Madaber- Jemi popull hipokrit qe c'ke me te! Ne, si popull, pervec se me dhune e vuajtje, nuk zeme mend. C'ne Shkodra nuk e votoj me aq shume PD? Sepse u permbyt nga shirat e asnje lloj ndihme nuk ju dha gjate ketyre viteve, madje edhe ajo zonja e rende qe me ironi e quajti Venecia, prandaj mori aq pak vota saqe edhe nje femije kopshti di ti numeroj.
Meta eshte nr 1 i korrupsionit, nuk mbaj mend nese kam shkruar ne ate temen e famshme te Priftit, por me siguri nese kam shkruar e kam share Ilir Meten. E vazhdoj te jem me ate ide, Iliri eshte me skuthi (nuk e di nese e perdorni edhe ju si fjale) , eshte me negativi por edhe me i shkatheti nga te gjithe. Njerezit e tij nuk i la kurre pa pune, 4 vjet me PD e 4 vjet me PS, njerezit e tij punuan e fituan pa asnje lloj problemi. Nderkohe qe kto dy benim gam-gam me njeri-tjetrin, ai shifte perfitimin e vet.
As une nuk e prita mire lajmin qe Edi e thiri ne koalicion ate, por mendoj qe nga njera ane kishte kerkese nga Europa/Amerika per t'u bashkuar, e nga ana tjeter mendoj qe i kishte nevojen.
Ama, ti ne cdo koment flet per njerezit e kabinetit te Edit, e nuk flet vete per Edin personalisht. As ato te Sales nuk jane me te paster si njerez, plot korrupsion e vjedhje e ane te tjera negative. Fatkeqsisht, asnjera pale nuk mori njerez te rinj, sidomos te rinj ne moshe.... kjo do kishte qene idealja e ty dyja paleve.
Normalisht jane ane pozitive shtrimi i rrugeve apo futja ne Nato, nuk ja mohoj njeri, ama thua ishim gati ne per hyrje ne Nato? Mua s'me mbushet mendja, s'kemi as ushtri e as armatime te tilla sa per te qene pjese e Natos, megjithate normalisht me behet shume qejfi qe jemi pjese e saj. Por mos harro, kushdo te kishte qene ne pushtet do e kishte bere te mundur, sepse i thone 22 vjet "demokraci" e ashtu si me hater do hyjme edhe ne BE, pavarsisht se kush eshte ne krye te vendit.
Nejse, po e zgjasim cik si shume kete muhabet.
Xhuxhumakui: T'a kuptova mendjen me kete postimin e fundit. I paske hyre filozofise po kujdes, eshte teme qe ēon ne humbje te realitetit

Vec kujdes me llullat se nuk bejne mire per shendetin!
Krijoni Kontakt