Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 66
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389

Për: Shqiptarët në Maqedoni protestojnë në përkrahje të … Erdogan

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Të duket sikur shqiptarët e Maqedonisë i kanë zgjidhur të gjitha problemet në vendin e tyre dhe tani janë në merak për gjëra të tjera.

Të premten ata kanë protestuar në mbështetje të kryeministrit turk, Rexhep Taip Erdogan, raporton Express.

Protesta ka nisur në lagjen Ccair të Shkupit, përpara xhamisë së Jahja Pashës dhe ka përfunduar përpara xhamisë së Murat Pashës në qendër të Qarshisë së Vjetër.

Përpara protestuesve, organizatorët kanë lexuar një deklaratë në tre gjuhë, duke shprehur mbështetjen për Erdogan.

“Duke e ndjerë detyrim moral dhe miqësor që të japim mbështetjen për popullin tonë mik, popullin turk, duke shprehur mirënjohjen e popullit shqiptar, i cili në çastet e vështira gjithnjë e ka pasur pranë Turqinë, aq më shumë duke qenë të bindur në miqësinë dhe mbështetjen që na ka dhënë kryeministri Turqisë, Rexhep Taip Erdogan, mbështetjen e dhënë për shtetësinë e Kosovës dhe për formimin e shtetësisë së mëtutjeshme dhe për përkrahjen e shqiptarëve në përgjithësi”, thuhet në deklaratë./

TEMA

Këta s'paskan mënd në kokë mo vëlla, kanë snobuar Lidhjen e Prizërenit por paskan dalë në përkrahje të BABËS , po mirë që dalin po Shqiptarët përse i ngatërrojnë me Turqit,?????

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Po lerini te protestojne ... kete qe protestojne jane me turq se turqit e Turqise ... se duke jetuar si kolone ketej nga trevat tona kane mbetur aq te prapambetur sa kane qene ne kohen kur erdhen para qindra vitesh ...
    Nuk ka shqiptar me gjak shqiptari qe te protestoje per Turqine ... qofshin muslimane,katolike apo ortodokse ... nese dikush rrjedh nga nje fis qe ka qene autokton ne trevat tona atehere rrjedhimisht para 500 vitesh para ardhesit e tij kane rrokur shpaten e kane derdhur gjak kunder turqve ... dhe ai qe e ke vrare dhe te ka vrare qofte dhe para 500 vitesh mund te falet ... por vella nuk behet kurre ...
    Keta qe dalin jane turqelinj te mbetur ne trevat shqiptare ... te vetmit pseudoshqiptare qe mendojne se Turqia nuk na ka pushtuar e budalliqe te tilla ...
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Kurse shqiptaret muslimane te Maqedonise, qe dalin e protestojne ne mbeshtetje te Erdoganit, bejne te njejten gje qe bene shqiptaret muslimane te Kosoves ne 1911 me Sulltan Abdyl Hamidin. Kur pushtetit te Sulltanit po i vinte fundi dhe forcat "reformatore" te turqve te rinj po merrnin pushtetin, ai shkoi ne Kosove mes idhtareve te tij qe i bene nje pritje madheshtore, qe nuk ia benin banoret e Stambollit. Kjo ishte menyra e tij per ti treguar gjithe kundershtareve te tij politike ne Stamboll: une mund te mos kem shume mbeshtetje e pushtet ne Stamboll, por kam mbeshtetje e pushtet mbi shqiptaret e mi besnike!

Albo

E ke gabim albo vertet I ben pritje madheshtore sulltanit, por ai ishte dakort qe te 4 vilajetet te bashkoheshin ne nje qe praktikisht do ishte shteti shqiptar me 90 mij km katror dhe gjuha zyrtare te ishte shqipja, xhonturqit ndoqen nje politike te gabuar me ne shqiptaret premtimet qe u dhan kryengritesve me qender ne maqedoni nuk I mbajten.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

partia levizja shqiperia e re ben Proteste per erdogan?
    kur a formu kjo parti
    a mbahet me taksat e shqiptareve?
    ca don me than shqiperia e re?
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Mbeshtetje per Erdoganin, kunder kujt? kunder popullit te tij?
    Mos harroni qe ne Shkup ka minioritet turk, ne Maqedoni jetojne diku 4% turq.
    Besoj qe shumica e ketyre ne proteste jane turq.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Mbeshtetje per Erdoganin, kunder kujt? kunder popullit te tij?
    Mos harroni qe ne Shkup ka minioritet turk, ne Maqedoni jetojne diku 4% turq.
    Besoj qe shumica e ketyre ne proteste jane turq.
    Po mire keta protestues meqe qenkan turq kunder kujt protestojne? Kunder popullit turk?

P.s Postim me katastrofe se ky i yti nuk kam lexuar kaq kohe ne kete forum.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

J.COWEN 4.09.1880 pyeti dhomen e Lordeve ne Londer ANGLI:
    "A do te perdorej flota detare e mbretris Angleze,qe te shkatrohen kasollat e gjahtarve ,barinjeve dhe peshkatarve shqipetare ne brigjet e detit adriatik pa limane ?,a do te perdoret flota e mbretris britanike per ket qellim te Poshter?,
    Mali i Zi vashdoi ai eshte nje karte ne duarte e Carit Ruse dhe Mreti i tyre mbahet kryesishte nga parat e keti cari,por nga ana tjeter SHQIPETARET jane populli me i lashte i LEVANTIT. Ata kane qen me herete se Helenet e lashte,ata kan Legjendat gjuhen e tyre dhe karakteristikat e tyre."
    Ne ket pike te diskutimit nderhyri nje antar tjeter i parlamentit Britanik i cili tha se Shqipetaret nuk ishin nje komb.Kjo i dha shkas COWEN-it te nderhyje ne dhome me argumente Historike:
    " Kjo tha ai,ka qen vrejtja qe beri BIZMARKU ne BERLIN.Ai tha se nuk dinte se egziston KOMBI SHQIPETARE.Nje deklarate e tille nuk ishte aspak per tu quditur.Princi Bizmarke nuk dinte edhe per kombesit e Danimarkes ose te Hollandes.Nje Prince tjeter pothajse i fuqishem njesoj sikur Bizmarku tani,ka pohuar ne kongresin e VIJENES se nuk dinte qe egziston kombesia Italiane.Opinjonet e ati burreshteti ishin thjeshte gjeografike,megjithate te gjithe antaret e kongresite e dinin se italianet ishin kombe i madhe dhe i bashkuar.Ajo qe u be e vertet per nje populle ne ket ane te adriatikut brenda pak me shume se 50-viteve,mundet gjithashtu te behet e vertet...per ate ne bregun tjeter me nje periudhe pakashum te njejte kohore"

"Ne raste se nuk do te beni asgje per ket populle fatkeq i cili eshte duke u shfarosur fare ,ather, per hire te Perendise,me hiqni mua qe ketej dhe dergoni nje tjeter me lekure me te trashe.........me e keqja eshte se mua me zejne te dridhurat kur mohoj kete.........Sidoqofte une nuk mundem te pranoje dhe te duroje nje pozit pergjegjesie ndaj nje populli qe jane duke e shfarosur ,ndersa une nuk mundem te beje asgje per ti shpetuar,veq te deshmoje shfarosjen e tije kjo eshte shume e rende per mua ( keto rreshta po i shkruaj duke qajtur si femija....) "
    LAMP-derguar leter Sekretarit te Pergjithshem dhe Ministrit te punve te jashteme ARTUR NIKOLSON
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 18-06-2013 më 03:42
    VENI,VIDI,VICI

Kur qenkan turq perse u dashka perdorur flamuri shqipes?
    Ndryshuar për herë të fundit nga arbereshi_niko : 18-06-2013 më 06:11

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Kur qenkan turq perse u dashka perdorur flamuri shqipes?
    Po ti ngaterron turqit me greket?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Po ti ngaterron turqit me greket?
    Jo plako po flitet per turq (ujqer)qe vishen me lekure dele...dalin me flamur shqiptar pale,e ty kjo gje nuk te shqeteson ndopak, por ben lojra fjalesh e ko mente boshe! Nga Shqiperia Mesme (R.Sh.)i thone nje shprehje; "jevgu i bon zdredha plumit, e m'shifet mas gaxhoit!"!Sa keq qe nuk ju ben pershtypje qe jevgjit fshihen pas flamurit tone!me e keqja, Juve i mbeshtetni ... Do i dalin Kembet edhe gjarprit,nje dire!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga arbereshi_niko : 18-06-2013 më 06:59

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •