Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    i/e regjistruar Maska e C.Jack Sparrow
    Anëtarësuar
    07-12-2012
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    199

Për: Rrahje e masive dhe e përgjakshme para spitalit QSUT-Tiranë

Citim Postuar më parë nga inez Lexo Postimin
    Ai roja i onkologjikut, me njeri barbon. Ngeli duke shitur rradhen me lek, edhe studentave te mjekesise iu bente numra, kushedi sa here kane humbur praktikat ngaqe venin me vonese se i bente numra roja te dera. E ka pas hak nje te rrahur
    hahahaha, se mos ai eshte i pari, ketu e meritojne pjesa me e madhe dajakun

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Cudi mos vij. Mbase dhe ndodh. Pastaj une e shoh me optimizem. Jo si disa ketu qe pa filluar akoma, bejne panik. Kemi kohe de, per ta share apo shprehim indinjate nese nuk Ben asgje. Ketu jemi, kohe kemi. Militante nuk jemi. Te qerruar ta kam llafin, si dele. Ku dorezohet resume-ja di gje?!!
    Veshtire te besohen genjeshtrat qofte ne fillim, ne mes, apo fund. Jam e sigurt se ata qe e kundershtojne (ketu perfshij edhe veten) platformen e Rames nuk e bejne me deshire sepse gjithesecili prej ne do ta shofim Shqiperine te lulezoj, por jemi ne gjendje te shofim qe gjithcka eshte GENJESHTER! Si eshte e mundur qe ky popull sot po perleshet, por pas dy muaj cdo gje ne mjeksi do i ofrohet falas??? Sot ne Balkanweb thuhej eshte e pamundur ulja e taksave ER e beri gjithe fushaten e vet qe do uli taksat. Si mund ti besosh nje individi qe vetem genjen. Nje individ qe ka rrafur nenen & gruan e vet kur e shifte gjithe lagjia edhe s'kane lene faqe ne internet pa e treguar???? Te kesh inat ose te mos jesh dakort me Saliun nuk do te thote te zgjedhesh nje lider qe eshte me keq se ai. Kombinimi me i tmerrshem ER, IM etc. jane jo te perhapesh panik for me keq, katastrofe eshte edhe akoma me katastrofe ka per tu bere ai vend.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 11-07-2013 më 11:47
    I LOVE GOD

j&g

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Genjeshter apo jo lerja kohes Lone. Merru me genjeshtrat dhe korrupsionin e Berishes qe ke n'krye tani. Po lexoja diku ka aprovuar 1 million euro me rinovu vilen 4. Ku rri Presidenti. Sikur ca ti hidhte drejt spitaleve qe jane ku therret qameti mire do bente fundja popullit si intereso me si del nudo apo ka rraf gruan Edi. Eshte bere keq per Pune e buke!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

bravo pinko, ke fol tamam si nje goc e vuatjur dhe realiste : )
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Genjeshter apo jo lerja kohes Lone. Merru me genjeshtrat dhe korrupsionin e Berishes qe ke n'krye tani. Po lexoja diku ka aprovuar 1 million euro me rinovu vilen 4. Ku rri Presidenti. Sikur ca ti hidhte drejt spitaleve qe jane ku therret qameti mire do bente fundja popullit si intereso me si del nudo apo ka rraf gruan Edi. Eshte bere keq per Pune e buke!
    Une gjithmone kam qene kunder Saliut edhe ai duhej te largohej sepse qeveria e tij deshtoj ne me shume se nje rast! Tani pse Saliu eshte i keq, ne te zgjedhim po nje tjeter te keq??? Te rinovosh spitalet edhe te thuash qe do ofrosh mjeksi falas jane dy gjera krejt ndryshe. Ne fakt koha na ka mesuar qe kush nuk do familjen e vet nuk besoj se do doj/rregulloj popullin shqiptar. Gjithesesi une po i le te gjitha me nje ane, por po theksoj faktin qe nuk mund ta besoj ER sepse gjithe premtimet e fushates se atij jane GENJESHTRA. Jane gjera qe nuk mund te ndodhin! Ndoshta jam gabim, por edhe ti bej qefin vetes me genjeshtrat e ER vetem pse kam inat Saliun nuk e bej. Sepse besoj qe kjo na ka lene mbrapa si popull gjithmone krahasojm, ne vend qe te denojme edhe te kerkojme me mire. I keqi nuk duhet te merret si shembull ose si krahasim. Po vure si standard per krahasim te keqin nuk besoj se ke vendosur standard te larte. Populli shqiptar sot po krahason ER me SB, personalisht nuk besoj se do shikojme ndryshim!
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 11-07-2013 më 12:16
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

o loone po ik o goc la ne nje pjate andej na guzhina, se sje per keto pune ti. une qe te hiqej saliu do pranoja dhe taulant ballen ne krye te keitj vendi, jo me dike qe i ka dhene provat qe ka bere dicka per tiranen kur ka qene kryetra bashkie. ik o goc futi ndonje shtize andej, dhe mos u ngaterro kot me keto muhabete

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    o loone po ik o goc la ne nje pjate andej na guzhina, se sje per keto pune ti. une qe te hiqej saliu do pranoja dhe taulant ballen ne krye te keitj vendi, jo me dike qe i ka dhene provat qe ka bere dicka per tiranen kur ka qene kryetra bashkie. ik o goc futi ndonje shtize andej, dhe mos u ngaterro kot me keto muhabete

ahahah tani qe me dhe nje shembull "akoma me te mire" Taulant Ballen, ma mbylle gojen! Sa per kur ishte kryetar bashkie, me i madh nami se puna. Per guzhinen do kisha shume deshire, por per momentin paguhem te bej pune me te rendesishme. Them ta le guzhinen mbas ores 5:00pm

P.S; askush nuk e ben postimin e vet me me vlere, vetem pse kalon ne sulme personale
    I LOVE GOD

j&g

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Kur i dha provat dhe çfar ka bër konkretisht Rama për Tiranën ? Meri me radhë që kur ishte ministër kulture e deri sa përfundoji mandatin e krybashkiakut . Gjysmën e Lanës mbaj mënd që ka rregulluar me 3 mandate dhe laparosi pallatet lara lara !
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

po pra me i madh nami se puna, qe do te thote qe deri diku ka punuar tjetri, jo si ne rastie e saliut qe vetem te llape dhe te fuste ne xhep ee kish mendjen, se fjalen pune ai ashreti rrezik e d egjonte vetem ne lajme kur shtoheshin dita dites statistikat e papunesis. po ik o goc na le rehat tani mos na be si ftryb e zgjuar kot. ja kete keni ju grate, filloni na nje pune gjasme te mir, dhe ju duket se i dini te tera si ne guzhine buahahahahahahahahah

Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Kur i dha provat dhe çfar ka bër konkretisht Rama për Tiranën ? Meri me radhë që kur ishte ministër kulture e deri sa përfundoji mandatin e krybashkiakut . Gjysmën e Lanës mbaj mënd që ka rregulluar me 3 mandate dhe laparosi pallatet lara lara !

po luli e uli cmimine e bukes qe tha?? apo mos e kishte llafin vetem per peshen e saj haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •