E keqja e shqiptarve ashte se kur moren pamvarsin, duhej te pastronin shqipnin nga turko arabet, dhe kur hyni demokracia duhej tu tregohej vendi komunistave.
Sot turko mongolet dhe ish komunistat po na shkatrrojne kombin, dhe askush nuk vepron!!!!
E keqja e shqiptarve ashte se kur moren pamvarsin, duhej te pastronin shqipnin nga turko arabet, dhe kur hyni demokracia duhej tu tregohej vendi komunistave.
Sot turko mongolet dhe ish komunistat po na shkatrrojne kombin, dhe askush nuk vepron!!!!
Kelmendi eshte fundamentalist islamik...
Cdo deklarate tjeter e tij do te ishte ne kundershtim ne ideologjine e tij dhe te atyre si ai, arabofileve radikale dhe me ide primitive te mesjetes.
Mediat ne Kosove dhe ne vise shqipetare duhet ti bojkotojne radikalet e tille dhe t'mos ju ofrojne platformen per shperndarjen e propagandave te tyre primitive dhe antishqipetare. Edhe ne boten me demokratike askush nuk i ftone njerez te tille radikal neper emisione televizive. Te tille fundamentalista radikale bojkotohen nga cdo medium serioz i vendeve demokratike.
Perjashtur rastet e ndonje konflikti te rende ose rastet e dhunes dhe terrorizmit, ku jane te involvuar.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Sepse ne prononcimet publike, dy apo tri qe i kam shikuar apo lexuar vete, ka perfaqesuar ide identike me ato te fundamentalisteve islamik...
Dhe jo vetem kaq, i njejti keto ide te perbashketa me fundamentalizmin mesjetar islamik i demonstron qartazi edhe permes dresscod-it apo simboleve tipike, siq eshte p.sh. mejkrra, si dhe terminologjise perkatese.
Le ta shohin edhe te interesuarit tjere, se per ke behet fjale...
Mos t'mendojne se behet fjale per nje shqiptar (deputet) te rendomte te Kosoves.
Shumica absolute e shqipetareve te Kosoves nuk jane si ky.
Shembull i rastit:
Ne gati cdo vend demokratik dhe ku funksionon shteti ligjore per prononcime te tilla, sindoms nga nje pozite me pergjegjesi te tille publike, jo vetem qe denohesh por edhe nuk mund ta vazhdosh karrieren e metutjeshme politike.Dhjetor 21, 2012
Kelmendi, të enjten në një debat në emisionin “Jeta në Kosovë”, e kritikoi Avokatin e Popullit, Sami Kurteshi, se nuk ka qenë i interesuar në gjendjen e të drejtave të njeriut në vend por më shumë ka shërbyer si “avokat i homoseksualëve”.
Debati diskutonte tolerancën e orientimeve seksuale pas rastit të demolimit të skenës së Kosova 2.0, më 14 dhjetor.
...
Deputeti Gëzim Kelmendi tha se “më së paku ka nevojë Kosova për edukim seksual”.
“Nuk ka nevojë Kosova për homoseksualë dhe lezbike. Ata janë të sëmurë mendorë. 80 për qind e personave me hiv janë homoseksualë”, u shpreh ai.
Sami Kurteshi, avokat i popullit, ka kundërshtuar edhe këtë qëndrim. “Homoseksualët, të sëmurë mendorë? Hej, a e dini çka jeni duke folur?! Ne do të luftojmë për një shoqëri që njerëzit i pranon siç janë, e jo siç i doni ju dhe unë”, tha ai.
...
http://gazetajnk.com/?cid=1,1018,4193
Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 11-06-2013 më 01:27
Miliona qytetare te Parisit ne protesta kundra homoseksualeve.
Edhe keta radikale me ide primitive jane? Ah kur u bene fshataret e Kosoves te pranojne b*thshklymat para qytetareve me te civilizuar te botes ky eshte kulmi.![]()
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Cfare Sakrifikoi Skenderbeu per Kryqin qe ska Sakrifikuar Ismail Qemali per gjysem henen?
Skenderbeu luftoi per Vendin e vete.
Ku jeton ti?Te jesh kundra pederave ste ben radikal dhe primitiv, te mohosh Skenderbeun si hero kombetar te ben radikal, injorant.
Ndryshuar për herë të fundit nga Plaku me kostum : 11-06-2013 më 02:00
Krijoni Kontakt