O doktor a mund te na e shpjegosh pak kete se me bere shume konfuz. Gjate ovulimit apo gjate periodave? Sipas informacionit tim shancet gjate ovulimit shtohen por jo gjate ciklit , perkundrazi gjate ciklit propabiliteti per te mbetur shtatzane eshte jashtezakonisht i ulet.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
hot priz ofertat ne treg jan te lloj llojshme
pos per nje muaj ka edhe per 24 ore
pastaja kemi gamen e gjere ne daq djale apo vajz
pooor vetem ajo e para ishte for freee, sa te futet klienti ne loje tjera paguhen ha ha ha
tani po shkruaj seriozisht
eshte e pranuar edhe nga gjinekologet kjo ,dhe ju preferohet pacienteve .
edhe nje msheftesi qe kam degjuar nga ata (ama po ta tregoi vetem ty mos e beje te madhe) levizshmeria e spermatozoideve qe percaktojn gjinin mashkulloreY levizin me shpjet se ato femrore X,kshtu qe te ju japesh shansin te mbrrijn te paret dmth qe te kesh pasardhes mashkull ejakulimi te behet me large nga cerviksi,sepse kur filloin levizja e spermatozoidve drej mitres logjikisht shprinteret me te shpejt mbrrijn te paret![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga teta : 18-06-2013 më 05:36
Teta tani ke shkruar si nje eksperte dhe mos e eksazgjero me shume se pastaj ke deficite ne bilanc, e tera ishte papergjegjesi nga ana ime.
Teta me fjale tjera, duhet nje kontroll i plote mental per veprimin e duhur, perderisa pershkon qiellin e shtate ne kulmin e emocioneve, per te arritur nje cak.
Edhe nje gjo mi Teta, e shef se qe nga ky stadium nuk ekziston nje barazi gjinore, mu per kete shkak e kemi per detyre, ti duam femrat me shume.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Edhe nje gjo mi Teta, e shef se qe nga ky stadium nuk ekziston nje barazi gjinore, mu per kete shkak e kemi per detyre, ti duam femrat me shume.[/QUOTE]
hahah
ej po une u perqendrova vetem ne nje te dhen shpjetesin,prit te te flasi pak per sensualitetin e kromozomeve X te mashkullit.
pyetje nga salla : pasi qe kromozomet Y cenkan me te shpejt si eshte puna se numri i vajzave eshte i njejt me meshkujt ne shoqeri.
pergjigje nga expertja: sepse keto X femrat i ndjellin ata kromozomet y qe i magjepsin ne vend,dhe harrojn te vrapojn.kshu surprizeeeeee hyne X-ja
qellimi arsyeton mjetin!
pra dmth ju vertet qe ne at stad jeni me te shpejt,por C klass trurin e kan femrat
ej ej para se te jap koment dikush dua te drejten autoriale te ketij zbulimi,papapap ja shembulli i Cklass-lartemadheria ime dora vet![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga teta : 18-06-2013 më 06:13
Teta,
cer me bo lufta per ekzistence filloka me heret se sa e kemi menduar dhe as qe mund ta paramendojme se kur do te perfundon, e gjithnje me mendje dhe me friken se nje X me c klass, qe ne cdo moment do te na magjeps per te na vrare..
Tani edhe pyetja se pse qajne bebet kur lindin duket me e logjikshme, sepse i nenshtrohen tmerrit qe ne fillim per tu ndjere mekatare ne vdekjen e milionave, dhe pastaj te kene pune me mekatare tjere gjate gjithe jetes, kush nuk do qante ne kete situate?
Me fjale tjera, ne gjate jetes mundohemi te mos bejme mekate me mekatare, kjo i bie si ta vidhte hajni hajnin.
Po i le me mire pikepamjet nga kjo perspektive, sepse mund te ndodh qe me hamendje do deshiroj vrasjen nga X-i, hahahahaha.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
po shikonim nje program arsimoro shkencor lidhur me shtatzanin dhe zhvillimin e bebes ne barkun e nenes (para nja 20 viteve)
emisioni fillio nga fekondimi dhe deri ne lindje (hic aktin seksual,per dreq ate nuk e dhan)
dhe kur ishte ajo pjesa ku me miljona spermatozoide udhetonin drejt qelizes veze (edhe sot cuditem si e kan bere at inqizim ne nivel qelizor) shpjegohej aty se ne koken e spermatozoidit eshte nje sasi e ac hijalurinik,dhe kur bashkohet nga te gjith pelcet membrana e qel vez dhe spermatozoidi me i afert hyn pastaja menjehere krijohet nje membran e re dhe me nuk eshte e mundeshme hyrja e te tjerve.
dhe nga 6 femijet te mamaja ime sa jemi ne ,nuk di pse kan pershtypjen se une jam me e urte,dhe me e qete nga ata.
ktheht vllau me shikon,me shikon ,dhe thot : Ti po me cudit,si arritie moj ti mashtrosh gjith ata miljona e te hysh e para
![]()
Krijoni Kontakt