Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Pėr: Korrupsioni alarmant

Phaj qysh eshte ky popull asht edhe Kourrupsioni. Shqiptari priton me prite ne radhe per nje qertifikate te lindjes kqyr me gjet njerz se kush punon aty brenda e me kry pune pas dores. I knaqun qe ja jep 5 euro veq qe e ka marr nje qertifikate te lindjes pa radhe. Kur e njejta kushton 1 euro.

Ne populli jemi ka e ujisim korrupsionin e korrupsioni po lulezon.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ketu te ne tani eshte futur parkimi paralel. Biles tani i nxjerrin dhe ne highway. Ka qene shume me kollaj kur erdha une. Direkt dhashe provimin. Te dyja ne nje dite. Nuk ishe e detyruar te merrje klasa. Dhe une s 'para e kam qejf parkimin paralel. Behem nervoze. Shyqyr ketu se ke shume te nevojshme parkimin paralel. Ke dhe menyra te tjera parkimi. Kur me duhet te shkoj ne downtown parkoj neper parkingjet e mbyllura.
    Si kur ke marre patenten ske bere parkim parallel ? Ska qene atehere ?? Pse cdo shtet ka procedure ndryshe per driving ?! Une e kam bere ketu e 15 vjet para me parkim paralel. 3 levizje jane. Mos u bej nervoze per aq gje
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Semundja qe vuajne shqiptaret tani per tani. Ka nja 23 vjet. Ka ecur , perparuar shume si semundje . U ka hyre aq ne gjak . Ne cdo fushe te jetes! Po nuk moren masa, po nuk e ndaluan keq do e kene punen!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Si kur ke marre patenten ske bere parkim parallel ? Ska qene atehere ?? Pse cdo shtet ka procedure ndryshe per driving ?! Une e kam bere ketu e 15 vjet para me parkim paralel. 3 levizje jane. Mos u bej nervoze per aq gje
    Jo nuk ka qene. Atehere kerkohej vetem parkimi mbrapsht. Fillimisht me mire e parkoja mbrapsht se perpara. Besoj cdo shtet ka rregullat e veta, Pink. Kam degjuar ( nuk e di sa e vertet eshte) qe ata qe vijne nga South ne North u duhet ta japin provimin nga e para meqe nuk dine rregullat e ngarjes ne bore.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Jo nuk ka qene. Atehere kerkohej vetem parkimi mbrapsht. Fillimisht me mire e parkoja mbrapsht se perpara. Besoj cdo shtet ka rregullat e veta, Pink. Kam degjuar ( nuk e di sa e vertet eshte) qe ata qe vijne nga South ne North u duhet ta japin provimin nga e para meqe nuk dine rregullat e ngarjes ne bore.
    Shteti qe jam une Jane strikt ne driving. Lere per patenten po dhe per gjobat. Ska shume lexova aprovuan ligjin qe polici ka te drejte me te kontrollu cell nese te ndalon apo rast aksidenti. Kohen qe ke qene per here te fundit duke e perdor. Ska, mendoje mire kur text e drive now !

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Shteti qe jam une Jane strikt ne driving. Lere per patenten po dhe per gjobat. Ska shume lexova aprovuan ligjin qe polici ka te drejte me te kontrollu cell nese te ndalon apo rast aksidenti. Kohen qe ke qene per here te fundit duke e perdor. Ska, mendoje mire kur text e drive now !
    Ne NJ mesa kam degjuar merr gjobe per texting nga celulari jo vetem kur je duke ngare por dhe kur je duke ecur rruges.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Ne NJ mesa kam degjuar merr gjobe per texting nga celulari jo vetem kur je duke ngare por dhe kur je duke ecur rruges.
    Po se dhe ashtu perplasesh me njerezit.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Ketu te ne tani eshte futur parkimi paralel. Biles tani i nxjerrin dhe ne highway. Ka qene shume me kollaj kur erdha une. Direkt dhashe provimin. Te dyja ne nje dite. Nuk ishe e detyruar te merrje klasa. Dhe une s 'para e kam qejf parkimin paralel. Behem nervoze. Shyqyr ketu se ke shume te nevojshme parkimin paralel. Ke dhe menyra te tjera parkimi. Kur me duhet te shkoj ne downtown parkoj neper parkingjet e mbyllura.
    Mia, edhe une prandaj nuk e kam shume qef, se nuk me duhet ne jeten e perditshme, por te kalosh testin praktiken eshte mandatory . Une e kam bere testin para 10 vjetesh, por vazhdojne te njejtat kerkesa kam degjuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 09-07-2013 mė 14:53
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Paskam qene me fat qe s'me eshte kerkuar parkimi paralel. Kur kam dhene praktiken instruktori me tha hap krahun. Hapa krahun, por s'kishte makine afer. Po nuk me ndaloi per parkim paralel, por te ktheja makinen mbrapsht. Nuk mbaj mend si e quajti kthesen. Ne fillim u shushata. Cfare kerkon ky thashe?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 09-07-2013 mė 15:01

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-01-2013
    Postime
    103

Ke quani parking paralel ju "amerikanet" ??? Kur parkon prane trotuarit ne rruge apo kur parkon paralel me makinen qe eshte e parkuar prane trotuarit ???

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •