Ai eshte problem i yt ,une te thash se keta jan heronjet e mi qe une i dua ,nuk me intereson se si i quani ju po per mu jan heronj jan gjigand ,nje njeri qe jep jeten dhe pasunin e tij per ket tok dhe per ket komb per mu eshte hero ,nje njeri qe ju mundeson mbi 22 fshatrave qe ti shkollojn femijt e tyre ai per mu eshte hero ,nje njeri qe i dul shkaut per ball ather kur shum te tjer kishin ikur per mu eshte hero ,une ju thash me lart se askuj sja imponoj heronjet e mi por as ju nuk keni te drejt te mi impononi heronjet tuaj
nga do qe te lexosh ndonje gazete, si te huaj ashtu dhe vendase... perdite lexon fjale si ; islamista, terrorista, therrje, vrasje etj kafsheri .........te vjen peshtire....thjesht peshtire dhe neveri
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Lexoj gazetat e shqiperis qe per qdo dit behen vrasje ne shqiperi ,mbrenda dy dite dy nena u masakruan askush nuk i dul ne ndihm as kalimtaret e rastit e as shteti, qfar njerz jan keta qe nje njeri ne momentet e fundit te jetes nuk i dalin ne ndihm keta ja maskarenj,kete nuk e ben islamistat shiko sa mij familje jan te ngujuara per shkak te kanunit jo per shkak te islamit ,shikone shpin e juaj tani gjykoni te tjeret qe skalon dit pa ndodh nje vllavrasje jo per shkak te islamit ta kemi te qart , eshte tmerr te vish ne shqiperi pasi ne qdo moment mund te sulmohesh por edhe te vritesh nga bandat kriminale
Te preket busti i nje heroi te kombit eshte mekat i madhe.....Idiz Seferi heroi i madhe i kombit e te paragjykohet sot nga feja eshte me te vertet shume keq....
Kushe vjedhin?!-KOSOVARET;
Kushe jane fundamentalistat dhe talibanet?!-KOSOVARET;
Kushe bajne tregti me gjera te pista?!-KOSOVARET;
Kushe hine neper banesa te huaja?!-Kuptohet KOSOVARET;
Kushe mirret me prostitucion?!-KOSOVARET
Kushe ben Seks ne burge me Gardiane?!!-KOSOVARET
.................................................. .............................
.................................................. .............................
Sikur ne filmin AGONjemi ne listat qe perfshihen RUSET, MEKSIKANET,PORTORIKANET,KOLUMBIANET ....jemi perfshi ne liste vetem faqe te zeza...
keto jane imazhe te keqia dhe askushe nuk angazhohet per te permirsuar diqka!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 15-07-2013 më 15:51
VENI,VIDI,VICI
Perderisa herojt e tu jan vetem te ksaj periudhe do te thot se krejt ato prijsa luftetar heroj qe ia kushtun dhe dhan jeten kti kombi para ksaj periudhe ti i shumzon me zero. Me ni fjal historia jote fillon ne 98. Veq mos harro se historia perseritet e nipat e tuj kan me i hedh posht herojt e tu e do respektojn veq herojt e kohes se tyne.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Ndryshuar për herë të fundit nga Korcar-L1 : 15-07-2013 më 16:43
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Krijoni Kontakt