Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 62 prej 62
    i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349

Për: Serbët e Kosovës martohen me shqiptare: Zoti na bekoi!

Citim Postuar më parë nga ulne Lexo Postimin
    Po ju te kosoves pse nuk martoheni vet me vajzat shqiptare por lini serbet te shtojne rracen e tyre ne kosove? ne shqiperi ka me shum femra se meshkuj teprica e femrave do jet ose pre e pimpave qe ne shqiperi jan shum ose te martohen diku, si tha mbreti Longshank per skocezet te filmi braveheart: If we
    can't get them out, we'll breed them out
    Edhe pse neper internet ka lind kjo legjenda qe kosovart martohen me lloj lloj fare, realiteti asht qe shumica e kosovarve nuk martohen me jo kosovar se prinderit nuk dojn e tek kosovart prinderit jan n'venin e dyt (n'venin e par asht Zoti), sidomos nana e ta siguroj une ty, edhe pse disa kosovar ktu nuk e pranojn se dojn me kallxu kishi na t'emancipum a qa po di un, nanat kosovare femnat e Shqipnis nuk i shohin si shum t'nershme. E njejta gja vlen per meshkujt e Shqipnis, ka lind legjenda qe grat e tyne i shesin neper semaforet e botes. Sigurisht kto paragjykime i kan prej mosdijes dhe me koh kalojn, ndoshta. Mu nuk m'intereson kush martohet me kan, aq ma shum kur krijesa nuk asht e fisit tem, ama kur kjo gja prek Kosoven po, le t'shkojn le ta shtojn faren e shkavellave n'Serbi ose le ti marrin aty n'Malokistan dhanurt, rritne faren e shkive n'shpi t'juve mos shkoni neper Kosove e Maqedoni me ja prish punt shqiptarve atje se nuk ja u kan borxh. Edhe boll ma me ket muhabetin ma shum meshkuj se femna, meshkujt n'gurbet e femnat s'po kan ku mu martu e bla bla bla se kur vjen puna mu ba kaq e kallt per burr sa qe me kalu permi faktin qe dikush asht kah t'shet (se kjo po ndodh, kto qika po shiten ashiqare) e sidomos qe po shkon me ja shtu faren shkive (nejse, e kuptoj qe ni banor i Shqipnis nuk asht e thanun qe duhet me i pa si armik shkavellat se tek e fundit nuk i kan as n'kufi ) ma mir myte veten e mos e flliq gjinin femnore. Edhe n'Kosove valla boll kan shku neper gurbete burrat veq kerkush nuk na shiti te shkavellat, as kah truni i vogel nuk na ka shku najher bile. Normal, une po flas n'pergjithsi se edhe n'Kosove ka femna "prone publike" qe kan lidh jaranllak me shkije po t'pakten per farefisin e tyne kto ma s'kan ekzistu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hanny : 12-06-2013 më 18:12
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Për: Serbët e Kosovës martohen me shqiptare: Zoti na bekoi!

Citim Postuar më parë nga linda l Lexo Postimin
    qyteti im i bekuar PRISHTINA ku kam lindure dhe se ndrroj me asnje metropoll te botes
    te lumte goja
    Flm LINDA e lumtur qofshi edhe ju,Pershendetje!!
    VENI,VIDI,VICI

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •