Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 125
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Për: Kadare: Pushtimi osman nuk i ka mbrojtur shqiptarët nga sllavët

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Kadare eshte aso tipi qe po ta hangte buken e Tyrkijes do te thoshte te kunderten. Ky eshte SahanLpires i evropianeve per nje cmim qe sa e sa vite eshte ka e pret. Bilem nje i huaj qe e ka marr po te njejtin cmimim qe eshte ka e pret Kadare i ka thane ta dhan cmimin atehere kur nuk t'vyen kurgja.
    Po pse ju vjen keq ju aziatikeve??!! Ju merruni me Salman Ruzhdijen se e keni hak.....!!
    Jarigas

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Kadare eshte aso tipi qe po ta hangte buken e Tyrkijes do te thoshte te kunderten. Ky eshte SahanLpires i evropianeve per nje cmim qe sa e sa vite eshte ka e pret. Bilem nje i huaj qe e ka marr po te njejtin cmimim qe eshte ka e pret Kadare i ka thane ta dhan cmimin atehere kur nuk t'vyen kurgja.
    Po si e ban haram mer edepsez buken e babes!!! si mundohesh (se nuk mundesh) me shkrujt gjuhen e priftit!?? haram vendi yt asht ne siri te shoket! hajt hajt te vllaznit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Po si e ban haram mer edepsez buken e babes!!! si mundohesh (se nuk mundesh) me shkrujt gjuhen e priftit!?? haram vendi yt asht ne siri te shoket! hajt hajt te vllaznit!
    o hyseno cuni kujt je ti mer kadosh

Perjashtuar Maska e Ura e Cekajve
    Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Për: Pushtimi osman nuk i ka mbrojtur shqiptarët nga sllavët

Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Mos ti perserisim gjërat, që islami e besa edhe krishterimi, këto dy FE te sjellura nga lindja=te huaja i sollen njerzimit padrejtesi e JO drejtesi, asnjera e as tjetra nuk kane rrenje europiane, prandaj, koti te flitet per idenitete fetare..nuk na duhet asnjera as tjetra, te bëhemi te arsimuar, te drejte e jo rrenegata, sot neser ta kthejmi gzofin siç fryne era..kjo quhet laramani..koti !
    Ta kam thene ne kete tem, populli shqiptar eshte popull i vjeter europiane e jo aziatik, jemi autokton por, që kemi huazuar vese te kqija nga pushtuesit e huaj eshte diçka tjeter, nuk fajsohet populli shqiptar, ky ishet nje aksident, siç e thote edhe Kadare, te cilit unê neser do ia kisha dhuruar me dy duart shtetesine e Kosoves, pse jo dhe shpallur qytetar nderi .
    Për momentin, Ura e Cekajve, duhet ta pranojmi se jemi ne njê situat katastrofike ku isalizmi ka mbjellur rrenje te kqija, me duket ne menyr te organizuar apo te porositur nga serbët ?
    Nuk ka mbetur familje pa u prekur keto 10 vite pas lufte nga islamizmi, jo ai shqiptar qe e kishim para 30 vite sepse ishet i paster shumë, por, nga ky islamizmi i ri anadollako arabik e ndoshta i organizuar nga serbet sepse nuk ka mundesi kjo qe në njê laxhe sot në Kosove te kete së paku tri familje te manipuluara nga keto dallg islamike, e tmerrshme, familjet shkatrrohen mes veti, me fqinjË e me kombin e tyre, nëna më nuk e njehe djalin e tij por i beson hoxhenices, ose duhet te veprohej ne keto familje njashtu si thote hoxhenica plake 80 vjeçare ose duhet leshuar edhe nje here Kosoven..valixhen dhe ik..ose duhet luftuar, te shfarosen hoxhenicat qe i manipuluan nenat tona plaka, te shfarosen te gjithe keta te pafajshem se e fdexhuan hoxhenicen e jo djalin e tyre, si e shihni, ne jemi ne nje rruge qorre ! Për mendimin tim kjo e gjitha vjene nga nje kurth e kurdisur nga rrjeti serbë, një hakmarrje ..duke shfrytzuar rrejtin arabo truk dhe ne sot e pesojmi; Si t'ia bejmi tani, a mbytet nena ? ..kÊto jane organizata sektare, vetem shefin e trye e dexhojne, ate hoxhenicen, si iu thote ajo veprojne edhe nËnat tona, shkatrrojne familje, shkatrrojne popullin shqiptar dhe hakmirren..e ne kemi ra ne gjumê, mjafton te shkoni ne aeroportet tona, i shihni gart hoxhenica me shamija, ato jane te paguara, shkojne vijne ne boten arabe dhe bejne propagand, e per habi qeverit tona asgjê nuk kane ndermarr ndaj ketreij rrjeti, jemi ne katastrof...

mirepo, mos e ngatrro hsitorine shqiptre te lutem, me keto kurthat turko serbo arabe, populli eshte i pa fajshem, e fajin une i a le qeverive tona..
    Krishterimi eshte pjelle Europiane, u zhvillua ne Europe. Ne fakt, Europa eshte produkt i drejtperdrejte i krishterimit. Islami u zhvillua ne zonat arabe.
    Por shqiptari, si popull mbrapç qe eshte, e ka qef te eci kunder botes. Gjithmone na pelqen izolimi. "nuk na duhet as njera as tjetra" ky eshte tipik mentalitet ENVERIST, qe shkatrroj kisha e xhamia ne emer te IDIOTIZMIT shqiptar. E izoloj shqiprin nga perendimi, por edhe lindja dhe prodhoj kryevepren e tij: "asgjesimi i ndergjegjes shqiptare". Per rrjedhoj lindi nje "njeri i ri" pa identitet, qe eshte nje njeri jashte kohes dhe hapesires dhe nuk di se ç'fare eshte identiteti shqiptar. Na dolen shqiptaret me emra si ato te indianeve te amerikes dhe popujt primitiv te Amazonave, se ato i kane emrat Ndriçim, Gezim, Kujtim, Ermal, kshu emrash i kane popujt pagane, qe jane fundi i civilizimit i kesaj Toke.
    Paganizmin bota e ka he hequr perpara 2000 vitesh, dhe ne jemi kthyer 2000 vjet mbrapa.
    Identiteti autoktone shqiptar eshte krishterimi, gjithe te tjerat nuk jane shqiptare.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636

Citim Postuar më parë nga Ura e Cekajve Lexo Postimin
    ... dhe prodhoj kryevepren e tij: "asgjesimi i ndergjegjes shqiptare". Per rrjedhoj lindi nje "njeri i ri" pa identitet, qe eshte nje njeri jashte kohes dhe hapesires dhe nuk di se ç'fare eshte identiteti shqiptar.
    Paganizmin bota e ka hequr perpara 2000 vitesh, dhe ne jemi kthyer 2000 vjet mbrapa.
    Identiteti autoktone shqiptar eshte krishterimi, gjithe te tjerat nuk jane shqiptare.
    Këtu ke thënë bukur, si mos ta pranoja këtë fakt te hidhur e tragjik per popullin tonë, beso se nuk di se si do te dalim nga kjo vorba islamike, jemi duke u zhytur edhe më thellë, kanë fillua te veprojne sektet islamike(nuk ia di emrat vllazni quhen apo ashtu disi...) brenda familjes, e ndajnë vellaun prej motres, nën prej djalit, e rrotullojnë shoqerine shqiptare sot dhe askush nuk brengoset as qeveria nuk merre masa.;teper e habitshme kjo..eshte duke u mbjellur tek ne rrenja e dreqit...rrjeti islamik moderne, si duket i udhehequr nga serbët nê miqesi me ruso arabet ? pra ky rrjeti moderne eshte edhe me i rrezikshem se ai pushtimi osman para 5 shekujve, sepse eshte i paisur me mjetet moderne intenet e organizata gjoja bemirese.;qe do na thejne qafen..katastrofike !
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    o hyseno cuni kujt je ti mer kadosh
    po tina mer hayan t'kan vu me lujt gzimin (kullufin!)?
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Krishterimi eshte pjelle Europiane, u zhvillua ne Europe.
    Nuk e besova ne fillim por kur e pashe ne harte nga celulari , jeruzalemi 4 gishta larg parisit ishte.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Nuk e besova ne fillim por kur e pashe ne harte nga celulari , jeruzalemi 4 gishta larg parisit ishte.
    Lexo mire ate gje qe kam shkruar dhe pastaj pergjigju. Kot nuk kan thene dhe kto studimet e fundit qe ne Shqipri ka kapur analfabetizmi funksional shifra rekord!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Lexo mire ate gje qe kam shkruar dhe pastaj pergjigju. Kot nuk kan thene dhe kto studimet e fundit qe ne Shqipri ka kapur analfabetizmi funksional shifra rekord!
    Per c'zhvillim e ke fjalen or injorant? Si u zhvilloka feja? Cfare eshte feja teknologji? Si muslimanet dhe te krishteret besojne respektivisht kuranin dhe biblen qe kane origjine 1500 dhe 2000 vjecare. Pastaj kur lulezonte shkenca e filozofia ne vendet arabe , evropianet i benin shoqeri ariut. Shko shiko ndonje film me lepurusha se nuk je per keto debate ti.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Per c'zhvillim e ke fjalen or injorant? Si u zhvilloka feja? Cfare eshte feja teknologji? Si muslimanet dhe te krishteret besojne respektivisht kuranin dhe biblen qe kane origjine 1500 dhe 2000 vjecare. Pastaj kur lulezonte shkenca e filozofia ne vendet arabe , evropianet i benin shoqeri ariut. Shko shiko ndonje film me lepurusha se nuk je per keto debate ti.
    O Arab i zi,
    shko ne arabine tende ku njerezit hobin e tyre e kane t'i vene bomba qendrave te banuara, te vrasin njerezit dhe te hedhin ne ere te pakten nje objekt ne dit, se pa 200 te vdekur ne dite nuk rrin dot ata. Gjithmone ne emer te Allahut, te jemi te qarte.

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •