ahh ky emigrimi.....ca s'na mesoi thuaj.....![]()
ahh ky emigrimi.....ca s'na mesoi thuaj.....![]()
doja te dija: na mesoi jeta apo emigrimi???![]()
Postuar më parë nga Afer-dita
Emigrimi eshte pjese e jetes,pyetja behet per emigrimin si pjese e jetes.
Ps.Afer-dite moj ,te gjitha kenget pa perjashtim i degjoj,me eeee dhe pa eeee ne fund.
Emigrimi me ka mesuar se jeta eshte e veshtire edhe te jem e forte ne forcat e mija ti dal mbane. Me ka mesuar se si me pare isha nje femije kaq e parritur nga jeta dhe se si dobesia duhet eleminuar. me ka mesuar trishtimin edhe mallin, merzitjen dhe paaftesine te gjej qetesine e meparshme. Racizimin edhe lote te shumte. Me ka mesuar te jem e forte, te kem shoqeri te pakte, edhe te shoh vetem para. besoj se ka te beje me faktin qe tani po rritem edh edhe shume gjera nuk jane me si me pare, me shume pergjegjesi mbi veten, me shume lufte per te arritur cka kerkoj.
sa kot, me ka mesuar te ndihem bosh....
Jeta ka shume te papritura, sot je, sot sje
Mezi po pres te shkoj ne shqiperi...
ua ua ua, te tereve u paska mesuar dicka emigrimi. Lum ju! Mua me ka bere te harroj edhe ato qe dija. Nuk tallem!
Summertime, and the livin' is easy...
Na ka mesuar shume gjera emigrimi por me teper do ju them kur te emigroj per here te dyte akoma me larg se ketu ne Greqi nuk rihet me.![]()
Best regards
ato qe i harrojme i zevendesojme me hobe te reja, sipas kohes kjo pune ....Postuar më parë nga Cupke_pe_Korce
mire apo keq per te gjithe ka qene nje pervoje, e ndoshta e paimagjinueshme para se te merrnim vendimin per t'u larguar nga vendi.
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Mua emigrimi ma ka mesuar vuajtjen
Nje vite qaja me lot per shoqerin qe lash dhe njerzit e mi te afert
Tani u mesova sme ben shume pershtypje ama nuk do te thot qe i kam harruar
Emigrimi me ka mesuar:
1. 5 gjuhe te huaja
2.Kuptimin e vertete te fjales mall
3.Te jem me tolerante
4.Te integrohem ne jeten e perditshme pa patur komplekse
5.Megjithese kam 11 vjet ketej dhe kam realizuar dicka, perseri mbetem E HUAJ
Krijoni Kontakt