Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    2

Çfarë mendimi kanë shqiptarët në përgjithësi për shqiptarët e Maqedonise ?!

Mendimin tuaj në lidhje me këtë problem shoqëror nese mund ta quaj, pasi shpesh hasim të na thërrasin si ''Maqedons'' ?!?!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Për: Çfarë mendimi kanë shqiptarët në përgjithësi për shqiptarët e Maqedonise ?!

Opnioni i pergjithshem eshte se nuk keni asgje te perbashket me shqiptaret e shqiperise dhe se nje pjese e mire e juaja sillet dhe i thote vetes 'turq'. Pra ajo 'maqedons' nuk ka lidhje me opinionin e vertete te shqiptareve.

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Për: Çfarë mendimi kanë shqiptarët në përgjithësi për shqiptarët e Maqedonise ?!

Pse a ka shqiptare ne Maqedoni!?? Kujtoja se ka vetem sllave e myslymane!
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Pse a ka shqiptare ne Maqedoni!?? Kujtoja se ka vetem sllave e myslymane!
    Mbi 500.000 shqiptar - me shume se te ju ne Shqiperi...
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Sa me shume shqiptar aq me mire.
    Se di pse ndonjeher,pastaj pak si shume,shqiptaret jan indiferet ndaj shqiptareve qe jetojn ne trojet tjera jasht Shqiperis.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    2

Mire thote "qeveriablu" , ka me shume shqiptare ne Maqedoni se ne Shqiperi. Edhe me intereson se clidhje ka religjioni me faktin se ne jemi shqiptare? Sipas jush nuk mund te jesh edhe shqiptare edhe mysliman?! Sipas atij konstatimi, cdonjeri qe nuk eshte pagan, nuk eshte shqipetar atehere(sipas religjionit te te pareve tane-Ilireve)... Çfare absurdi!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...mendoj qe nje pjese e konsideruar,kan deshiren qe te hane pa punuar,dhe se kete ves e kan trasheguar nga lindja qe per moto kan dembeline ....

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    ...mendoj qe nje pjese e konsideruar,kan deshiren qe te hane pa punuar,dhe se kete ves e kan trasheguar nga lindja qe per moto kan dembeline ....
    Shqiptaret e Maqedonis?

Me habit!

Kam mendim te kundert.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

..mendimet e kunderta me pelqejne.Megjihate une nuk ceka gje me lokalizma,une e dhash mendimin tim ne pergjithesi!!!!.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •