Close
Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 163
    i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Për: Kosova drejt lejimit të ‘shamisë’ në shkolla

Shume her e kame pershkruar qendrimin time ne forume per qashtjen e shamijave apo simboleve personale fetare,kame shprehure revoltat e mia se shkolla eshte institucion edukues dhe arsimues,atje mesohet shkenca ,arti dhe Matematika,nxensite duhet te jen te barabaret ,nuk duhet te ndihet askushe i diskriminuar,prandaj jane ligjet qe shteti i formulon se si nxenesit duhet te kane qasje ne shkolla dhe fakultete.
    0-tolerance duhet te kemi per ata qe kerkojne shamia dhe kryqa ne ore te mesimit,ne shkoll nuk ka djaj (Shejtana )qe te friksohen nga kryqat,ne shkolle nuk ka arsye qe te mbulohen vajzat shqipetare sepse jane uniformat per te gjithe,pra duhet te respektohet shkolla si institucion i dijes dhe ardhmeris kombetare,kurse jashta shkolles vajzat dhe djemat mun te bartin shamia,kryqa hana kapela,flok e mjekra te shkurta te gjata sipas deshires dhe sensit qe deshirojne pra kjo eshte demokracia reale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 17-06-2013 më 05:29
    VENI,VIDI,VICI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    jo. informohu me mire.
    franca ka ndalur edhe kryqet ne qafe, edhe shamite. jo vetem burkat.
    burkat jane te ndaluara edhe ne shume vende te tjera.

edhe une jam dakord qe te ndalohen burkat, pasi nuk lejojne identifikimin e personit. ashtu si nuk lejohet te futesh ne nje dyqan me kasko motorri.
    Prej kur ,une ne korrik te vitit te kaluar isha ne France ,shamija e shamija kam pare me bollek !

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj se deri c'nivel mund te vej hipokrizia jote.

Kur vjen puna per homoseksualet ( nuk e di pse i ke aq me qejf ti permendesh shpesh) ti je i pari qe çirresh per te drejta e budallalleqe te ketij lloji . Kur vjen ceshtja tek lirite fetare te ngel llapa ne gryke.
    Supozim paushall i pabazuar dhe i pargumentuar -vetem per te thene dicka...
    Une e thashe qarte, se liria fetare nuk eshte e pakufizueshme.

Ndalimi i shamive ne shkolle nuk eshte i barabarte me ndalimin e fese.
    Ndalimi i nje orientimi seksual eshte pothuajse i barabarte me ndalimin e nje orientime fetare.
    Ndalimi i ndonje veprimi apo simboli homoseksual ne institucione te caktuara publike (si p.sh. ne shkolle) nuk eshte ndalim i homoseksualitetit.

Konsekuencat e ndalesave te tilla natyrisht se nuk jane te barabarte, por per t'i zbutur sado pak efektet negative qe keto ndalesa mund t'i kene per raste te caktuara, shteti i mire natyrisht qe duhet te ofroje alternativa adekuate. Asnje shkolle private p.sh. nuk eshte e obliguar te ndaloje bartjen e shamive ne shkolla. Nese numri i shamibartesve eshte i konsiderueshem, atehere shteti duhet t'iu ndihmoje atyre dhe familjeve te tyre financiarisht, ne menyre qe ti perballojne kostot shtese. Ka forma dhe mundesi te panumerta te subvencionimit dhe financimit. Atje ku kerkesa eshte shume e vogel ose relativisht e vogel, shteti i mire duhet te mundesoje edhe shkollimin ne shtepi me mbikqyrje dhe kotroll adekuat te organeve arsimore.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Shume her e kame pershkruar qendrimin time ne forume per qashtjen e shamijave apo simboleve personale fetare,kame shprehure revoltat e mia se shkolla eshte institucion edukues dhe arsimues,atje mesohet shkenca ,arti dhe Matematika,nxensite duhet te jen te barabaret ,nuk duhet te ndihet askushe i diskriminuar,prandaj jane ligjet qe shteti i formulon se si nxenesit duhet te kane qasje ne shkolla dhe fakultete.
    0-tolerance duhet te kemi per ata qe kerkojne shamia dhe kryqa ne ore te mesimit,ne shkoll nuk ka djaj (Shejtana )qe te friksohen nga kryqat,ne shkolle nuk ka arsye qe te mbulohen vajzat shqipetare sepse jane uniformat per te gjithe,pra duhet te respektohet shkolla si institucion i dijes dhe ardhmeris kombetare,kurse jashta shkolles vajzat dhe djemat mun te bartin shamia,kryqa hana kapela,flok e mjekra te shkurta te gjata sipas deshires dhe sensit qe deshirojne pra kjo eshte demokracia reale.
    Ti nuk pelqen nje femer me shami , sikur kjo? Dhe persa lexoj me siper nuk ka asnje arsye. Thjeshte nuk te pelqen.

Emri:  hijab.jpg

Shikime: 9494

Madhësia:  69.6 KB

Shiko vajzat adoleshente ne nje kolegj , keshtu i ke qejf Fehmi?

Emri:  vilson.jpg

Shikime: 6950

Madhësia:  69.9 KB
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 17-06-2013 më 05:48
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Pse po mi tregon keta femije te degjeneruar dhe te piste nga fotografija 2,per fotografin 1ne rregull eshte pamje e bukur per shiqim por ne rruge dhe jashte shkolles Zotri .....
    VENI,VIDI,VICI

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Pse po mi tregon keta femije te degjeneruar dhe te piste nga fotografija 2,per fotografin 1ne rregull eshte pamje e bukur per shiqim por ne rruge dhe jashte shkolles Zotri .....
    Po te ta sjell foton e dyte sepse ne shume kolegje vajzash ne Tirane veshja e tille eshte e detyruar. Te ve shamine ne koke nje femer muslimane e ka te obliguar ashtu sic e kane dhe te krishteret. Maria , nena e Jezusit po ashtu ka qene e mbuluar. Nuk mund ti mohosh besimin shpirteror dikujt pa asnje lloj arsyeje. Nuk e di nese keni sy dhe i shikoni gjerat qarte , nuk ju ben pershtypje qe vajzat tuaja detyrohen te nxjerrin shalet perjashta ne ate moshe te njome , e ju dhimbsen gjoja traditat se vajza po ju mbulon floket. Harroni se mbulesa e flokeve eshte tradite e gjysheve tona brez pas brezi, prej me teper se 1500 vjet, qofte prej fese Islame apo asaj e Krishtere.
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 17-06-2013 më 06:09

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Une vajza nuk kame,vetem djeme,por sikur te ishte vajza ime e gjakut time ,do te ishte sikur motrat e mija qe jane Mjeke,juriste dhe Ekonomiste te arsimuara dhe te edukuara,Babai im Zoti e shperblefte ka qen shume i shtire na ka edukuar ne frymen e Atdhedashurise dhe te moralit te larte prandaj ne nuk kemi deshtuar,te gjithe kemi ariture ne maksimume vetem Vllau i dyte ka qen i Perndjekur Politik ka qen antar i Partis Marksiste -Leniniste dhe ka shkruar Parolla Nacionaliste neper rruget dhe shkollat e Prishtines si nxenes ,pastaj Policia e ka rrahur dhe malltretuar ende i ndien pasojat e regjimit te Serbise,nuk vjen ne shprehje degjenerimi i femijeve tane sepse nuk e kemi ne gjene ti emitojme te huajit...
    VENI,VIDI,VICI

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anëtarësuar
    14-09-2012
    Postime
    591

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga klajdi wolf Lexo Postimin
    Allahu ta shperblehte o Klajd me kete foton e mesiperme. Kushedi gjuha e Italianit do ti duket me e kuptueshme disa karagjozeve ne kete forum.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Ti nuk pelqen nje femer me shami , sikur kjo? Dhe persa lexoj me siper nuk ka asnje arsye. Thjeshte nuk te pelqen.

Emri:  hijab.jpg

Shikime: 9494

Madhësia:  69.6 KB

...
    Sipas "hoxhes" Irfan edhe kjo eshte gjithashtu "kurve" sepse eshte grimosur dhe me siguri edhe parfymosur. Gjithashtu, nje muslimane e vertete, "jo-kurve", gjithnje sipas hoxhes Irfan dhe bashkemendimtareve te tij primitiv, nuk guxon te fotografohet keshtu...

Posto fotografi te femrave muslimane vertete "te moralshme", jo te ketyre qe shamine e "keq-perdorin" vetem per t'u pozuar, per propagande te islamisteve apo sepse nuk guxojne te fotografohen pa te nga frika prej "meshkujve" te shtepise, pa rrezikuar dhune fizike deri ne vrasje.

Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •