Close
Faqja 8 prej 28 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 278
    Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Për: "Skënderbeu, hero i katolikëve"

Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    Se kuptoj pse i ngaterron arabet, katoliket etj etj...
    Lufta e Skenderbeut edhe pse mund te kete pasur ideologji fetare deri diku duhet te mbahet mend se bashkoi principatat shqiptare edhe suksesi qe pati edhe pse shume here me inferior ushtarakisht.
    Keto tema i hapin ca aneter qe ku e ku te percajne kombin nepermjet fese, ideologjive politike etj etj..
    Ky mjekroshi me siper na e ben Skenderbeun hero katolik e jo hero Shqiptar

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga The Macallan Lexo Postimin
    Sjam pergjegjes per askend, pervec vetes

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    Sjam pergjegjes per askend, pervec vetes
    E di

Lexoji shkrimet e tij ne faqet e para

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Po pse te duket cudi ty? Faqet katolike jo vetem qe ta bejne hero por dhe te shenjte biles

Shiko foton me poshte :

Emri:  skenderbeu.jpg

Shikime: 299

Madhësia:  29.5 KB
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

E di

Lexoji shkrimet e tij ne faqet e para
    Ora 1 am, me le aman te degjoj summertime sadness e te pij nje caj me limon. Skam as piken me te vogel te deshires te merrem me debate te kota, rastesishte e pashe edhe e hodha nje gur
    ps: ne duhet te merremi me gjera qe na bashkojne e jo te percahemi me detaje te pavlera
    Ndryshuar për herë të fundit nga Toffee : 13-06-2013 më 00:54

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar më parë nga detiad Lexo Postimin
    E kam librin anglisht qe flet per kyt fakte, por ju e keni trunin plot me rrena dhe faktet sju hyjne ne pun.
    A shkruan aty qe Skenderbeu luftoi kunder nje perandorie qe PUSHTOI atedheun e shqiptareve? Po te jetoje edhe ti ne ate periudhe kohore, me thuaj ne cilin taborr do rreshtoheshe ate te turqve apo te shqiptareve?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360

Ju ju kan ra trut ne qaf, ju ja u ka zan syte aq shum islami sa nuk shihni as nji pllam para vetes tuaj, shum njerez besojne ne zot por ju jeni besimtar qorra. Shqiptaret per 35 vjet thyen forcen ma te madhe ushtarake te kohes, ata paten nje ndim te vogel nga papa ose ndonje vend tjeter, por ne pergjithsi luftuan me forcat e veta, ashte e kot me u lodh me disa nga ju?
    Aty thot albania se libri ashte anglisht dhe shum nuk e din kush asht Arberia, ose Epiri, a mos duhet me ju shpjegua si ne klas te par!!!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360

Ky eshte shpetimi qe na bani islami" ose ma mir osmandhija.

Konsulli francez ne Selanik shkruan per Ministrine ne Paris:
    Te gjithe njerezit me dy pare mend ne koke shpresojne, qe Kapudan Pasha do te ndjeke shembullin e Topal Osman Pashes, qe… e mbuloi Shqiperine me lumej gjaku, me urdher te Sulltan Mahmudit ne 1731. Nese nuk behet kjo gje, ekziston frika, qe ky komb, i madh ne numer por i varfer, do abuzoje me zakonin e mbajtjes se armeve dhe do te behet me i fuqishem dhe me i rrezikshem per kete Perandori (Osmane). Te gjithe qytetet e hapura te Rumelise, jane te ekspozuara ndaj forces shakterruese te tyre dhe kjo mund t’i coje ato drejt portave te Kostandinopojes, nese ndonje njeri me ambicie do te dije te perfitoje nga madhesia, guximi dhe disiplina e lindur e ketij kombi. (f 101-102) Marre nga libri : “Selaniku, qytet i fantazmave” me autor Mark Mazower (I.Sh.)

Marreveshja ushtarake Greko-Turko-Jugosllave e viteve 50-te.

Ne nje botim italian te 1953-it e titulluar "Shqiperia, kjo e panjohur" ka nje kapitull mbi marreveshjen ushtarake Greko-Turko-Jugosllave.
    Me siguri tuqit kane hyre ne kete marreveshje per te "mbrojtur" interest shqiptare, sic kane bere shpesh.
    Per neo-osmanet desha te ve ne dukje binomet turko-serbe, greko-turke gjate gjithe histories sone. Keto binome i kane rrenjet e thella, qe me martesen e Milices me Sulltanin, tek njohja e Patriarkanes nga Sulltani, e marreveshjes per shpernguljen e shqiptareve nga Kosova (Turqi-Serbi), tek minimi i gjuhes shqipe (Turko-serbo-greke). Emisaret turq vazhdojne te na shesin sapunin per djathe. (I.Sh.)

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Kaq mire e flet Anglishten sa Shqipen ?
    Ai nese eshte lindur ne Angli apo USA anglishten mund ta flase njejt si anglezet apo kush e ka gjuhe te nenes kete gjuhe dhe duhet pergezuar qe ka mesuar dhe shqipen.
    I sigurt eshte vetem nje fakt, nuk mund te ofendosh dike nga menyra se si ai flet gjuhen kur vete nuk di ta flasesh.
    MOS I NDY TEMAT no name

Faqja 8 prej 28 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •