Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624

Për: ”Zhduket” 52 vjecari i cili qelloi Berishen.

Ky "atentatori" i Berishës hyri në komisariat për të kryer "formalitetet" e rastit.

Më e lezetshmja është se hyri atentator në birucë dhe doli idhtar i flaktë i Saliut..." do votoj familiarisht për S.B " deklaroi kur doli nga seanca edukative.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

a u gjet ky mercenari?

se dhe gafurin qe vrau azemin andej e gjeten..
    dhe jahon andej..
    dhe ate te shkallnurit qe hodhi bomben andej e kishin psonis tako brahot..

cdo dit industria terrorizuse ed ruce permend jelek anti plumb..

ambasadat e bejn sehir..

ambasadat e vendeve qe e ben sehir regjimin enverist bejn sehir terrorin ed rucist..

prokurori pordho llalla rri sus para edvinit e merr urdherat prej tij si detyr shpije..

arben isarai deputeti i ps-se e kapo banda e vlores kish ndjekur me makin sot erla mehillin per ta vrare..
    kollozit i vun tritol ne der te shpis..

kemi ber gati bustin thot markua..

dmth dhe hanxharet enveriste..

tmerr..

shqiperia po shkon drejt vitit 1955
    ..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

e ka lehte me fol bkari se ka kerku azil politik aty ku asht
    edhe pse shef mrekullinat qe ka ba salija prap se lviz bethen me jetue ne shqipni bashke me njerezt e vet CUDI A JO
    JO SEKS PARA MARTESE

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Lurtur se kuptova,apo e kishe fjalen per lutur ?
    Aahahahahah Lutur de lutur

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834

Te lutem per te sepse atij i teket te pije gjithe diten raki & gjuan me gure makina apo njerez ?! Wtf,no way

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Te lutem per te sepse atij i teket te pije gjithe diten raki & gjuan me gure makina apo njerez ?! Wtf,no way
    Lol

Ti doje te beje "protesta"....une ta lehtesova pak
    Anyway................................Zgjedhje te zgjut bere tani ne fund

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Ky eshte artikull i sajuar. Si ka mundesi qe familja nuk e kerkon familjarin e vet??
    Llafe gazetash. Ai eshte ne shtepi te vet, por eshte paska ne gjendje te rende pasi eshte rrahur keqas. Sot po kthehem nga Burreli dhe eshte burim origjinal e i sigurt e i pamodifikuar. Kur isha atje piva dhe kafe me te vellain e ketij, pasi jemi komshinj e shkojme mire, dhe i shkreti, e kane dehur e kane mesuar disa zorraxhinj, rrjepacuke, kokepalare qe te beje ate akt.

Personi ne fjale nuk ka patur asnje lloj pakenaqesie ndaj PD, pasi e tere familja e tij jane ne pune. Te motren e ka patur Drejtoreshe te Spitalit, i vellai eshte grafist ne spitalin e qytetit. Madje i vellai qahej se ata qe e kishin mesuar, i kishte ndihmuar ne dhjetra raste.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Llafe gazetash. Ai eshte ne shtepi te vet, por eshte paska ne gjendje te rende pasi eshte rrahur keqas. Sot po kthehem nga Burreli dhe eshte burim origjinal e i sigurt e i pamodifikuar. Kur isha atje piva dhe kafe me te vellain e ketij, pasi jemi komshinj e shkojme mire, dhe i shkreti, e kane dehur e kane mesuar disa zorraxhinj, rrjepacuke, kokepalare qe te beje ate akt.

Personi ne fjale nuk ka patur asnje lloj pakenaqesie ndaj PD, pasi e tere familja e tij jane ne pune. Te motren e ka patur Drejtoreshe te Spitalit, i vellai eshte grafist ne spitalin e qytetit. Madje i vellai qahej se ata qe e kishin mesuar, i kishte ndihmuar ne dhjetra raste.
    As qe e besoja se ishte zhdukur. Nese eshte rrafur nga truperojat ne momentin e incidentit ndodh se do bejne punen e vet, por nese eshte rrafur nga policia, gjynah. Ta denonin sepse meriton denim, por jo dhunim.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    dhe i shkreti, e kane dehur e kane mesuar disa zorraxhinj, rrjepacuke, kokepalare qe te beje ate akt.
    .
    Koka ben, koka peson. S'kane faj te tjeret. Burri qe eshte burre nuk e lejon veten te bjeri viktime e zorraxhinjve. Me dhimbset familja e tij me shume qe mund te vuaje pasojat e veprimit te tij.
    Feelings change - memories don't.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    As qe e besoja se ishte zhdukur. Nese eshte rrafur nga truperojat ne momentin e incidentit ndodh se do bejne punen e vet, por nese eshte rrafur nga policia, gjynah. Ta denonin sepse meriton denim, por jo dhunim.
    Fillimisht e kane rrahur truprojat ne momentin e ngjarjes. Pastaj e kane dhunuar edhe ne polici per te treguar te verteten. Jam dakort me ty edhe une, qe pas ngjarjes nuk duhej te ishte prekur me dore me, aq me teper nje njeri si ai, rob i urte, dele e perendise.

Citim Postuar më parë nga mia@
    Koka ben, koka peson. S'kane faj te tjeret. Burri qe eshte burre nuk e lejon veten te bjeri viktime e zorraxhinjve. Me dhimbset familja e tij me shume qe mund te vuaje pasojat e veprimit te tij.
    mia@, po dakort jam dhe une me ty. Por ndoshta ti je pak larg realitetit Shqiptar. Tek ne politika, sidomos ne kohe fushate, eshte si droge qe leviz neper venat e te mjereve njerez. Keshtu dhe puna e ktyre. Por me ben habi fakti se kta jane familje e djathte te gjithe.

Familja po e vuan shume, dhe me shume vuan faktin se nja 2 nga ata qe e kane mesuar e paguar, kane qene dhe si tip miqsh familjar. I vellai me thoshte qe me teper i vjen keq per te emen, se nuk i besohej te emes ende qe t'ja punonin ne kte menyre.

Pune Shqiperie... ;(
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •