Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 125
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Për: Pushtimi osman nuk i ka mbrojtur shqiptarët nga sllavët

Citim Postuar më parë nga enkelejd1971 Lexo Postimin
    Me kuptove keq Kreksi nuk desha te thoja qe myslymanet shqiptar jane turq grekeve dhe serbeve i intereson qe te quhen ashtu shiko kush i financon organizatat gjoja umanitare ne kosove dhe maqedoni.Shikoi dhe degjoi me kujdes shajne heronjte tane por cuditerisht nuk flasin asgje te keqe per shkiet dhe greket pra thjesht punojne kunder shqiptareve
    Kush eshte ky hero qe po shajme ne muslimanet? Te thuash qe nuk ndjej gje per x hero nuk quhet sharje. Pastaj ceshte ky budallallek qe ma lidhni dashurine per atdheun me detyrueshmerine e dashurise ndaj x heroi. Une e dua vendin tim se ketu kam lere e ketu kam rrenjet e mia. E doni skenderbeun po dashuroje or njeri. I ke cuar lule tek varri ndonjehere? Sa buste e foto te tij ke ne shtepi?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-07-2013
    Postime
    38

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Kush eshte ky hero qe po shajme ne muslimanet? Te thuash qe nuk ndjej gje per x hero nuk quhet sharje. Pastaj ceshte ky budallallek qe ma lidhni dashurine per atdheun me detyrueshmerine e dashurise ndaj x heroi. Une e dua vendin tim se ketu kam lere e ketu kam rrenjet e mia. E doni skenderbeun po dashuroje or njeri. I ke cuar lule tek varri ndonjehere? Sa buste e foto te tij ke ne shtepi?
    Amigo cfare do thoje ti po te degjoje ndonje arab te thoshte qe nuk ndiej asgje per Muhamaddin apo Salahedinin

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389

Me vjen keq per ata por jemi ne shekullin e internetit mjaft te dish te lexosh dhe te llogjikosh.
    p.s
    je korcar?
    Ti mendon se nuk e dinë të vërtetën ata mo vëlla, e dinë shumë mirë prandaj thashë që ose marrin rroga nga MIT ose janë fare pa tru dhe janë analfabetë që s'dinë të lexojnë

Po KORÇAR jam,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389

Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Kjo ështê e pa tolerushme, ose flisni nga mosdija ose keni detyra te porositura që ju i quani shqiptarët turq, Ju e ngatrroni fen me kombin, ne shqiptarët në Kosovë ishim te pa shkolluar, propaganda serbo-turke kishte planet per zhvendosjen e shqiptarve në turqi sipas marrveshjes së tyre, te zbrazej ballkani nga autoktonet shqiptar, lexojeni gjeografin e diplomatin gabriel Luis Xharraj se çka thotë nê vitin 1908 për shiptaret e Kosoves, Albania e Siperme, AI ISHTE I PARI QE KISHTE PROPOZUAR që ky vilajet të shpallet i pavarun,e tregon se këta banor janë Ilirê te lashtë dhe se kur erdhen serbet i detyruan t'ia leshojne vendet e tyre e fushat pjellore per tu strehuar ne malet e larta dhe u kthyen pasi iu lejua një autonomi...pra qeveriseshin vete mbrenda perandorise osmane, dhe autori e thoite, herdo kur ky popull do fitoje pavarsinë qe i takon...pra ju lutemi mos i ngatrroni gjerat kur nuk keni lidhje !

Turqit neve nuk na mbrojten nga sllavët as nga grekët fare, edhe në shekullin XVII-të ata i shperngulni/deportonin shqiptarët nêpêr turqin e sotme, kemi plotë deshmi.
    Një fshat ngaz Greqia deportohet i tëri nê rrethin e Smirnisë/Izmirit dhe këta shqiptar e emrojne fshatin e tyre te ri, Albanikori=(katuni shqiptar) etj.. ku më vonë, në shkembime te popullesive mes Tuqise e Greqise pas 1922, Turqia ua kthene keta banor si te ashtuquajtur grekë(sepse kishin fé krishtiane)...por me kombesi mbeten gjithemon shqiptar.. !

Gabriele Lois jarray;https://picasaweb.google.com/1150926...onisteDAlbanie
    Folë bre vëlla folë se po të bëjmë llogarinë siç thonë disa Turko-Greko-Sërbomanë këtu, del që Shqiptarët janë nja 1000- shumë shumë 2000 veta në të gjitha trojet Shqiptare Brenda dhe jashtë vendit

Perjashtuar Maska e Ura e Cekajve
    Anëtarësuar
    02-07-2013
    Vendndodhja
    Galaktika Andromeda
    Postime
    344

Shum drejt.Te kujtojme kosovareve marrveshjen e Rankovicit me turqit ne vitin 1950 ku u shpergulen ne turqi mbi 350.000 shqiptar por te vetquajtur "turq".Ne kohen e mbretit Zog njerzit kur pyesnin cfare je turk a grek?e perkthyer mysliman a i krishter
    Fete jane mallkimi yne
    Feja Islame eshte mallkimi i shqiptareve. Islami e shfarrosi identitetin shqiptar.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636

Citim Postuar më parë nga Ura e Cekajve Lexo Postimin
    Feja Islame eshte mallkimi i shqiptareve. Islami e shfarrosi identitetin shqiptar.
    Mos ti perserisim gjërat, që islami e besa edhe krishterimi, këto dy FE te sjellura nga lindja=te huaja i sollen njerzimit padrejtesi e JO drejtesi, asnjera e as tjetra nuk kane rrenje europiane, prandaj, koti te flitet per idenitete fetare..nuk na duhet asnjera as tjetra, te bëhemi te arsimuar, te drejte e jo rrenegata, sot neser ta kthejmi gzofin siç fryne era..kjo quhet laramani..koti !
    Ta kam thene ne kete tem, populli shqiptar eshte popull i vjeter europiane e jo aziatik, jemi autokton por, që kemi huazuar vese te kqija nga pushtuesit e huaj eshte diçka tjeter, nuk fajsohet populli shqiptar, ky ishet nje aksident, siç e thote edhe Kadare, te cilit unê neser do ia kisha dhuruar me dy duart shtetesine e Kosoves, pse jo dhe shpallur qytetar nderi .
    Për momentin, Ura e Cekajve, duhet ta pranojmi se jemi ne njê situat katastrofike ku isalizmi ka mbjellur rrenje te kqija, me duket ne menyr te organizuar apo te porositur nga serbët ?
    Nuk ka mbetur familje pa u prekur keto 10 vite pas lufte nga islamizmi, jo ai shqiptar qe e kishim para 30 vite sepse ishet i paster shumë, por, nga ky islamizmi i ri anadollako arabik e ndoshta i organizuar nga serbet sepse nuk ka mundesi kjo qe në njê laxhe sot në Kosove te kete së paku tri familje te manipuluara nga keto dallg islamike, e tmerrshme, familjet shkatrrohen mes veti, me fqinjË e me kombin e tyre, nëna më nuk e njehe djalin e tij por i beson hoxhenices, ose duhet te veprohej ne keto familje njashtu si thote hoxhenica plake 80 vjeçare ose duhet leshuar edhe nje here Kosoven..valixhen dhe ik..ose duhet luftuar, te shfarosen hoxhenicat qe i manipuluan nenat tona plaka, te shfarosen te gjithe keta te pafajshem se e fdexhuan hoxhenicen e jo djalin e tyre, si e shihni, ne jemi ne nje rruge qorre ! Për mendimin tim kjo e gjitha vjene nga nje kurth e kurdisur nga rrjeti serbë, një hakmarrje ..duke shfrytzuar rrejtin arabo truk dhe ne sot e pesojmi; Si t'ia bejmi tani, a mbytet nena ? ..kÊto jane organizata sektare, vetem shefin e trye e dexhojne, ate hoxhenicen, si iu thote ajo veprojne edhe nËnat tona, shkatrrojne familje, shkatrrojne popullin shqiptar dhe hakmirren..e ne kemi ra ne gjumê, mjafton te shkoni ne aeroportet tona, i shihni gart hoxhenica me shamija, ato jane te paguara, shkojne vijne ne boten arabe dhe bejne propagand, e per habi qeverit tona asgjê nuk kane ndermarr ndaj ketreij rrjeti, jemi ne katastrof...

mirepo, mos e ngatrro hsitorine shqiptre te lutem, me keto kurthat turko serbo arabe, populli eshte i pa fajshem, e fajin une i a le qeverive tona..
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Mos ti perserisim gjërat, që islami e besa edhe krishterimi, këto dy FE te sjellura nga lindja=te huaja i sollen njerzimit padrejtesi e JO drejtesi,
    E paskate...
    Edhe para shfaqjes se ketyre feve, pavaresisht se njera eshte shfaqur shekuj me pare, kishte padrejtesi.

asnjera e as tjetra nuk kane rrenje europiane, prandaj, koti te flitet per idenitete fetare...
    E parendesishme...
    As njeriu nuk i ka rrenjet europiane.
    As "europiani" nuk i ka rrenjet europiane.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Për: Kadare: Pushtimi osman nuk i ka mbrojtur shqiptarët nga sllavët

Kadare eshte aso tipi qe po ta hangte buken e Tyrkijes do te thoshte te kunderten. Ky eshte SahanLpires i evropianeve per nje cmim qe sa e sa vite eshte ka e pret. Bilem nje i huaj qe e ka marr po te njejtin cmimim qe eshte ka e pret Kadare i ka thane ta dhan cmimin atehere kur nuk t'vyen kurgja.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    E paskate...
    Edhe para shfaqjes se ketyre feve, pavaresisht se njera eshte shfaqur shekuj me pare, kishte padrejtesi.

E parendesishme...
    As njeriu nuk i ka rrenjet europiane.
    As "europiani" nuk i ka rrenjet europiane.
    Teresija europiane pra ?
    Padrejtësi..padrejtësi bëri edhe perendia ndaj njeriut, te gjitha qenjeve iu dha mjete mbrojtëse posa linden, dikujt lesh, dikujt brirë, dikujt helm, por njeriun e harroj, e sjelli në këtë botê te zhveshur, te cullakosur..lol !..normale se duhej ti imitonim gjallesat tjera per te ekzistua...po mos te haje luani ndonje antilop ai do ngordhi apo jo...qenka e drjta e tij apo e pa drjta ?
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Teresija europiane pra ?
    Padrejtësi..padrejtësi bëri edhe perendia ndaj njeriut, te gjitha qenjeve iu dha mjete mbrojtëse posa linden, dikujt lesh, dikujt brirë, dikujt helm, por njeriun e harroj, e sjelli në këtë botê te zhveshur, te cullakosur..lol !
    Perseri je i pasakte...
    Eshte e kote te diskutosh mbi bazen e supozimeve te pasakta ose plotesisht te gabuara.

Edhe njeriu kishte cdo gje qe i nevojitet per te mbijetuar.
    Nejeriu i vitit 2013 natyrisht se nuk eshte i barabarte me njeriun e para 200.000 apo 1 milione viteve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 05-07-2013 më 13:56

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •