Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559

Për: Sondazhi në Tiranë: Koalicioni i djathtë 17 mandate, i majti 15

Citim Postuar më parë nga Doni-88 Lexo Postimin
    Duke e dite qe Tironsit e urrejne mr. 20% me kokedhimen dhe e dashurojne punen e Bashes ne Tirane, atehere e djathta mund ta fitoj nje mandat me shume pa problem.
    Bën një gabim logjik të rëndë. Tironsit në Tiranë janë në minorancë, janë ''Tirons'' kështu që edhe kjo puna e dashurisë pak si e pamundur më duket
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Tiranasit duhet ti masin hesapet se kujte do ti japin besimin me udhhequre Shqiperine ne keto ditet qe jane ne numer te kufizuar dhe me randesi te madhe per ardhmerine e kombite,populli mendoje se eshte vedijesuare dhe ata qe i mbikqyrin votimet besoje nuk do te jene te manipuluar,keshtu qe populli kesaj rradhe do ta caktoje me te mirine,tani eshte koha e pushimeve verore dhe ishalla te hanen do te jeme ne atdheune time te dashure,ne vendin e prallave dhe te miteve,ne token e Skenderbeut,Naimit,Asdrenite,Cajupit,Avni Rustemit,Qerqiz Topullit e shume figurave historike Kombetare,nuk kame qellimin vetem te lahem ne Dete,por do ta vizitoj kalane e Rozafes ,Qytetin e Skenderbeute dhe veqanrishte Korqen,pra luse Perendine te ket Paqe dhe gezime dhe Zgjidhjet te shkojne ne menyre Qytetruese dhe Evropiane,,, pasi qe eshte hera e pare ne TOKEN e NENES SONE TE DASHUR SHQIPERI ather Ishalla fiton ai qe e meriton Fitoren,,,
    Kur te vish ne Korce na bej nje telefon qe te te japim nje kafe...te presim!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

ne se sondazhet thon qe berisha merr 17 e edvini 15.. keq puna.

duhet te marri 30 berisha e 2 edvini qe te ec shqiperia perpara..

ndryshe ai ..edvin bllokatori.. prap do ket mundesi te bllokoje cdo perparim..

qe te ece vendi perpara duhet te fitoje pd te pakten 90 deputet ne gjith shqiperine..

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Kur te vish ne Korce na bej nje telefon qe te te japim nje kafe...te presim!
    Faleminderit Zonje e nderuar,sot i bleva Biletat e Autobusit per qytetin Velipoje qe eshte afer Shkodres dhe Ulqinit ,dhe pastaj te shofime si do te shkojne punet me tutje,Zonje ju pershendes shume,ishalla Populli Shqipetare do te fitone ne keto Zgjidhje e fundit.
    VENI,VIDI,VICI

i/e larguar Maska e ionian
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    ne se sondazhet thon qe berisha merr 17 e edvini 15.. keq puna.

duhet te marri 30 berisha e 2 edvini qe te ec shqiperia perpara..

ndryshe ai ..edvin bllokatori.. prap do ket mundesi te bllokoje cdo perparim..

qe te ece vendi perpara duhet te fitoje pd te pakten 90 deputet ne gjith shqiperine..
    Ke Salen ti mos e caj koken fare. Ti ben ai votat 3 uje e nje oriz.Apo nuk ka dhe goxha pervoje ai per kesi punesh...

i/e regjistruar Maska e inez
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne fantazi.
    Postime
    1,779

Citim Postuar më parë nga Doni-88 Lexo Postimin
    Duke e dite qe Tironsit e urrejne mr. 20% me kokedhimen dhe e dashurojne punen e Bashes ne Tirane, atehere e djathta mund ta fitoj nje mandat me shume pa problem.
    se dija qe tironsit paskan nxjer nje perfaqsus .. Pse sna pyte perpara mer.. Jo per gjo, po punen e Bashes ne Tirane vetem ket mujin e fushates jena tu e pa..
    above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •