Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 76
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Për: 50 fakte të veçanta nga jeta e Edi Ramës

Ju ftoj te shikoni kete video te Edi Rames ta kuptoni me mire se kush eshte kryeministri juaj i ardhshem.

Ndryshuar për herë të fundit nga Xinxerfilli : 27-06-2013 më 18:27

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Thoni si te doni por per zgjedhjen e femrave ka pas shije.
    Kush eshte ai perfekti le te hyje me emrin e tij te vertet ne forurm dhe te presi opinionet e atyre qe i kane njhur nga afer. Do habiteshit sa te "reja" do zbulonit per veten.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 27-06-2013 më 18:46
    Feelings change - memories don't.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Kush eshte ai perfekti le te hyje me emrin e tij te vertet ne forurm dhe te presi opinionet e atyre qe i kane njhur nga afer. Do habiteshit sa te "reja" do zbulonit per veten.
    Mia, ai/ajo qe do te maskoj nje lidhje te vertet ashtu i zgjedh. Rudina psh sot ka nje business shume te mire ne Shqiperi ne mos gabohem. Kaloj vertet disa vite ne nje lidhje fallco, por fitoj :P Btw e pashe tek intervista TC fliste me koke, kembe e duar kot vetem me xheste, rob pa bagazh!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Ju ftoj te shikoni kete video te Edi Rames ta kuptoni me mire se kush eshte kryeministri juaj i ardhshem.

Jack of all trades,master of non!

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    jane te thella gjerat oj lone

lol

jane si puna titanikut.
    ahahah asgje nuk eshte e thelle, cdo gje eshte teper e qarte por varet sa duan robt te shofin. Perderisa ata do zgjedhin te luajn rolin e te verbrit ashtu do iu duken te thella.

Ah se harrova tani luajn moderrnin "nuk duhet te gjykojme" po perse kemi ligje & norma shoqerore apo kujt i behet vone thuaj mjafton te hiqemi "moderrn". DERRA KERKUAM, NGA DERRA DO UDHEHIQEMI!
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 27-06-2013 më 18:59
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

ndaj ne nuk kandidojme per kryeminister.
    kryeministri duhet te jete perfekt. te kete nje zanat te pakten. per edi ramen thone se eshte piktor, atehere pse nuk beri nje shesh artistesh ne tirane ashtu si ne paris, rome, new york..., ne kohen kur ishte kryetar bashkie. sepse ai i urren piktoret e vertete.

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Nejse e kisha fjalen per paraqitjen. Meshkujt nuk futen aq thelle dhe ti.
    Po pra edhe une per paraqitjen te thashe. Ai do maskoj lidhjen e vertet edhe sigurisht do zgjedhi me te bukurat qe ti mbushi mendjen robve se vertet eshte ne lidhje me nje femer! E vertet meshkujt nuk futen aq thelle, por meshkujt qe pelqejn meshkuj do lol

Ziti, your posts confuse me big time
    I LOVE GOD

j&g

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

- Edi Rama u eshte drejtuar qytetareve te tij te ardhur rrishtazi ne Tirane nga Veriu e Jugu i vendit si "cecene". E ka bere kete gje ne menyre te perseritur ne publik.
    ............"Zoti 10%" dhe "strumbullari i mafies se ndertimit ne Tirane",
    ....Rrahur Matilden gruan e pare dhe Matilda iken ne emigrim.....
    .....Rrahur Rudinen gruan e trete dhe i len shenja ne fytyre....ka dosje te proceseve gjyqesore per dhune/rrahje dhe divorc.
    Dhe populli qe i njeh mire te gjitha keto fakte te bera publike ne shtyp,shkon dhe i jep voten Rames.Njerez idiote,pa llogjike.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    - Edi Rama u eshte drejtuar qytetareve te tij te ardhur rrishtazi ne Tirane nga Veriu e Jugu i vendit si "cecene". E ka bere kete gje ne menyre te perseritur ne publik.
    ............"Zoti 10%" dhe "strumbullari i mafies se ndertimit ne Tirane",
    ....Rrahur Matilden gruan e pare dhe Matilda iken ne emigrim.....
    .....Rrahur Rudinen gruan e trete dhe i len shenja ne fytyre....ka dosje te proceseve gjyqesore per dhune/rrahje dhe divorc.
    Dhe populli qe i njeh mire te gjitha keto fakte te bera publike ne shtyp,shkon dhe i jep voten Rames.Njerez idiote,pa llogjike.
    Edhe me keq per Berishen dhe PD...
    Shumica e votuesve kane qene me te gatshem te zgjedhin njerez si Ramen, me te gjitha te kqiat dhe ashtu sic e pershkruan ti, se Berishen dhe te tjeret.

Populli nuk i ka fajet, pasi qe i njejti popull e ka zgjedhur edhe Berishen disa vite dhe legjislatura me radhe.
    Nuk mund te quhen "njerez idiote" dhe "pa llogjike" vetem kur e zgjedhin kundershtarin politik te Berishes dhe alternativen e vetme ekzistuese. Nese jane te tille, atehere edhe kur e zgjedhin Berishen.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Edhe me keq per Berishen dhe PD...
    Shumica e votuesve kane qene me te gatshem te zgjedhin njerez si Ramen, me te gjitha te kqiat dhe ashtu sic e pershkruan ti, se Berishen dhe te tjeret.

Populli nuk i ka fajet, pasi qe i njejti popull e ka zgjedhur edhe Berishen disa vite dhe legjislatura me radhe.
    Nuk mund te quhen "njerez idiote" dhe "pa llogjike" vetem kur e zgjedhin kundershtarin politik te Berishes dhe alternativen e vetme ekzistuese. Nese jane te tille, atehere edhe kur e zgjedhin Berishen.
    te drejte ke ti, po kur idealizon nje njeri kaq shume, eshte e veshtire ta pranosh ne vetvete. Idealizohen njerezit atje, i shohin si heronj, ne krye per dekada te tera. Jane mesuar me kohen e Enverit. I duan me vazhdimesi te gjate udheheqesit. Lexoja ca artikuj, komente, vjersha, lavde qe i thurreshin Sali Berishes sot. Per tu habitur sa milidele ka sot. E shohin si hero, e jo se nje njeri qe duhej te bente punen e tij,mandat pas mandati, dhe tani qe i ishte overdue, dhe populli vendosi te bej ndryshim, behen keq disa. Vetem ne Shqiperi ndodh kjo gje, ky fenomen.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •