Postuar më parë nga
Kreksi
Mos ti perserisim gjërat, që islami e besa edhe krishterimi, këto dy FE te sjellura nga lindja=te huaja i sollen njerzimit padrejtesi e JO drejtesi, asnjera e as tjetra nuk kane rrenje europiane, prandaj, koti te flitet per idenitete fetare..nuk na duhet asnjera as tjetra, te bëhemi te arsimuar, te drejte e jo rrenegata, sot neser ta kthejmi gzofin siç fryne era..kjo quhet laramani..koti !
Ta kam thene ne kete tem, populli shqiptar eshte popull i vjeter europiane e jo aziatik, jemi autokton por, që kemi huazuar vese te kqija nga pushtuesit e huaj eshte diçka tjeter, nuk fajsohet populli shqiptar, ky ishet nje aksident, siç e thote edhe Kadare, te cilit unê neser do ia kisha dhuruar me dy duart shtetesine e Kosoves, pse jo dhe shpallur qytetar nderi .
Për momentin, Ura e Cekajve, duhet ta pranojmi se jemi ne njê situat katastrofike ku isalizmi ka mbjellur rrenje te kqija, me duket ne menyr te organizuar apo te porositur nga serbët ?
Nuk ka mbetur familje pa u prekur keto 10 vite pas lufte nga islamizmi, jo ai shqiptar qe e kishim para 30 vite sepse ishet i paster shumë, por, nga ky islamizmi i ri anadollako arabik e ndoshta i organizuar nga serbet sepse nuk ka mundesi kjo qe në njê laxhe sot në Kosove te kete së paku tri familje te manipuluara nga keto dallg islamike, e tmerrshme, familjet shkatrrohen mes veti, me fqinjË e me kombin e tyre, nëna më nuk e njehe djalin e tij por i beson hoxhenices, ose duhet te veprohej ne keto familje njashtu si thote hoxhenica plake 80 vjeçare ose duhet leshuar edhe nje here Kosoven..valixhen dhe ik..ose duhet luftuar, te shfarosen hoxhenicat qe i manipuluan nenat tona plaka, te shfarosen te gjithe keta te pafajshem se e fdexhuan hoxhenicen e jo djalin e tyre, si e shihni, ne jemi ne nje rruge qorre ! Për mendimin tim kjo e gjitha vjene nga nje kurth e kurdisur nga rrjeti serbë, një hakmarrje ..duke shfrytzuar rrejtin arabo truk dhe ne sot e pesojmi; Si t'ia bejmi tani, a mbytet nena ? ..kÊto jane organizata sektare, vetem shefin e trye e dexhojne, ate hoxhenicen, si iu thote ajo veprojne edhe nËnat tona, shkatrrojne familje, shkatrrojne popullin shqiptar dhe hakmirren..e ne kemi ra ne gjumê, mjafton te shkoni ne aeroportet tona, i shihni gart hoxhenica me shamija, ato jane te paguara, shkojne vijne ne boten arabe dhe bejne propagand, e per habi qeverit tona asgjê nuk kane ndermarr ndaj ketreij rrjeti, jemi ne katastrof...
mirepo, mos e ngatrro hsitorine shqiptre te lutem, me keto kurthat turko serbo arabe, populli eshte i pa fajshem, e fajin une i a le qeverive tona..
Krijoni Kontakt