o mariooo mir se te gjeta lal
o mariooo mir se te gjeta lal
mire se erdhe Vazelos permetari !!!
LuM i RrEmByEr
mireserdhe
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
HI V
Mire se erdhe edhe urime per prezantimin
Pacim
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
nice pic lol
shum prezantim i mire.....
te
fala
[size=0.5]Sometimes friends
cause You pain & happiness
they come & go
but one thing 4 sure
they Love & miss you,
believe me I am 1
of them......!!![/size]
he maroi si po te dukenpo te presin me krahe hapur
![]()
Urime koleg per Prezantimin model.
Na vjen gjithmone mire si moderator te ketij forumi, kur dikush jep kaq shume mundim dhe shkruan disa rreshta te qarta mbi personin e tij.
Kompliment.
Morra vesh qe je lindur ne Piskove te Permetit. Besoj se jo shume anetare e dine se ku gjendet. Jo vetem per mua por edhe per disa te tjere, mund te na thuash pak se sa larg Permetit gjendet dhe sa banore ka?
Eshte me te vertete dicka interesante te marresh vesh me shume mbi gjeografine dhe historine e krahinave te vendit tend.
Ja p.sh faktin se Permeti qenka vendi i trendafilave nuk e dija deri me sot. Dija pak a shume qe prodhon raki te mire, apo neper shtepira te servirin nje liko qe eshte e vecante...
I bie pak a shume te jesh larguar nga Shqiperia ne vitin zero te saj, pra diku nga "1997 e famshme" dhe ne nje moshe teper te vogel...
Sa mire qe Greqia te ka lene mbresa te mira, se mesa shoh une shumica e shqiptareve ankohen per te, edhe pse jane mbi gjysem miljoni qe e kane zgjedhur ate si atdheun e dyte.
3 vjet Greqi dhe tre vjet Belgjike,-nje kombinacion interesant do thoja. Mesiguri dy vende me mentalitete komplet te ndryshme, njera ne skajin jugor, tjetra ne ate verior....
Di qe je moderator i Formula 1, e vetmja fushe ku une nuk ja kam haberin fare edhe pse jam 12 vjet ne Gjermani. Di vetem qe "Schumi" eshte nga me te miret, por rregullat dhe se si qysh tek absolutisht nuk ja them.
Pergezime per Prezantimin
Rezi
Djali ka nje vit qe eshte anetar ne forum keta i urojne mireseardhjen. lol
Mario shpresoj te vazhdosh t'j kalosh bukur edhe ne te ardhmen ne forum. Gjithashtu suksese ne mesime dhe pac lumturi ne jete.
Pershendetje,
Topolina
P.S As une nuk e dija qe permeti ishte quajtur " Qyteti i trendafilave". Shume prezantim i bukur, teper imteresant.
Life is either a daring adventure or nothing.
Mario edhe 1 muaj bej pervjetorin e rregjistrimit ne kete forum e s'kam si i them mire se erdhe
Te uroj ti realizosh sa me shpejt enderrat e tua drejt 1 suksesi dhe lumturie ne jete.
StterollA
Krijoni Kontakt