Ikin vitet shpejt! Ndoshta te behet mbare te kthehesh ne vendlindjen tende. Une kam 17 vjet e larguar te them te drejten jam mesuar ketu edhe ndonjeher me duket teper e veshtire sikur te filloja jeten nga e para ne Shqiperi. E dua vendin tim por momentalisht eshte teper veshtire qe te bejme nje jete normale.
I LOVE GOD
j&g
Shqiperi te kam dhjere nuk te kuptova asnjeHere" Keshtu pati deklaruar Konica I madh. Mori avionin per te mos u kthyer kurre me.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mateo : 05-06-2013 mė 15:12
mateo
Projekto ti me dhune dhe nje pjese tjeter me deshire , kurbeti njesoi perjetohet.
Edhe une si leonesa pas kaq vitesh ne emigrim kur kthehem me pushime ne vendlindje ka fillu te me duket vetja si emigrante![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
bac bre pse i ben lemsh gjithmone shkrimet e tua..kur ne forum ishe me emrin adem gashi shkrimet e tua i kopjoje nga projekti 21..tash qe je me pseudonimin projekti 21 i kopjon shkrimet nga adem gashi..nuk po te marrim vesh bre bac..zer vend ne nje karrige pasi po fillove ta vesh by.then ne dy karrige ke me ngel pa asnje..
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Mos numro vitet z.Adem,kujto shkaqet pse je aty ku je.Pikrisht per tu then viteve sju numroj dhe pik ,si shkas i kesaj pytje qe me ndiqte hap pas hapi me erdhi ne mendje nji argument i fort qe te mos i numroj fare vitet: qe gjerat te mos i gjykoj me zemer pore me koke.
Pra vitet lete shkojn derisa ato notojn mbrapsht.
Te kesh shendet e dhasht i Madhi Zot rregullohet ajo Kosov,e ta kemi" nuse" ne pleqri.
Krijoni Kontakt