Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22

Une votova ne zgjedhje! Ja pershtypjet e mia mbi procesin e votimit.

Po hapim nje teme te vecante ne forum kesaj here, ku jane te lutur te japin pershtypjet e tyre, vetem ata shqiptare qe votuan ne keto zgjedhje. Jeni te lutur te ndani me anetaret e forumit pershtypjet tuaja mbi zgjedhjet duke iu pergjigjur pyetjeve te me poshtme:

- Ne cilen zone elektorale votuat?

- A kish rradhe apo pengesa per te votuar ne qendren tuaj te votimit?

- A ishte i qarte dhe i thjeshte procesi i votimit dhe ju ofruan ndihme per pyetje apo paqartesi qe kishit?

- A ishte procesi sipas jush transparent dhe i ndershem?

- A votuat lirshem per partine apo kandidatin qe ju deshironit?

- Si mund ti krahasoni keto zgjedhje krahasimisht me zgjedhjet e tjera te mbajtura ne Shqiperi? Me mire, me keq, dhe pse mendoni keshtu?

Sic e shpreha edhe me lart, tema eshte hapur vetem per anetaret e forumit qe kane votuar sot ne zgjedhje. Anetaret e tjere mund te lexojne ne heshtje pershtypjet e tyre.

Albo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2013
    Postime
    87

Pėr: Une votova ne zgjedhje! Ja pershtypjet e mia mbi procesin e votimit.

Une votova te njesia bashkiake 2, te shkolla mihal grameno ne tirane. Shkova qe ne mengjes e nuk pati asnje problem, pervec nje gruaje qe donte te votonte me pashaporten e vjeter, dhe thoshte "punoj ne ministrine e jashtme, duhet te me njihni, pse s'me lini te votoj". E perzune. Ne tirane nuk ka rremuja, sepse ka shtet ligjor. Po neper zonat e thella te veriut dihet qe PD vazhdon me skemen e gangstereve tek dera, qe u gjuajne me gure atyre qe nuk njihen si votues te PD, dhe qe i kercenon me jete. Kete e kane thene gjithnje ata qe njoh ne TR e qe vijne nga ato zona. Po ashtu me beri pershtypje nje pronar furre buke nga kukesi qe thoshte se do t'i detyronte bukepjekesit e vet te votonin per PD, ose do t'i hiqte nga puna. U cudita qe dhe ne pune private bejne gjera te tilla, jo vetem ne shtet. Ky madje ia thoshte me krenari nje cifti qe sa po vinte nga qendra e votimit e po i thoshin qe kishin votuar per PS.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Une votova ne qytetin e Burrelit. Votimi ishte i qete, pa asnje lloj incidenti, asnje lloj presioni per ke te votoje perveē shakave te rendomta mes te njohurish.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230

Une votova ne Tirane, njesia nr. 4 (ne kopesht) :P Vajta nga ora 14:00 e drekes ne pisk te vapes me shpresen qe mos te kishte rradhe. Nuk kishte fare rradhe ne ate orar. Votova per nr. X dhe kaq. Nuk pati asnje problem ne ate 5 minutsh qe isha ne Qv. Shpresoj qe dhe numerimi i votave te shkoj ne rrugen e duhur

Une votova ne ambasaden italiane ne milano!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

un votova ne permet
    pronari kishte 2 muaj qe na kercenonte te votonim per PS, ndryshe do na pushonte nga puna. Vota ishte e fshehte, vari kollaren pronarit dhe te gjithe atyre qe bejne kercenime.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •