Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 94 prej 94
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Këngëtari serb pranon Islamin

Ja cfare "vellau" musliman mund te jete ky i konvertuar serb...

Vulin me goranët feston Bajramin

Shefi i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Aleksandar Vulin, mori pjesë në kremtimin e Bajramit në Gorë, ku tha se “të gjithë në atë rajon do të jetojnë më mirë, më të sigurt, dhe se do të respektohet e drejta e secilit për fe e komb”!

Vulin tha se ka ardhur në këtë komunë, që me banorët e saj të ndaj gëzimin e kësaj dite të madhe.

"Kjo është dita kur mblidhemi së bashku, gëzohemi për njëri-tjetrin dhe dita kur ndajmë gëzimin me familjet, dhe shpresën se do të jetojmë më mirë”, ka thënë ai, transmeton Pressonline.

Ai tha se gjithçka që u dëshiron serbëve, ua do edhe goranëve, e mbi të gjitha - unitetin!

“Pa unitet dhe idenë e qartë se ku shkojmë e çka duam, pa idenë e qartë se duam të mbijetojmë kështu si jemi, assesi ndryshe, nuk do të mbesim as ne”, ka thënë Vulin, duke shtuar se Serbia dhe serbët kanë dashuri ndaj goranëve. "Duam të jenë ata që janë, as serbë, as shqiptarë, as maqedonas, asgjë tjetër”.

http://www.zeri.info/artikulli/11656...eston-bajramin

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar më parë nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Elhamdulilah , Inshalla Zoti edhe keta vllezerit shqiptare i udhezon ne Islam , se nuk ka kenaqesi me te madhe se sa te jesh musliman !
    Kete deshire dhe kete lutje e kuptoi si mjaft te sincert nga ana jote, edhe pse disa do ta marrin si provokuse deri ne fyese. Une mendoi se cdo njeri i cili ia shtron veti keto pyetje siq beri kengetari ne fjale, pergjigjen do ta gjeje ne Kuran dhe ne fene Islame. Por fatkeqsishte shume njerez nuk kan prirje dhe nuk kan kohe ti parashtroin vetes pyetjet esencjale per jeten dhe vdekjen, shumica preukupohen me knaqesite dhe mendjemadhsine e kesaj bote, por edhe me mosvenjen ne dyshim te traditave nga te paret. Vleren e fese Islame me se miri e shofim ne si musliman por edhe te tjeret kur njerezit nga vullneti i lire e kuptoin se kjo eshte feja e vertet. Pra per te pranuar Islamin njerezit duhet te pyesin veten dhe pastaj te kerkoin pergjigjen sepse feja nuk i gjen njerezit por njerezit duhet te gjejne fene, Ikre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina75 : 12-08-2013 më 02:44

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Antiproanti,

Anti-fetja i kremtoi kërrshëndellat ne kishen serbe, kurse Adem Demaci pinte alkohol me ta.

Gjeje farën e budallaft tani !

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Ja cfare "vellau" musliman mund te jete ky i konvertuar serb...

Vulin me goranët feston Bajramin

Apo cfar vellezer i kemi boshnjaket musliman te Tuzit,lexoni komentet ne faqen e tyre ne Facebook drejtuar Shqiptareve ... " Tuzi kurre ska qene i Shqiptareve,dhe as nuk do jete" ... https://www.facebook.com/pages/Tuzi-nikad-nije-bilo-ALbanSko-niti-ce-bITI/149474641737355 ...
    Ku jane ata qe thone qe Boshnjaket i kemi vellezer sepse jane edhe ata musliman.Si behet qe per forumistet musliman ne kete teme Boshnjaket sllave jane Vellezerit tane, madje edhe Serbi me origjine qe ka marr fene islame - na qenka Vella !... Ndersa reagimet e ketyre boshnjakeve musliman te Tuzit jane te stilit - Shqiptaret njerez shpellash,malesor te eger,primitiva,pa kulture qe duhet shporrur nga Tuzi dhe vendet tjera...Apo diskualifime nga me te egerat ndaj Shqiptareve ,gjuhes Shqipe ,identitetit tone etj.
    Ka edhe qindra tjera faqe antishqiptare nga Boshnjaket musliman ... Vellezer ma,se jo mahi !

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •