Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 157
    not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Për: Berisha: Njoh humbjen, përgjegjësia vetëm e imja. Dorëhiqem nga funksionet

ionian,

edhe burrat qajne...

Mir neve, po juve ku jeni, sepse s'kam degju akoma asnjerin prej jush t'falenderoj Berishen per kto zgjedhje, qe ishin zgjedhjet me trasparente deri me tashi.

A keni turp ta beni, apo keni frike EdRucKokedhimen??
    Ndryshuar për herë të fundit nga skender76 : 27-06-2013 më 10:53
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e larguar Maska e ionian
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    ionian,

edhe burrat qajne...

Mir neve, po juve ku jeni, sepse s'kam degju akoma asnjerin prej jush t'falenderoj Berishen per kto zgjedhje, qe ishin zgjedhjet me trasparente deri me tashi.

A keni turp ta beni, apo keni frike EdRucKokedhimen??
    Mos na hidh idera ti tani se mund te na lexoje Ristani dhe te kujtohet se ka akoma kuti te panumeruara.E ke pare ate filmin per zgjedhjen e nje kryetari bashkie qe kur arriten ne fund te numerimit dhe spo dilte llogaria atehere u lexuan nga dy here ato parregullat. Kete radhe nuk bente dot gje se duhej te punonte shtypshkronja dy nete per te shtypur fletevotimi qe ....ishin harruar pa numeruar.Nese mund ti thuhet faleminderit Berishes kete radhe , eshte qe nuk (mundi) vodhi . E more vesh apo jo!

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga ionian Lexo Postimin
    Mos na hidh idera ti tani se mund te na lexoje Ristani dhe te kujtohet se ka akoma kuti te panumeruara.E ke pare ate filmin per zgjedhjen e nje kryetari bashkie qe kur arriten ne fund te numerimit dhe spo dilte llogaria atehere u lexuan nga dy here ato parregullat. Kete radhe nuk bente dot gje se duhej te punonte shtypshkronja dy nete per te shtypur fletevotimi qe ....ishin harruar pa numeruar.Nese mund ti thuhet faleminderit Berishes kete radhe , eshte qe nuk (mundi) vodhi . E more vesh apo jo!

Si t'thush ti....

Por mendoj se nje falenderim i vockel do ju kishte hije...

E kam llafin per nje falenderim te thjeshte, pa shpenzime, se boll u shpenzuat per votat...

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Ti tradhtar je ta kam than disa her lol jo veq ni her. U ke gja dajve
    Po t'ishte per dajat e mi, Ruci me shoke kishin shku me t'shumtit...

Por t'falenderojn doktorrin...

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anëtarësuar
    14-09-2012
    Postime
    591

Kenga e titulluar ''Ra Sala prej fiku'' eshte bere kenge popullore,e cila kendohet prej grupit te Rames.....
    Ja kush do jete kryeministri i ardhshem i Shqiperise.

hahaha ca behet. do e marrin nga nje post te gjith ata pjestaret e grupit

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

A ishte 23 qershori një leksion edhe për mediat? Po puthadorët e parë të Ramës cilët do jenë?

Mero Baze e Andrea Stefani kanë komentuar në dy intervista në gazetën DITA të sotme, ikjen e Berishës dhe situatën pas 23 qershorit. A ishte 23 qershori edhe një leksion për mediat? – është pyetja e kryeredaktorit të DITA, Thano, për Bazen e Stefanin dhe ata përgjigjen:

Baze
    : Ishte një leksion për mediet e regjimit. Ato u bënë të neveritshme. Shqiptarët kanë votuar kundër Berishës duke pasur parasysh dhe mediet e tij. Kanë votuar kundër Berishës duke pasur parasysh edhe Fevziun edhe Sandrin, Artan Hoxhën, Artur Zhejin, Arian Çanin, dhe garniturën e propagandës gati gëbelsiane që shoqëroi përpjekjen e Berishës për të mbijetuar në pushtet me propagandë. Ishte ndëshkim dhe për ata. Opozitës i kanë bërë nder duke u bërë të neveritshëm.

Stefani: Vota masive kundër Berishës natyrisht duhet të jetë një leksion edhe për ato media dhe gazetarë që u vunë në shërbim të regjimit, u bënë altoparlantë të tij duke shkelur mbi parimet e profesionit të gazetarit dhe qëllimin e ekzistencës së tij që është mirëinformimi i qytetarëve dhe jo dezinformimi i tyre në favor të pushtetit. Vota tregoi se me gjithë zhurmën e madhe që bënë bashkë me padronin e tyre Berisha, shqiptarët nuk i kanë dëgjuar ose më saktë, nuk i kanë besuar.

Thano “ngacmon” më pas me pyetjen: Kush do jenë servilët e parë të pushtetit? – dhe Baze-Stefani thonë:

Baze: Nuk ja vlen të diskutoj për një fushë ku nuk shkel kurrë, por shihet qartë se Tv Klani, do bëhet deri në fund i neveritshëm dhe në këtë pikë. Aq i neveritshëm sa tani duket sikur Berishën këto tetë vjetë e kam mbështetur unë dhe e ka luftuar Fevziu i cili nga bythëlëpirja me Berishën është miliardier duke marrë mes të tjerash prona dhe favore që kanë nevojë për hetim.

Stefani: Nuk do të jetë aspak çudi që ata që i puthën të parët këmbën Berishës për 8 vjet rresht të jenë të parët që t’i puthin këmbën edhe Ramës. Ka disa lloj njerëzish në këtë botë që nuk dinë të bëjnë gjë tjetër. Por tragjedia nuk do të qe kjo. Kjo do të ishte komedia. Tragjedia do të qe sikur edhe kjo qeveri që po vjen, të kishte nevojë për servilizmin e puthadorëve apo këmbëputhësve të përjetshëm të pushteteve.(a.n.)

RESPUBLICA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar më parë nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Ne kete teme nuk gjykova asnje postim te askujt qe ishte ne drejtim te Sali Berishes (TE GJITHA GENJESHTRA JANE) edhe pse ka shume qe nuk me kane pelqyer.Gjithsesi c'do njeri ka mendimin dhe opinionin e vet....por nuk mund te te lejoj ty te shash apo te shpifesh per TROPOJANET,ndaj mos na caj si shume ate mikun dhe mos bej te tilla provokime apo te dalesh ne te tilla konkluzione. Kaq me ty!!

Dukesh qe je me shkolle!

Nuk je informuar mire derjansi dhe mos u shpreh KOT KUR NUK DI GJE!! Sa per dijenine tende qarku i Kukesit ka dale 1 mandat per ASHE dhe 3 mandate per APMI,pra 3 me 1 per demokratet.
    Genjeshtra jane po po, si 10000km rruge qe beri Sala dhe na i nxori 8000km dje LOL

Shembulli qe t'solla me siper, eshte nga nje katund n'Shkoder dhe jo nga Lazarati...
    Jo vetem ajo familje, por pjesa me e madhe e katundit arrijn te ken keto t'ardhura vetem me blektori dhe bujqesi. Por ta perseris qe nisin punen ne ore 6 te mengjesit dhe e perfundojne ne 7 te darkes.

Un shoh edhe ate pjesen e Shqiperise qe tregon ti, nuk esht se jam qerruar...

Meqe e solle keshtu muhabetin, edhe un mund te them ty se ka plot shqiptar qe pushimet i kalojn jashte vendit, me leke qe fitohen ndershmerisht ne Shqiperi.

Por s'behet muhabet n'ket forme...

Ps.
    Edhe pse t'kam "kundershtar" vlersoj sensin e mire qe ke ne thelb te cdo diskutimi.
    Te jem un ne vendin tend, kaloj me PD-ne....
    mia@

nuk me intereson genjeshtra, por vetem e verteta!!!

Keto njerez i njoh mire, jane njerez t'paster, i kane duart cope- cope, vetem me pune e sigurojne jeten.

Nje pjese e ketyre qe njof jane nga Kopliku, ndersa te tjere jane nga zona e Barbullushit.
    Do te pyesja nga jane keta njerez te Shkodres qe i njef, por shikoj qe i paske shkruajtur me poshte ndaj dhe po te pergjigjem direkt.

Ata puntoret e Koplikut sic duket nuk ju kane pelqyer taksat e Sales se e nxoren ASHE 2300 me APMI 1100 ndersa dhe ata te Bushatit e nxoren ASHE 3850 me APMI 3600.

Keshtu qe dicka do te kete atje, ose s'eshte sic thua ti ose nuk ju pelqen atyre qeverisja dhe duan ta ndryshojne...

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Citim Postuar më parë nga klajdi wolf Lexo Postimin
    Kenga e titulluar ''Ra Sala prej fiku'' eshte bere kenge popullore,e cila kendohet prej grupit te Rames.....
    Ja kush do jete kryeministri i ardhshem i Shqiperise.

Bohhh c'fare karagjozi , a thu se ishte ndeshje rrugicash . Se ka piken e personalitetit dhe seriozitetit .
    Kryeminister kemi Meten, ky do i bie dajres
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Po t'ishte per dajat e mi, Ruci me shoke kishin shku me t'shumtit...

Por t'falenderojn doktorrin...
    Ne fakt se pata per has dajat e tu skenero se si njof po per krahinen meqe ma pate kallxu ni her. Po shaka kot qe tna falesh
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •