Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Edi Rama: Bëj politikë për të luftuar idenë e vdekjes

Me të futur në xhep fitoren, e pa u mbyllur ende numërimi i votave, Edi Rama ka dhënë një intervistë për ‘le Courrier des Balkans’, një portal në gjuhën frënge për Ballkanin. Ata që dinë frëngjisht, intervistën mund ta lexojnë në linkun http://balkans.courriers.info/article22786.html. Por të bie në sy përgjigja e fundit, që jep njeriu që tanimë ish i bindur se kish arritur atë që kish dashur e kërkuar:

“… Unë nuk u bëra Edi Rama nëpërmjet politikës. Unë isha Edi Rama qysh përpara. Nëqoftëse qëndroj, është për të bërë diçka. Unë kam një problem me vdekjen. Vjen nga fakti që jam një artist. Kam një problem me vdekjen dhe me historinë. Dua të lë një emër në këtë botë. Nuk më bëhet vonë për të tjerat. Bëj politikë për të luftuar idenë e vdekjes”.

RESPUBLICA

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Për: Edi Rama: Bëj politikë për të luftuar idenë e vdekjes

Nuk u tha frankofoneve se kush ishte Edi Rama para se Fatos Nano ta sillte nga Franca ne Tirane e ti blinte nje kostum e ta bente minister kulture ne qeverine e tij ne vitin 1997? Ishte nje emigrant shqiptar ne asistence ne France qe nuk punonte por jetonte me ndihmen sociale te shtetit francez. Dhe e bukura me Edi Ramen eshte se ai nuk ka profesion dhe nuk ka punuar asnje dite ne jeten e tij ne ndonje profesion. Thote se eshte piktor por askush nuk ka pare ekspozitat dhe punimet e tij. Dhe qe nga 1997 e ne vazhdim, eshte bere "politikan", "kryetar bashkie" dhe tani se fundmi, "kryeminister" e "deputet".

Ky njeri do te behet ne shtator kryeminister i Shqiperise e do t'iu japi zgjidhje halleve te shqiptareve!

Si thone shqiptaret, "Prit gomar te mbije bar!". Sic e thashe edhe me pare, nese shqiptareve iu deshen 8 vjet te zhgenjehen me drejtimin e qeverise nga Berisha, me Ramen kryeminister do te mjaftojne 8 muaj.

Albo

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897

Ndoshta kjo eshte deklarata me e sinqerte e Edi Rames ne jeten e tije. Pra politiken e shikon si nje mjet per te sfiduar kompleksin e tije me vdekjen. Pra ky kerkon te mbetet i pavdekshem, sikur faraonet dikur. Per te tjerat e tha vete se nuk e can shume koken. Kjo pra qenkerka rilindja e Rames.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Nuk u tha frankofoneve se kush ishte Edi Rama para se Fatos Nano ta sillte nga Franca ne Tirane e ti blinte nje kostum e ta bente minister kulture ne qeverine e tij ne vitin 1997? Ishte nje emigrant shqiptar ne asistence ne France qe nuk punonte por jetonte me ndihmen sociale te shtetit francez. Dhe e bukura me Edi Ramen eshte se ai nuk ka profesion dhe nuk ka punuar asnje dite ne jeten e tij ne ndonje profesion. Thote se eshte piktor por askush nuk ka pare ekspozitat dhe punimet e tij. Dhe qe nga 1997 e ne vazhdim, eshte bere "politikan", "kryetar bashkie" dhe tani se fundmi, "kryeminister" e "deputet".

Ky njeri do te behet ne shtator kryeminister i Shqiperise e do t'iu japi zgjidhje halleve te shqiptareve!

Si thone shqiptaret, "Prit gomar te mbije bar!". Sic e thashe edhe me pare, nese shqiptareve iu deshen 8 vjet te zhgenjehen me drejtimin e qeverise nga Berisha, me Ramen kryeminister do te mjaftojne 8 muaj.

Albo
    Qenka si Kim Kardashian edhe ajo s'ka profesion,nje bimbo qe
    s'di asgje,s'di te bej asgje dhe ka fituar fame.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 27-06-2013 më 14:44
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

zakonisht robt nxjerin nga goja budalliqe te tilla nga fundi i karrieres se tyre. ky po i nxjer ne fillim. paska lexuar filozofi klasike

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anëtarësuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342

shume kush futet npolitik n'gjith boten i del ndonj skandal privat ben dorzimet. vroma s'kish llafe pazari po dosje n'gjykat e per tet vjet dajrexhinjt e mbajn n'krie t'partis. ktij personazh teatri kudo do ia kishin heq vizen me koh, n'shqipri zgjidhet KM brezi i "Portokallis" lumturo kto dit. vroma sdonte me dit per ate qe i boni koken e as per ate qe solli n'jet, tani do kputet per hallet e popllit, vaj me det c'na ka rene per pjes
    i pershendes gjith suportusit me skecin "tanksin e pare qe do vi ne lagje ty do ta japim" . kush e gje t'na i sjell osht i modh fare
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Klyshi i kriqtaq Rames esht ky qe krenohet per babain e ti komunist dhe ekzekutues njerziqsht ne shqiperi per me gjat lexoni ketu si me posht klikoni mbi linkun e nen shkrimit time .

http://www.ex-press.al/index.php?opt...yes&Itemid=155
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •