Kjo per "ata" (shqiptaret muslumane) dhe per ne "shqiptaret e shqiptarise" do te thote , se ne radhe te pare jemi shqiptare dhe si te tille jemi krijesa te vete Zotit i cili nuk eshte as katolik , as judeh , as grek dhe as arab apo aziatik !Dhe si krijesa te Zotit kemi gjithe te drejten e Zotit te jemi te lire ne zgjedhjet tona dhe te mos i japim askujt llogari ! As ty qe na vjen ketu dhe na kerkon llogari si katolik ! Qe te te pranojme nde gji tone duhet te vish si shqiptar !
Dhe po te vish si shqiptar , nuk do te te shkoje ne mendje te besh ato pyetje !
Ata qe thon qe Skenderbeu vrau shqiptaret Vellezer myslimane jane krejtsisht budallenj. Ne ate kohe 99% e popullsise shqiptare ka qen krishtere dhe ata qe ishin konvertuar ne islam e kishin bere per ta bashkpunuar me Turqit dhe perfitonin duke mbeshtetur Perandorine osmane.
Salahudini andej nga Jevgjitistani ... nga kishte fis e fare ... Ketu eshte Shqiperi e nuk ka as gamile e as shkretetira ... hidhuni perpjete ju ne akoma flamurin e Skenderbeut kemi ...ate flamur qe eshte simbol i rezistences ndaj rraces se qelbur osmane ... me ate shqiponjen me dy koka ... Qe ishte simboli i familjes dhe i luftes se Skenderbeut ... Ai i vinte hakut races se felliqte turko-jevgjite !!!
Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 29-09-2013 më 19:05
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Pa marr parasysh se cili ishte qellimi i luftes se skenderbeut ai luften e zhvilloi ne tokat shqiptare , ne malet shqiptare , ne fushat shqiptare ne gjuhen shqipe .....si cdo luft qe ka gabimet e saj edhe skenderbeu dhe lufta e tij permban nje ser gabimesh ...vrau shqiptare , dike e tradhtoi e disa te tjer e tradhtuan ate ....ishte me turcin beri fuci beri emer u kthye ne shqiperi me kete emer mori gjithcka perpara ...aty futi hunden prifti e hoxha dicka shum e thjeshte qe edhe sot ndodh nese kemi luft ...e keqja eshte sepse cdo gje qe ndodhte shkonte ne kuriz te skendrbeut e mir apo e keqe emrin e mbante komandanti ...normalisht qe feja i ka fut hundet dhe ketu e i ka turbulluar idealet e luftes ja dhe nje shembull shum i ngatrruar del dhe gruaja e sulltanin serbe por un mendoj qe e ka pas dashnore
LoNi
Nuk e kuptoj mbase skendrbeu serbet i kishte daj pse ma kan rrenue bustin prej kalaje dhe e kan zevndesua me ivanovica e popovica ? kaq te poshter dajet per nipin ? o burra babai i gjergjit serben e kishte dashnore dhe tha e kam qe e kam i fus nja 2 vajza pa dashje :P gjithsesi un e kam ne shkup , edhe skendrbeun edhe leken , biles jan ball per ball dhe nje dite pershndeten nje dit shahen me isharete nga large kam dhe ne Diber por kalin ja ka vjedh tezja vete nga nishi
...me rendesi eshte qe ai fliste gjuh arbnore dhe luftoni ne tokat ilire per iliri e sa dashnore ka pas ai puna e madhe ka bredh ne tan europen :P ...prshndes Plakun me Kostum sepse i ka komentet tamam
LoNi
Nese ne do te pretendonim qe skenderbeu ishte hero kirshter ateher ismail qemajli ishte i myslimanve ? deri kur do te ndahemi ne shqiptaret ??!! un mendoj qe herojt shqiptar jan te gjith shqiptarve sepse nese do fillojm kshu te ecim ateher shtetin e shqiperis e kemi nga muslimanet nga ismail qemali i cili shpalli shtetin dhe shqiperin e lir ...
LoNi
Krijoni Kontakt