Close
Faqja 26 prej 28 FillimFillim ... 162425262728 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 278
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Për: "Skënderbeu, hero i katolikëve"

po te marr nje shembull te thjesht ,qe ndodh keto kohet e fundit,myslymanet e kosoves nuk shkuan per ndonje komb per te luftuar n siri por vetem se ishin te te njjetes fe,gjithashtu dhe anasjelltas mjaft grek kane marre pjese ne luften e bosnjes ne krah te serbeve,pra dhe ketu sic e sheh ska ndonje interes per kombin,por vecse i perkisnin te njejtes fe,kete doja te thoja.

kur shkon me i ndihmu dikujt si n lufte si n pune, shkon tek ai me te cilin ndihesh me afer...ne Siri ka pasur shume shqiptar edhe me heret, te cilet kane qene gati se vendas kurse nje numer i vogel kane shkuar nga ketu...dhe trazira ka pasur edhe ne vende tjera islame por nuk kane shkuar se nuk ka pasur nevoje dhe nuk ka zgjatur kaq shume, ose ka pasur permasa me te vogla...ne Siri ka masakra te medha ndaj popullates civile, edhe per tu dhimbsur gjithe ai njeri qe shkon dem nga nje tiran, nuk mund ta quash ndryshe nje njeri qe ia ben ashtu popullit te vet.
    Pastaj vendet qe jane çliruar nga e ashtuquajtura "pranvera arabe" menjehere e kane njohur shtetin e Kosoves, gje qe nese do te kishin qene tiranet si Mubaraku e Gadafi nuk do ta kishin bere kurre.
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    po te marr nje shembull te thjesht ,qe ndodh keto kohet e fundit,myslymanet e kosoves nuk shkuan per ndonje komb per te luftuar n siri por vetem se ishin te te njjetes fe,gjithashtu dhe anasjelltas mjaft grek kane marre pjese ne luften e bosnjes ne krah te serbeve,pra dhe ketu sic e sheh ska ndonje interes per kombin,por vecse i perkisnin te njejtes fe,kete doja te thoja.
    Un nuk di të jetë e vërtet kjo që thua, por edhe nëse ka shkuar ndonjë, ka qënë nga ata që duan të bëjnë Rambon dhe jo të mbrojnë fenë apo ortodoksët. Sërbët kishin ushtri të armatosur deri në dhëmb nuk kishin nevoj për rambot e greqisë që ju hikin 11 Shqitar nga burgu dhe si kapin dot.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga dardajan Lexo Postimin
    Un nuk di të jetë e vërtet kjo që thua, por edhe nëse ka shkuar ndonjë, ka qënë nga ata që duan të bëjnë Rambon dhe jo të mbrojnë fenë apo ortodoksët. Sërbët kishin ushtri të armatosur deri në dhëmb nuk kishin nevoj për rambot e greqisë që ju hikin 11 Shqitar nga burgu dhe si kapin dot.
    eshte e vertete kjo qe them,po nuk besove te sjell shkrime dhe nga gazeta greke,kujdes,flasim gjithmone per paramilitar me parimin bashke me vellezerit tane oertodoks.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Ku je o Skenderbe ti vesh para shpates dhe njeher mjekroshat islamista pa dallim race apo kombi.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    t'gjith ato qe shqiptar qe kan shku me luftu n'siri kan jetu koh t'gjat n'siri para luftes ose i ka gjet lufta aty. dmth i lidh dicka shpirtnore me at ven. nuk do me thon me qen shqiptar dhe duhet me luftu vetem per shqiprin. p.sh qe ta shpjegoj me qart. un jetoj me nji ven perendimor qe nuk osht myslimon por mu m'ka dhon mundsin me jetu , me punu e m'ka kriju shum mundsi qe per mu osht bo si ven i dyt. kur vi n'shqipri m'merr molli per ket ven po ashtu kur jom latg shqipris me mor molli per shqiprin. do ta jipsha jeten dhe per ket ven dhe per shqiprin. dmth jo gjithcka ka lidhje me fen. njeriu e sakrifiko jeten e vet per shum arsye madhore e feja osht nji prej tyne. ske pse e shef me negativitet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Ku je o Skenderbe ti vesh para shpates dhe njeher mjekroshat islamista pa dallim race apo kombi.
    shqipris i duhet nji salahudin. betem ai ju erdhi hakut ju barbarve t'krishter.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    t'gjith ato qe shqiptar qe kan shku me luftu n'siri kan jetu koh t'gjat n'siri para luftes ose i ka gjet lufta aty. dmth i lidh dicka shpirtnore me at ven. nuk do me thon me qen shqiptar dhe duhet me luftu vetem per shqiprin. p.sh qe ta shpjegoj me qart. un jetoj me nji ven perendimor qe nuk osht myslimon por mu m'ka dhon mundsin me jetu , me punu e m'ka kriju shum mundsi qe per mu osht bo si ven i dyt. kur vi n'shqipri m'merr molli per ket ven po ashtu kur jom latg shqipris me mor molli per shqiprin. do ta jipsha jeten dhe per ket ven dhe per shqiprin. dmth jo gjithcka ka lidhje me fen. njeriu e sakrifiko jeten e vet per shum arsye madhore e feja osht nji prej tyne. ske pse e shef me negativitet.
    Dmth unë që kam 20 vjet në Itali po të vriten Italjanët me njëri tjetrin unë do mbaj anën e njërit dhe do luftoj se Italia më ka dhën bukë. Ore zotëri unë kam punuar dhe pronari më ka paguar, askush sma ka fal bukën që ditën që kam shkelë në Itali. Mos ngatërroni djersën e ballit, punën, etj me konceptet fetare dhe ideollogjike.

Është njësoj sikurse ai kinezi që kish ardh në shqipëri në vitet 90 të merrete pjesë në luftën e 97.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dardajan : 27-07-2013 më 17:59

une nuk e kuptoj pse kemi nevoje te mbytemi? pse kemi nevoje te urrehemi dhe pse kemi nevoje te merremi me fene e njeri tjetrit? le ta mban gjithkush fene e vet se s'i pengon askujt...kur shtetet integrohen ne tentojme te krijojme percarje dhe ndasi ndermjet vete...ec e kupto shqiptaret pastaj...
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar më parë nga dardajan Lexo Postimin
    Dmth unë që kam 20 vjet në Itali po të vriten Italjanët me njëri tjetrin unë do mbaj anën e njërit dhe do luftoj se Italia më ka dhën bukë. Ore zotëri unë kam punuar dhe pronari më ka paguar, askush sma ka fal bukën që ditën që kam shkelë në Itali. Mos ngatërroni djersën e ballit, punën, etj me konceptet fetare dhe ideollogjike.
    nqoftse nji dit shteti ku ti jeton te mohon te drejtat elementare t'jeteses dhe ta heq dhe buken e gojes patjeter qe do ngrihesh dhe ti sikur italjont. ke 20 vjet qe ke kontribu ne at ven. ksaj i thon me u integru me at shtet dhe jo me i honger vetem buken. nqoftse ti rri atje duke shty ditet ajo osht pun tjeter.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •