Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 77
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Për: Rama: Prishim ndërtimet pa leje në bregdet

o qyfyre
    nuk diskutohet ca ka bere edi rama ne tirane, por sa i afte eshte ai te legalizoje ndettimet pa leje ashtu sic premtoi.
    ai nuk e ben dot nje gje te tille sepse eshte shpirt keq.
    ai do vazhdoje rrugen e enver hoxhes i cili nuk i lejonte shqiptaret te leviznin lirisht nga fshati ne qytet. partia e edi rames eshte pjelle sllavo-ruse, anti-shqiptare.

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    o qyfyre
    nuk diskutohet ca ka bere edi rama ne tirane, por sa i afte eshte ai te legalizoje ndettimet pa leje ashtu sic premtoi.
    ai nuk e ben dot nje gje te tille sepse eshte shpirt keq.
    ai do vazhdoje rrugen e enver hoxhes i cili nuk i lejonte shqiptaret te leviznin lirisht nga fshati ne qytet. partia e edi rames eshte pjelle sllavo-ruse, anti-shqiptare.
    Po diskutohej me lart se cfare eshte bere ne vitet 2000/01. Sa per ate qe ka premtuar se do beje tani, kam shprehur dhe une dyshimin tim se mund te realizohet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Po diskutohej me lart se cfare eshte bere ne vitet 2000/01. Sa per ate qe ka premtuar se do beje tani, kam shprehur dhe une dyshimin tim se mund te realizohet.
    por kur ke dyshim pse i del ne mbrojtje? le ta shofim 6 muajt e pare, por edhe un kam frike se edhe keta ashtu si PD do e zvarrisin punen e legalizimeve.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

do hidhen ne det djerset e refugjateve qe blen shtepite e palegalizuara, tmerrrrr
    ti prishin me kusht qe firmat e ndertimit qe morren leket tua kthejne leket bleresve
    firmat e ndertimit pasurohen dhe populli e ha gjithmon
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 11-07-2013 më 10:17
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    por kur ke dyshim pse i del ne mbrojtje? le ta shofim 6 muajt e pare, por edhe un kam frike se edhe keta ashtu si PD do e zvarrisin punen e legalizimeve.
    Ku i dola ne mbrojtje?

Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    do hidhen ne det djerset e refugjateve qe blen shtepite e palegalizuara, tmerrrrr
    ti prishin me kusht qe firmat e ndertimit qe morren leket tua kthejne leket bleresve
    firmat e ndertimit pasurohen dhe populli e ha gjithmon
    Se di se si mund te blihet nje shtepi ilegale. E kane ditur qe ka qene me rrezik qe kur u ble. Mun dte legalizohen pr edhe mund te prishen.

Do ishte mire te prisheshin te gjitha ndertimet ilegale, jo vetem ne bregdet se dhe ne lagjen time ne Tirane jane bere pallate ngjitur me njeri tjetrin e jane lene vetem rrugica te ngushta per te kaluar.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Mire tu behet njerezve. U be deti kos keshtu! S'me dhimbsen hic! Pse te me dhimbset dikush qe zaptoi padrejtesisht bregdetin apo qytetin? Pse ne budallenj ishim qe se beme?!Drejtesia vonon, por s'harron. Diku duhet filluar, ndryshe keq e ne keq do behet.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Se di se si mund te blihet nje shtepi ilegale. E kane ditur qe ka qene me rrezik qe kur u ble. Mun dte legalizohen pr edhe mund te prishen.

.
    ho pra ho, keshtu i thash edhe une motres para se ta blinte, por sme degjoi, keshtu bejne te gjithe ma bente, madje edhe u gezua tej mase kur fitoi rama , sikur kishte degjuar se do i legalizonte dhe tani po degjojme te kunderten.....
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Se kam idene, a te jep kredi banka ne Shqiperi per shtepi te tilla?

Apo mund te blihen vetem me lek ne dore?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Mire tu behet njerezve. U be deti kos keshtu! S'me dhimbsen hic! Pse te me dhimbset dikush qe zaptoi padrejtesisht bregdetin apo qytetin? Pse ne budallenj ishim qe se beme?!Drejtesia vonon, por s'harron. Diku duhet filluar, ndryshe keq e ne keq do behet.
    ku ke para ti te besh shtepi ne tirane apo vlore?
    ju punoni per amerikanet ndersa ata qe ndertojne ne shqiperi punojne per vete.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •