Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 138
    i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Për: Thyejnë skulpturën e Idriz Seferit, “se është katolik”?!

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Mustafa Beu prej kujt ke kerkuar ndihme mjeri ti, po keta bene vet traktate per t'i lene shqiptaret nen sundimin e shteteve Ballkanike...

o Zot i madh.
    Mesia duhet te marrim mesim nga e kaluara e hidhure,dhe mos ti harrojme vuajtjet e ATDHETARVE si dhe sakrificat e tyre per ruajtjen e tersis teritoriale te MEMEDHEUT,kurse ne tallemi ,ne askushat mundohemi pa dije ti shkatrrojme PERMENDORET E TYRE.
    VENI,VIDI,VICI

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    "Perse duhet te jesh ndryshe nga dikush", e pastaj e cileson veten si "shqiptar"??!!Vetem nje "krimb" nuk kupton se te qenit "shqiptar" eshte nje veçori e nje pjese te njerezimit!!
    Nese ka ndonje kafshe ketu, jane pikerisht ata qe i ndajne heronjte e kombit ne "myslimane" e ne "katolike", gje qe s'e bera une, por krimbat qe pak a shume e mendojne si puna jote!! Apo nuk ishe ti ai qe u mburr se ben pjese ne "nje miliard e gjysme"!! A na tregon pakez se per çfare e kishe fjalen, ne mos per krimba??!!
    Kjo gjithmone sipas "logjikes" tende te eperme prej "tenia islamikus" qe thote se nuk ndahen njerezit por pastaj mburret se ben pjese ne nje "ndarje" prej nje miliard e gjysme!!

une thash se njerezit ndahen ne te mire dhe te keqinje, une bej pjese ne 1 milard e gjysme te mire, ku fatkeqeisht ti nuk ben pjese.
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    une thash se njerezit ndahen ne te mire dhe te keqinje, une bej pjese ne 1 milard e gjysme te mire, ku fatkeqeisht ti nuk ben pjese.
    ..une nuk"isha ne kete loje"porse megjithate do ti pergjigjem pyetjes suaj thjesht:asnjeri ne bote(me mendje te shendoshe)nuk do te deshironte qe te jete ne ate pjesen tende qe thua ti njemiliard e gjysme,ngase keta"njerez"si ju,vrasin nen emrin e allahut,gra pleq femij etj te pafajshem,han mushkeri njerezish,prejne njerezit nen emrin e allahut duke rene tekbiree duke bertitur si kafshet allahu ekberr,etj.Pra njeriu i shendosh nuk ka se si te krenohet me "njerez"te tille,qe ende nuk jane ndare nga veprimet e kafsheve.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    ..une nuk"isha ne kete loje"porse megjithate do ti pergjigjem pyetjes suaj thjesht:asnjeri ne bote(me mendje te shendoshe)nuk do te deshironte qe te jete ne ate pjesen tende qe thua ti njemiliard e gjysme,ngase keta"njerez"si ju,vrasin nen emrin e allahut,gra pleq femij etj te pafajshem,han mushkeri njerezish,prejne njerezit nen emrin e allahut duke rene tekbiree duke bertitur si kafshet allahu ekberr,etj.Pra njeriu i shendosh nuk ka se si te krenohet me "njerez"te tille,qe ende nuk jane ndare nga veprimet e kafsheve.
    Ti ende ske iden se cka eshte islami ather kur ta kuptosh edhe ti vet do ta pranosh ,

Edhe neve shqiptarve para disa viteve serbia beri propagand mediale ne gjith boten duke na cilsu njerz te eger kriminel ,dhe shumica e botes i besoj ,ushtaret amerikan qe zbarkuan ne kosov ishin pregadit per te vra shqiptar sepse ata kishin mesu se shqiptaret jan njerz te eger kriminel,etj por kur zbarkuan ne kosov pan nje realitet ndryshe dhe u priten si mbreter

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar më parë nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Ti ende ske iden se cka eshte islami ather kur ta kuptosh edhe ti vet do ta pranosh ,

Edhe neve shqiptarve para disa viteve serbia beri propagand mediale ne gjith boten duke na cilsu njerz te eger kriminel ,dhe shumica e botes i besoj ,ushtaret amerikan qe zbarkuan ne kosov ishin pregadit per te vra shqiptar sepse ata kishin mesu se shqiptaret jan njerz te eger kriminel,etj por kur zbarkuan ne kosov pan nje realitet ndryshe dhe u priten si mbreter
    Ore Shtimjani,ti mos e perzi Popullin Tone me arabet kafshe,qe hane njeri tjetrin.

Ore Shtimjani,ti mos e perzi Popullin Tone me arabet kafshe,qe hane njeri tjetrin.
    Ky eshte prototipi i shqiptarit nga Shqiperia... :-) - Shaka = ( paske dore per vizatim :-) )!
    Do te mjaftonte te thoje, shkurt dhe qarte per jevgomanine, jam nje shqiptar mysliman, stil i perveçem...:-)
    Por qe ti do te rrezikoje me pare se te krishteret, po te vihej ne fuqi ( larg qoft )...-sherihati...!
    Gjithesesi sinqerisht, preferoj nje mysliman shqiptar ndonese "laraman" i titulluar nga jevgomania..., por jo kurre nje qe pret koka njerezish!
    - Sikur nje "puro islamik, ekstremist, fanatik, aziatiko zgjebarak, mbeturine e fares se keqe qe peshtollli Atdheun tone me shekuj..., sikur
    ashtu si vetkrenohet ndonje qe vetem flet shqipen, por edhe ate keq, me theks afrikano-verior...
    Faleminderit Zotit qe, tek neve ne Shqiperi, nuk ka te tille, pasi qe veteleminohen, pasi qe ky virus nuk gjen kushtet per tu zhvilluar tek ne!
    Pershendetje shqiptar.:-)
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Nese keta njerez, si ne e qe jane nje miliard e gjysme, do te ishin kesi lloj çfare thua ti, ti me siguri se nuk do te ishe aty per te prrallisur...por nuk jane, prandaj perse nuk e mbyll?!

Ke pare gje arab duke ngrene njeri-tjetrin ti? Se une nuk kam pare dhe as kam degjuar. Sa i perket kultures arabe ajo njihet boterisht dhe mjafton te lexosh pakez.
    Si shqiptar, çfare i ke dhene Europes apo botes? Cilat figura (ah ndoshta e ke fjalen per refugjate, ata po)? dhe ato figura qe permend, kane bere diqka per shqiptaret?

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Ky eshte prototipi i shqiptarit nga Shqiperia... :-) - Shaka = ( paske dore per vizatim :-) )!
    Do te mjaftonte te thoje, shkurt dhe qarte per jevgomanine, jam nje shqiptar mysliman, stil i perveçem...:-)
    Por qe ti do te rrezikoje me pare se te krishteret, po te vihej ne fuqi ( larg qoft )...-sherihati...!
    Gjithesesi sinqerisht, preferoj nje mysliman shqiptar ndonese "laraman" i titulluar nga jevgomania..., por jo kurre nje qe pret koka njerezish!
    - Sikur nje "puro islamik, ekstremist, fanatik, aziatiko zgjebarak, mbeturine e fares se keqe qe peshtollli Atdheun tone me shekuj..., sikur
    ashtu si vetkrenohet ndonje qe vetem flet shqipen, por edhe ate keq, me theks afrikano-verior...
    Faleminderit Zotit qe, tek neve ne Shqiperi, nuk ka te tille, pasi qe veteleminohen, pasi qe ky virus nuk gjen kushtet per tu zhvilluar tek ne!Pershendetje shqiptar.:-)
    Thua?.......

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Pra, ti po thua se, ti dhe "1 miliard e gjysme" myslimane, jani te "mire"?!
    Se pari, duhet te pajtohemi mbi domethenien e vleres "te mire" nder keta "1 miliard e gjysme", qe padyshim mund te paraqese nje vlere pozitive edhe per te tjeret!
    Se dyti, duhet te pajtohemi nese jane vertet "1 miliard e gjysme" qe ndajne te njejten vlere pozitive!
    Se treti, do te na duhet te debatojme mbi relativitetin e kesaj vlere ne lidhje me kombesine, fene, historine, etj!
    Se katerti, do te te duhet te argumentosh se kete vlere e ndajne vetem ata "1 miliard e gjysme" te cileve ti u perket dhe asnje tjeter!
    Se fundi, ishe ti ai qe nuk doje te ishe ndryshe nga te tjeret (duke nenkuptuar kotesine e perkatesise ne nje kombesi) e njekohesisht deklaroheshe si "shqiptar"!!

Nese keta njerez, si ne e qe jane nje miliard e gjysme, do te ishin kesi lloj çfare thua ti, ti me siguri se nuk do te ishe aty per te prrallisur...por nuk jane, prandaj perse nuk e mbyll?!
    Pikerisht kjo do te thote se "ju" nuk jeni "1 miliard e gjysme", jeni nje hiç ne krahasim me shumicen(ani se krimbit qe te beje dem nuk i duhet numri)!!

Ke pare gje arab duke ngrene njeri-tjetrin ti? Se une nuk kam pare dhe as kam degjuar.
    Nuk ka më shurdh sesa ai qe s'deshiron te degjoje e më qorr se ai qe s'don me pa!! Do te te mund te sillja video-t e egersirave harape(myslimane si ti) qe me gjakftohtesi perpara kameras hane mish njeriu me britmen "Allahu akbar", por mendoj se s'ka nevoje qe te perserisim temat me sjelljet e "mira" te myslimaneve harape ne luften e Sirise!!Padyshim edhe keta e ndjejne veten ne ata "1 miliard e gjysme" e mire!!
    Sa i perket kultures arabe ajo njihet boterisht dhe mjafton te lexosh pakez.
    Sa i perket "kultures" harape,s'ka asnje pikture,skulpture, veper muzikore apo letrare qe te na kene lene neve te botes se qyteteruar!! Edhe kur si majmunet u perpoqen te zhvillojne me tej punimet kolosale qe "trasheguan" apo me mire rrembyen nepermjet armeve nga popujt e perparuar te mesjetes se hershme, ishin persiane e evropiane te islamizuar ata qe paten arritjet me te mira!! E po flasim sidoqofte per harapet e jo per myslimane, pasi Islami eshte anti-kultura vete!!
    Si shqiptar, çfare i ke dhene Europes apo botes?
    Mund ta fillojme qe nga Aleksandri i Maqedonise qe qyteteroi boten mbare, nese nuk te pelqen fakti qe i dhame gjuhen Evropes, e mandej mund te vazhdojme me Kostandinin e Justinianin, per te vazhduar me Gjergj Kastriotin, pikerisht ate qe ua leroi tere sulltaneve kalifa e mbeti i pamposhtur si askush tjeter ne histori kunder perandorise me te tmerrshme te historise e per ta mbyllur me personifikimin e meshires se perdellyer ne miresine me te dhembshur qe ka pare bota mbare, Nene Terezen!!
    E qe te te bej qejfin edhe atyre qe krenohen me "kulturen" e ""1 miliard e gjysme" t ete "mireve", u desh nje shqiptar si Sami Frasheri per t'u dhene nje gjuhe atyre qe sunduan me Islam per 5 shekuj!!
    Cilat figura (ah ndoshta e ke fjalen per refugjate, ata po)? dhe ato figura qe permend, kane bere diqka per shqiptaret?
    A thua se keta "refugjatet" qe zotrote permend me njefare perçmimi, nuk bekan pjese ne ata "1 miliard e gjysme" te cileve fatmiresisht ti u perket??!! A s'jane edhe ata te bekuar nga e njejta "kulture" per te cilen pellet zotrote?!
    Se fundi, a ke guxim te pohosh perpara atyre qe fatmiresisht nuk i perkasin atyre "1 miliard e gjysme" te tu se : Sa te djeg fakti ty dhe atyre "1 miliard e gjysme" , fakti qe Gjergj Kastrioti ua leroi per 25 vjet, kalifeve haremxhinj qe te pelqejne aq shume??!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 18-07-2013 më 12:47
    Jarigas

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •