Close
Faqja 2 prej 28 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 278
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360

Për: "Skënderbeu, hero i katolikëve"

E keqja e shqiptarve ashte se kur moren pamvarsin, duhej te pastronin shqipnin nga turko arabet, dhe kur hyni demokracia duhej tu tregohej vendi komunistave.
    Sot turko mongolet dhe ish komunistat po na shkatrrojne kombin, dhe askush nuk vepron!!!!

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Gëzim Kelmendi, e ka quajtur Gjergj Kastriot Skënderbeun “hero të katolikëve” dhe jo hero kombëtar.
    Kelmendi, e argumentoi këtë se në shekullin 15, në kohën kur ka vepruar Skënderbeu, nuk kanë ekzistuar kombet.
    “Katolikët e kanë heroin e tyre – Skënderbeun. Në shekullin 15 nuk kanë ekzistuar kombet dhe luftërat janë bërë për çështje fetare”, tha deputeti Kelmendi, në një Show Televiziv.
    Ai gjithashtu ka dyshime në prejardhjen e heroit kombëtar për shkak të nënës së tij dhe ekzistencës së shumë kombeve në Shqipërinë e asaj kohe.
    Kelmendi, gjithashtu tha se pajtohet që të ndërrohet historia shqiptare duhet të ndërrohet.
    Ai ka thënë se pajtohet se Turqia nuk ka qenë okupator i Shqipërisë, por vetëm ka sunduar me këtë vend dhe si e tillë duhet trajtuar si vend mik.
    “Ne kemi bashkësunduar me Turqinë dhe për këtë duhet të ndryshohet historia. Edhe ashtu historia që mësohet në shkolla nuk është shumë e vërtetë”, tha deputeti Kelmendi. /Gazeta Express/
    Kelmendi eshte fundamentalist islamik...
    Cdo deklarate tjeter e tij do te ishte ne kundershtim ne ideologjine e tij dhe te atyre si ai, arabofileve radikale dhe me ide primitive te mesjetes.

Mediat ne Kosove dhe ne vise shqipetare duhet ti bojkotojne radikalet e tille dhe t'mos ju ofrojne platformen per shperndarjen e propagandave te tyre primitive dhe antishqipetare. Edhe ne boten me demokratike askush nuk i ftone njerez te tille radikal neper emisione televizive. Te tille fundamentalista radikale bojkotohen nga cdo medium serioz i vendeve demokratike.
    Perjashtur rastet e ndonje konflikti te rende ose rastet e dhunes dhe terrorizmit, ku jane te involvuar.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Kelmendi eshte fundamentalist islamik...
    Cdo deklarate tjeter e tij do te ishte ne kundershtim ne ideologjine e tij dhe te atyre si ai, arabofileve radikale dhe me ide primitive te mesjetes.

Mediat ne Kosove dhe ne vise shqipetare duhet ti bojkotojne radikalet e tille dhe t'mos ju ofrojne platformen per shperndarjen e propagandave te tyre primitive dhe antishqipetare. Edhe ne boten me demokratike askush nuk i ftone njerez te tille radikal neper emisione televizive. Te tille fundamentalista radikale bojkotohen nga cdo medium serioz i vendeve demokratike.
    Perjashtur rastet e ndonje konflikti te rende ose rastet e dhunes dhe terrorizmit, ku jane te involvuar.
    Te gjykosh dike duke thene ky eshte radikal e dikush tjeter fundamentalist pa thene arsyet perse eshte shume banale. Urdhero e na thuaj pse zoteria me siper eshte radikal me ide primitive?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Te gjykosh dike duke thene ky eshte radikal e dikush tjeter fundamentalist pa thene arsyet perse eshte shume banale. Urdhero e na thuaj pse zoteria me siper eshte radikal me ide primitive?
    Sepse ne prononcimet publike, dy apo tri qe i kam shikuar apo lexuar vete, ka perfaqesuar ide identike me ato te fundamentalisteve islamik...
    Dhe jo vetem kaq, i njejti keto ide te perbashketa me fundamentalizmin mesjetar islamik i demonstron qartazi edhe permes dresscod-it apo simboleve tipike, siq eshte p.sh. mejkrra, si dhe terminologjise perkatese.

Le ta shohin edhe te interesuarit tjere, se per ke behet fjale...
    Mos t'mendojne se behet fjale per nje shqiptar (deputet) te rendomte te Kosoves.
    Shumica absolute e shqipetareve te Kosoves nuk jane si ky.

Shembull i rastit:
    Dhjetor 21, 2012

Kelmendi, të enjten në një debat në emisionin “Jeta në Kosovë”, e kritikoi Avokatin e Popullit, Sami Kurteshi, se nuk ka qenë i interesuar në gjendjen e të drejtave të njeriut në vend por më shumë ka shërbyer si “avokat i homoseksualëve”.

Debati diskutonte tolerancën e orientimeve seksuale pas rastit të demolimit të skenës së Kosova 2.0, më 14 dhjetor.
    ...

Deputeti Gëzim Kelmendi tha se “më së paku ka nevojë Kosova për edukim seksual”.

Nuk ka nevojë Kosova për homoseksualë dhe lezbike. Ata janë të sëmurë mendorë. 80 për qind e personave me hiv janë homoseksualë”, u shpreh ai.

Sami Kurteshi, avokat i popullit, ka kundërshtuar edhe këtë qëndrim. “Homoseksualët, të sëmurë mendorë? Hej, a e dini çka jeni duke folur?! Ne do të luftojmë për një shoqëri që njerëzit i pranon siç janë, e jo siç i doni ju dhe unë”, tha ai.
    ...
    http://gazetajnk.com/?cid=1,1018,4193
    Ne gati cdo vend demokratik dhe ku funksionon shteti ligjore per prononcime te tilla, sindoms nga nje pozite me pergjegjesi te tille publike, jo vetem qe denohesh por edhe nuk mund ta vazhdosh karrieren e metutjeshme politike.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 11-06-2013 më 01:27

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Nuk ju pergjigje pyetjes sime. Eshte e pamohueshme qe Skenderbeu eshte hero i katolikeve. Mos harro kontribution e Papes qe furnizoi me arme e luftetare Skenderbeun. Mos harro qe te gjitha burimet e hershme mbi Skenderbeun vijne nga teologe katolike. Po ashtu mos harro se te gjithe arbereshet e Italise i ke katolike.
    Mos po sugjeron ti ndajme heronjt tane sipas feve?
    A nuk duhet te krenohet nje katolik/ortodoks Shqiptar per Ismail Qemalin? Apo ta quajm Hero Mysliman?

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Sepse ne prononcimet publike, dy apo tri qe i kam shikuar apo lexuar vete, ka perfaqesuar ide identike me ato te fundamentalisteve islamik...
    Dhe jo vetem kaq, i njejti keto ide te perbashketa me fundamentalizmin mesjetar islamik i demonstron qartazi edhe permes dresscod-it apo simboleve tipike, siq eshte p.sh. mejkrra, si dhe terminologjise perkatese.

Mos t'mendojne se behet fjale per nje shqiptar (deputet) te rendomte te Kosoves.

Shembull i rastit:

Ne gati cdo vend demokratik dhe ku funksionon shteti ligjore per prononcime te tilla, sindoms nga nje pozite me pergjegjesi te tille publike, jo vetem qe denohesh por edhe nuk mund ta vazhdosh karrieren e metutjeshme politike.

Dmth te jesh kundra homoseksualeve quhesh radikal me ide primitive?

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga The Macallan Lexo Postimin
    Mos po sugjeron ti ndajme heronjt tane sipas feve?
    A nuk duhet te krenohet nje katolik/ortodoks Shqiptar per Ismail Qemalin? Apo ta quajm Hero Mysliman?
    Ismail Qemali nuk sakrifikoi per kryqin por per flamurin Shqiptar.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Miliona qytetare te Parisit ne protesta kundra homoseksualeve.

Emri:  article-2298497-18E5D7A6000005DC-994_634x423.jpg

Shikime: 682

Madhësia:  75.0 KB

Edhe keta radikale me ide primitive jane? Ah kur u bene fshataret e Kosoves te pranojne b*thshklymat para qytetareve me te civilizuar te botes ky eshte kulmi.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Ismail Qemali nuk sakrifikoi per kryqin por per flamurin Shqiptar.
    Cfare Sakrifikoi Skenderbeu per Kryqin qe ska Sakrifikuar Ismail Qemali per gjysem henen?
    Skenderbeu luftoi per Vendin e vete.

Shembull i rastit:

Ku jeton ti?
    Dmth te jesh kundra homoseksualeve quhesh radikal me ide primitive?
    Te jesh kundra pederave ste ben radikal dhe primitiv, te mohosh Skenderbeun si hero kombetar te ben radikal, injorant.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Plaku me kostum : 11-06-2013 më 02:00

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Nuk ju pergjigje pyetjes sime. Eshte e pamohueshme qe Skenderbeu eshte hero i katolikeve. Mos harro kontribution e Papes qe furnizoi me arme e luftetare Skenderbeun. Mos harro qe te gjitha burimet e hershme mbi Skenderbeun vijne nga teologe katolike. Po ashtu mos harro se te gjithe arbereshet e Italise i ke katolike.
    Cfare flet bre,arbereshet ishin ortodokse,ndersa sot pas shume vitesh presioni jane bere "uniate",pra ortodokse qe kane pranuar papen e Romes si drejtues.

Faqja 2 prej 28 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •