Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22

Tema: Cte bej ?

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Cte bej ?

Pershendetje ! Nuk dija ku te postoja si teme por ketu mu duk me e pershtatshme ! Sapo mbarova maturen dhe mora rezultatet e te gjitha provimeve. Tani me nje perllogaritje te perafert kisha nje shume prej perreth 5800 pike. Kush ka ndonje njohuri apo pervoje ne plotesimin e ketyre formulareve: Cilat do ishin disa nga deget me te mira qe une mund te arrij dhe ku mund te kem nje te ardhme ?

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Pėr: Cte bej ?

Shiko nje here piket e fituesit te fundit ne te gjithe deget per 2012 http://mash.gov.al/File/matura/2012/...fundimtare.pdf ,dhe dallo ato ku mund te futesh me piket e tua,pastaj ne fund zgjidh nje nga deget qe edhe te pershtatet.

Shiko ku ke prirjet o djale,andej nga inxhinierite apo andej nga juridiku.
    Ndaj kete,pastaj do ta kesh me te lehte.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Puna eshte te zgjedhesh nje dege qe te pelqen dhe jo thjesht qe te jep nje te ardhme. Ti vet si e shikon veten ne jete? Cili profesion mendon se te pershtatet me shume ne karakter e aftesi?
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Puna eshte te zgjedhesh nje dege qe te pelqen dhe jo thjesht qe te jep nje te ardhme. Ti vet si e shikon veten ne jete? Cili profesion mendon se te pershtatet me shume ne karakter e aftesi?
    Me shume tek inxhinierite deshiroj po nuk e di a do arrij tikap si dege...dhe me shume po kerkoj alternativa te tjera nqs nuk arrij keto

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Mendimi im personal eshte qe kerko dhe syno mjekesine dhe asgje tjeter nese do te kesh te ardhme te sigurt....

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar mė parė nga JuliusB Lexo Postimin
    Pershendetje ! Nuk dija ku te postoja si teme por ketu mu duk me e pershtatshme ! Sapo mbarova maturen dhe mora rezultatet e te gjitha provimeve. Tani me nje perllogaritje te perafert kisha nje shume prej perreth 5800 pike. Kush ka ndonje njohuri apo pervoje ne plotesimin e ketyre formulareve: Cilat do ishin disa nga deget me te mira qe une mund te arrij dhe ku mund te kem nje te ardhme ?
    Regjistroje Mekatroniken eshte me nje te ardhme shume te mire kuptohet nese ke interesa dhe vullnet sepse nuk eshte edhe i leht dhe do pune.

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar mė parė nga JuliusB Lexo Postimin
    Me shume tek inxhinierite deshiroj po nuk e di a do arrij tikap si dege...dhe me shume po kerkoj alternativa te tjera nqs nuk arrij keto
    Cdo gje qe e deshiron e arrin,ama duhet ta duash vertet ate deshir,jo thjesht ta mendosh se e do,se nuk eshte e njejta gje sikur ta mendosh se do dicka me ate qe vertet e do,dhe kur e do vertet edhe ben per te,lufton qe ta arrish!

Une them syno kte qe deshiron,nese i futesh nje profesioni qe se deshiron asnjeher nuk do kesh sukses

P.S.Suksese!

Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    Cdo gje qe e deshiron e arrin,ama duhet ta duash vertet ate deshir,jo thjesht ta mendosh se e do,se nuk eshte e njejta gje sikur ta mendosh se do dicka me ate qe vertet e do,dhe kur e do vertet edhe ben per te,lufton qe ta arrish!

Une them syno kte qe deshiron,nese i futesh nje profesioni qe se deshiron asnjeher nuk do kesh sukses

P.S.Suksese!
    Te ishte per mua une do i futesha vetem Fizikes si dege te vecante tek keto te natyres dhe do e studioja deri ne fund...Aty po shkoj me deshiren time me te madhe poooooorrrr ....

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

CEZAR regjistroje ENERGJETIKEN,nese e ke IDOL CEZARIN SI UNE DUHET TE FITOSH GJDO BETEJE TANI E TUTJE,PRA ALEA IAGTA EST,,,,,
    VENI,VIDI,VICI

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •