Emigrimi mè ka mèsu tè punoj,tè njof njerzit, tè behem me i fort. Dhe, qè zbèhen pare me pun krahu
ma ka shtuar patriotizmin,e dashurin per prindrit
Emigrimi mè ka mèsu tè punoj,tè njof njerzit, tè behem me i fort. Dhe, qè zbèhen pare me pun krahu
ma ka shtuar patriotizmin,e dashurin per prindrit
nuk me ka mesuar asgje qe nuk e dija ose nuk do e kishia mesuar eventualisht. emigrimi sot per her te par qyshse njeriu eci mbi toke ka nje kuptim tjeter. Njerzit tani me mund te din shum gjera per nje vend e kultur nepermejt internetit, edhe pa qen asnjeher ne ate vend. epoka e informacionit nuk ka len me asnje barrier qe te pengon per te mesuar gjera te cilat emigranteve deri 5-6 vjet me par u duhej te pakten nje dekad dhe shum mundime ti mesonin. Eshte e habitshme sa shpejt ndodhi kjo metamorfoz e vertet.
Informacioni dhe njohuria nuk jane pervoje dhe as jete. Emigracioni eshte tjeter gje nga interneti dhe lajmet.
Pershendetje
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Emigrimi me ka mesuar trishtimin dhe mallin!!!
mbasi kam shume kohe jasht shtetit po e them dhe un mua me ka mesuar
te dua me shum njerzit e mi larg dhe ata ketu tjetra qe tej zoti i vetvetes dhe te di tre gjuhe te huaja kaq hihihi
Cfare me ka mesuar emigrimi? Ne radhe te pare kam pare ndjenjen e RRACIZMIT te cilin nuk e njifja dhe me pas me ka mesuar qe cdo gje ne jete bazohet mbi IDEALE dhe SAKRIFIC neqoftese do te arrish te realizosh endrrat ne jete. Me respekt By DENI
me ka mesuar qe me amerikanet nuk flitet shqip (just kidding)
emigrimi me ka mesuar qe te mbeshtetem te forcat e mia, nuk ka me mami dhe babi
Never for the sake of peace and quiet deny your convictions
Me ka mesuar te vleresoj gomarin si kafshe puntore(mbase dhe "inteligjente")sepse punon nga mengjezi ne darke dhe nuk ankohet fare.
Punë, punë natë e ditë që të shohim pakëz ......Se çfare do shoh se di akoma.
Ps.me mesoj edhe fjalet e kengeve tona popullore,nuk e kisha menduar qe do i degjoja kaq shpesh.
Shume, shume, shume, shume gjera,... nder te tjerat, jam shume krenar per origjinen qe kam dhe respektoj ne te njejten kohe shtetin ku jetoj qe me mundesoi shume gjera, ne momente te veshtira te jetes.
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Shume e vertete, sa me ke bere per te qeshur; edhe kenget labe i degjon he( ato me eeeeee ne fund)Ps.me mesoj edhe fjalet e kengeve tona popullore,nuk e kisha menduar qe do i degjoja kaq shpesh.
emigrimi eshte vazhdimi i mesimit per jeten; aty ku e la nena shqiperi e vazhdoi emigrimi, asgje me teper ....
Krijoni Kontakt