjo është arsyeja që e kishte shtyer këngëtaren ta ndërrojë fenë.
    “Është e vërtetë se jam shpërngulur në Sarajevë dhe ndihem shumë mirë. Është e vërtetë se jam larguar nga duhani e alkooli, dhe shumë pak dal, por sa i përket kohës dhe jetës sime intime, kjo është çështje ime personale dhe nuk dëshiroj ta komentoj”, raportohet të ketë thënë këngëtarja serbe./Indeksonline/

http://www.indeksonline.net/?FaqeID=4&LajmID=35030

Allah,Allah cfare na shohin syte Pirato

Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Citim Postuar më parë nga enkelejd1971 Lexo Postimin
    Allah,Allah cfare na shohin syte Pirato

nuk treguan se ku i mbane lutjet, se pooooo poooooooo per te vajtur e per ti fshire gjurmet e gjunafeve me dunjen

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-07-2013
    Postime
    38

Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    nuk treguan se ku i mbane lutjet, se pooooo poooooooo per te vajtur e per ti fshire gjurmet e gjunafeve me dunjen
    Kisha shku edhe un me qejf pirato po kjo dunja nuk i tregon ku i ban lutjet

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

I lumi ai qe e udhezon Zoti , e i mjeri ai qe e ka larguar nga udhezimi - meshira e Tij , e vdes i humbur dhe pabesimtar !
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Citim Postuar më parë nga enkelejd1971 Lexo Postimin
    Kisha shku edhe un me qejf pirato po kjo dunja nuk i tregon ku i ban lutjet

hahahaha jane duke ja ndrequr fare hamamgjik-saune, si ne kohen e sulltanit edhe hajde fillojani lutjeve e shikon si erdhi kjo dunja e u be musulmane, iken te gjithe harapte nga tema... eshte rrezik te ikin te konvertohen ne budista

Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •