Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 138 prej 138

Për: Thyejnë skulpturën e Idriz Seferit, “se është katolik”?!

ai nuk leroi asgje, turqit ishin ne te gjitha ballkanin dhe ai qe permend ti thjesht mbyllej ne kala. Por nuk eshte tema aty, edhe pse nese ai leroi 25 vjet ata leruan plot 530 vjet keshtu qe matematika jote nuk na del taman...me thuaj mua se cili ishte suksesi i atyre qe permende? e pastaj Aleksandri i Madh nuk ishte shqiptar por maqedon, e nese njeriu identifikohet nga dajallaret, Skenderbeu çfare na del me Vojsaven serbe? E nena jote teresita, ç'te mire i ka bere kombit shqiptar? Si konstantini e justiniani Perandoria Osmane i pati 36 vezira shqiptar dhe jo ilir, shqiptar! Po kush jau pa hajrin? veq emra nuk na duhen asgje, as te tute, as te mite!
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

refugjatet nuk i permenda me nençmim, edhe vet kam qene refugjat. Por kush na ka sjelle ne kete gjendje, neqoftese jemi dhe kemi qene aq te mire, kemi dhene shume per Evropen dhe boten etj etj...nese kemi pas kaq figura te ndritura qe te na kete lakmi bota, pse sot jemi ne kete gjendje? Sa i perket kultures, piktura e skulptura vertete ka pak apo hiq sepse na e ndalon feja, ato ua kemi lene kryqtareve se i kane fort merak. Sa i perket poezise dhe literatures, ajo eshte tjeter muhabet. 1001 net nuk e shkrove ti...ne kur filluam te shkruajme? 1450?
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Keto kurva islamike shkaterrojne dhe demtojne.Ketij qenit plak 70 vjecar nuk do t'i pengonte permendorja e Sullatanit as e Millosheviqit.I pengon ajo e Shqiptarit-Idriz Seferi.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Citim Postuar më parë nga unreal Lexo Postimin
    Keto kurva islamike shkaterrojne dhe demtojne.Ketij qenit plak 70 vjecar nuk do t'i pengonte permendorja e Sullatanit as e Millosheviqit.I pengon ajo e Shqiptarit-Idriz Seferi.
    Kurvat jane po aq te felliqura se goja jote.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Kurvat jane po aq te felliqura se goja jote.
    Te djegi po?
    Do te te djeg edhe me shume?
    Ta ************ Muhamedin me Qur'an

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

kafshe o kafshe
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 20-07-2013 më 20:31
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Pash Zotin kur te jeni ne depresion apo kur jeni nervoze nga uria sepse po agjeroni mos hyni ne forum. Nene Terezen e thirrin 'Terezita', cka sme ra me lexu ne kete forum.

--------------------------------------

Zoteri Fehmi kurre nuk do urreja nje patriot e tia shkatrroj statujen apo ta urinoj vetem se nuk ka besuar si une. Edhe nese ka qene ateist apo satanist une kurre nuk do te vandalizoja me statujen e tij, dhe as qe do ta perkrahja nje akt te tille edhe babai im apo vellai im me bo. Por vella nje populli qe i hyn feja islame eshte veshtire qe te qitet ne krye sepse njerezit behen arrogante, nje fe qe te thote se nese nuk falesh shejtani te urinon ne vesh, kjo fe hiq dore prej saj se ka me te shti ne paranoja ka me t'u dok nata dite e dita nate, ka me ta humbe arsyen saqe sdo te dish as cka je tu bo. Gjendja e jone ka qene keshtu, perse jemi te fundit ne Evrope ndersa po te perpiqeshim per me mire normalisht se do te kishim me shume sukses, por vella islami na ka futur nje mentalitet jo human, ku gjithcka shihet bardh e zi, s'osht mysliman, shkatrro statujen se per me luftu per atdhe duhet vetem islamistet me bo kete pune, nje katolikut edhe me i ardhe serbet me ja djeg shtepine ai ska te drejte me luftu.

Respekte

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

A ak kun gjall ndonje Avni Rrustem? ( Mos ishte deh ku katolik?)
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •