cuna nese nsonjeri nga ju ka eksperience me udhetime neper evrope. Cila sipas mendimit tuaj eshte rruga me e lehte nga londra ne tirane, nga kroacija, apo nga italia me traget.
Ta
Rachi
cuna nese nsonjeri nga ju ka eksperience me udhetime neper evrope. Cila sipas mendimit tuaj eshte rruga me e lehte nga londra ne tirane, nga kroacija, apo nga italia me traget.
Ta
Rachi
Nqs nderrmer nje udhetim me makine per qejf eshte mire ta besh te terin te tille, pra me makine. Nuk e di sa do duroje te rrije ne ato tragetet e medhenj qe levizin avash dhe nuk ke se cfare te besh...
Evolution Explains Everything
eshte nje rruge vertete shume e gjate e mjaft e lodhshme te behet me makine...kete vit nje shoku im qe jeton atje,e beri te teren me makine...zgjati 3 dite e kishte kaluar plot 8 shtete.....shume e lodhshme por mjaft zbavitese,normalisht nese e ben me dike tjeter(shoku im e ka bere rrugen me tre shoke te tjere,kane ardhur 4 makina bashke)....
gjithsesi,varet sa kohe ke ne dispozicion e nese vertete ke nerva te ngasesh per 3 dite makinen....![]()
Cuna flmnderit per pergjigjet. NJe pjeteje tjeter, a ja vlen at lesh makinen ne shqiperi, e kam llafin me taksat e doganat, a ka interes ta lesh atje.
flmnderit
rachi
Varet nga makina.
Dogana pak a shume eshte aty afer 2.000 €.
Por me mire pyet vete kur te jesh atje qe te jesh i sigurte,dhe po njohe ndonjeri te kushton me pak.
a- Për autoveturat
Deri 1400 cc jo me pak se 100.000 lek
Mbi 1400-1900 cc jo me pak se 150.000 lek
Mbi 1900-2500 cc jo me pak se 250.000 lek
Mbi 2500-3000 cc jo me pak se 300.000 lek
Mbi 3000 cc jo me pak se 350.000 lek
Per me shume shiko ketu:
http://www.dogana.gov.al/index.php?mid=7
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Londer Tirane - 1 dite e gjyes behet. Rruga me e mire dhe pa komplekse eshte nga Croacia. Me 1 makine 2.0 £400paund benzine dhe taksat e autostradave. Se ca do hash rruges eshte tjeter....Sbavitese por e lodhshme. Llogarisni qe ajo makin do nje "service te plote" kur te ktheheni pas te gjitha atyre miljeve dhe rruget tona te mira...
£170 e ke bileten me Avion.... me lire, dhe pa lodhje...
Jam JETUS jo TREGUS!.
Here comes Garfield and ruins the paarty-talk.
Une vetem te shkoj ne Shqiperi , does really matter how![]()
Dogana nuk qenka lire Leco.
Bileten e avionit mund ta gjesh edhe £140 (return) jashte periudhave festash/vere! Sa te marr ate pashaporte, e kam nda mendjen biri birit, do nisem te shtunen paradite, nje kafe e nje dreke te mire te blloku dhe direkt mbrapsht ne darke...ka lezet mer!lol
Rruga me makine eshte e lodhshme, me c'degjoj prej ktyne shokeve qe shkojne shpesh. Keto kane fiksim me shku me makine sepse shkojne veti katert (dhe ka leverdi) por per te shku vetem, sikur duhet me e pyt bithen mire perpara...Me thene te drejten ne makine jam dite e nate dhe me rruge te gjata jam mesu e se rruj fort, por a ka kuptim te shkosh me makine kur bileta avionit eshte kaq lire tani, plus qe eshte direkte? S'ma do mendja...vec n.q.s ke noi Porsche te fundit dhe do me shku me u hap bithesh ka Gjuhet e Huaja...(mentalitet shqiponje)
Dogana ta mer shpirtin e sja vlen te dergosh makina andej.
Faktikisht ne vere kishte shume makina te bukura me targa angleze.
Fuoristrada te tipit te fundit.
Andej afer Sukthit pashe nje Porsch qe i kishte shkuar balta deri ne xham
Lal kur te ikesh bej nje ze se per nje kafe e nje dreke te mire andej nga blloku vetem 140 € eshte bileta edhe per ne.![]()
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
E vdekme ajo pune, vec me nje kusht...nuk do permendet forumi n'tavoline lol! Kenaqesia ime...
Krijoni Kontakt