Close
Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 163
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Për: Kosova drejt lejimit të ‘shamisë’ në shkolla

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Shtimjani kurkun nuk e ke qite ne terzi,kjo toke i takon fisit te lashte ILIR DARDANVE pasardhes te cilve jemi ne,kjo qe thua ti eshte apsurde ,ne nuk jemi me orjentim Arab por me orjentim Evropian sepse Dardania ka qen dhe do te behet djepi i civilzimit Evropian ku Perandoria Parazite Otomane e okupoi dhe ja ndryshoj kulturen dhe mjegulloi te kaluaren tone ARBERORE.
    Une nuk jame kunder fes ISLAME por jame kunder ARABIZIMIT DHE TURQIZIMIT te popullit tone,kurse obligimet ndaj Zotit do ti barti vet,,,

Kjo tok i takon Zotit i cili na dha ne sherbim per nje koh te caktuar ; nuk jemi me orjentim arab o njeri ,por jemi me orejentim drejt zotit drejt udhzimeve te tij ,dhe nese ne do udhheqim me udhzimet e zotit edhe evropa do na ket lakmi ,ne jemi lodhur me qent e evropes e te amerikes te cilet po e shkatrrojn ket vend ka ardhur koha qe ne(muslimanet) vet ta udhheqim kete vend dhe tja kthejm krenarin e humbur ,ta bejm nje vend model per evropen ,dhe jo siq jemi sot nje vend kryejn eksperimetne evropa e amerika

Eshte mir me lexu mir historin dhe me pa se qka na ka ba kjo evropa jote ,nese ti ja fal une sja fali kurr qe na masakroj territorin ton , sa eshte fajtore serbia greqia maqedonia aq fajtore eshte edhe evropa ,edhe sot e shef kjo evropa jote si lun me mitrovicen ,edhe sot evropa jote nuk na lejon te kemi ushtri pasi ne qenkemi te rrezikshem per serbin ,evropa jote po na ben neve fajtor ndersa serbin viktim

HAPNI SYT O SHQIPTAR DHE DALLONI MIQT DHE ARMIQT

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Kjo tok i takon Zotit i cili na dha ne sherbim per nje koh te caktuar ; nuk jemi me orjentim arab o njeri ,por jemi me orejentim drejt zotit drejt udhzimeve te tij ,dhe nese ne do udhheqim me udhzimet e zotit edhe evropa do na ket lakmi ,ne jemi lodhur me qent e evropes e te amerikes te cilet po e shkatrrojn ket vend ka ardhur koha qe ne(muslimanet) vet ta udhheqim kete vend dhe tja kthejm krenarin e humbur ,ta bejm nje vend model per evropen ,dhe jo siq jemi sot nje vend kryejn eksperimetne evropa e amerika

Eshte mir me lexu mir historin dhe me pa se qka na ka ba kjo evropa jote ,nese ti ja fal une sja fali kurr qe na masakroj territorin ton , sa eshte fajtore serbia greqia maqedonia aq fajtore eshte edhe evropa ,edhe sot e shef kjo evropa jote si lun me mitrovicen ,edhe sot evropa jote nuk na lejon te kemi ushtri pasi ne qenkemi te rrezikshem per serbin ,evropa jote po na ben neve fajtor ndersa serbin viktim

HAPNI SYT O SHQIPTAR DHE DALLONI MIQT DHE ARMIQT
    Po te mos ishte Amerika dhe Europa,ju do ishit akoma nen Serbi
    por ju qe flisni keshtu jeni jovetem mosmirenjohes por edhe te pabese

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Po ku ke kjo Evrop me heret ?
    Po a na dhan me shum liri, se sa vet ate qe e kan evropjant?
    Shamia ështe mburoj nga jo muslimanet...perdorej ne kohen e bashkjeteses se imponuar me mushriket dhe tagutet ne kohen kure islami si fe po i vedoste themelet e nji besimi te drejt e te qendrueshëm.
    Kto jon lojra jo te sinqerta te qeveris e kamoflazh te saja te dezorjentoi,ta hutoi popullin qe popullit te mos meret me problemet esenciale.Kah na doli problemi i shamis,pikrisht tani kure e tradhtuan veriun,e falen,e krijuan shtet brenda shtetit,kure i perligjen strukturat kriminale serbe dhe ju van pushtet ,i legalizuan si pushtues legjitim.
    Pse shamia bash tani?
    Sepse nji qeveri e korruptuar si kjo e jona i ngjan krahut te tagutve ne kohen e Profetit Muhamed savs,grup i cili vetem sa per perfitime e sa per sy e faqe e pranonin Islamizmin si besim ,vetem per te perfituar matrialisht dhe per te perfituar pozita.
    A esht me fe kjo qeveri,une them jo!
    Pra nese e ka ba nga trysnia,pse ne nuk i bejm trysni ne pune me te rendsishme se sa puna e nji shamije e cila esht dhe duhet vlersuar si secondare ne krahasim me qeshtjet tjera ne islam.
    A e genjejm dote zotin?! kure jemi shendrruar ne rob te qeveris,kure duartrokisim per te kqiat qe ajo po ia sjell shoqris kosovare.Sa me lezet kure duartrokitet taguteqe per tagutet ,rujna Zot.
    lere se jemi futur ne dekadenc si shoqri kure as Zotin nuk e njofim e mbulohemi me shami,thua se e genjejm Zotin.
    Ndriqojau rrugen o Zot ktyre njerzve me meshiren tende,sepse provincialja esht ber piksynimi i punve te mdha per mbarsi e shpetim ne e me abetaret tagute e tagutqe mbremje e mjes te injorances priojetare e afrimit tek Ty o i Madhi Zot.
    se ku do vene e ku do shkojn pas hingllimave e uluriturat qakojqe te qeveritarve tan qakoj.
    Dhe ne vend se gjerave te ju hyjm se shtjelluari nga fillet, i mbeshjellim aq shum per te moa ja kap kush fillin.Shkollat duan reforma qe qojn ne prosperim kombetar,sepse Shamija nuk na e beri per 500 vjet e nuk do te na e bëje edhe per 5000 tjera.
    Sa me zellë sillet qeveria jon kure ka10001 pune me te ngutshme e me te rensishme se sa nji shami qe heqet e vehet me nji levizje te dy duarvet.

Marketin i qeveris per konsum te mbrendshem,ku mallin e shet kure ta hedh ne treg.
    lume ne per kto taguteqeverije.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    kush e kishte kushtezuar arsimin me heqjen e shamise???-dhe keshtui te jete,do te na thuash qe ka femra te cilat nuk shkojne ne shkolle vetem sepse nuk mund te vene shami??kjo eshte absurde
    Puna e shamise esht sikur ty mos me te pranu ne shkoll sepse quhesh Krishti.

Dhe me then: Ti Krishti Milloshi , nuk mund te vijosh shkollen sepse ke emer fetar , ndersa shkollat e Kosoves jan laike.

Prandaj duhet te zgjedhesh nje emer dhe mbiemer jo-fetare nese don te shkollohesh.

Cka kishe bo ti ?
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

..ujku do mjerllgull.........Kete mjergullnaj,na e mbolli osmanija.Gjat gjithe historise pese shekullore nen sundimin e eger osman,nuk pame DRITEN.
    Kjo perandori e eger barbare,na e ndali oren,e per pasoj ngelem prapa botes.ARBERORET hoqen te zinjet e ullirit per te mbajtur GJUHEN E SHENT gjalle.PRELATET ARBEROR predikonin malevet tona GJUHEN E SHENJT ARBERORE,ku ndiqeshin kemba kembes,e shume nder TA PRELAT GJAKOSEN DHEUN TONE vetem e vetem se e donin ATEDHEUN e KASTRIOTEVE qe te gjallonte ARBERORQE..........
    ..Sot ne ditet tona jemi deshmitar ku hejenat e fares osmane,perseri ngrejne koken lart,e pasojat siq po shihen do jene katastrofale.keto hijena,po punojne qe QENJEN TONE KOMBETARE ta sakatosin metej deri ne q'farosje.keto hijena qe mjergullojne dite e nate,duan qe QENJEN TONE ta lidhin me arabizimin e TOKES sone te pergjakur barbarisht shekuj me radhe....keto hijena,fare e djallit osman,bejne presion me te gjitha mjetet dhe synojne me secilin kusht qe popullin tone ta drejtojne drejt menyres se jeteses arabo turke,ku mepastaj fjala komb do te zhdukej gradualisht....

Kosovë e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Si thua ti? Po te mos ishte Europa dhe NENA Amerik ne do ishim akoma nen serbi????
    Jo quni jo, gabim e ki, se po te mos nderhynte e madhja NENA AMERIK ndoshta nuk do kishim egzistuar me fare, se ata qe kishin ngel ne Kosov do i kishte pre serbi, e per ate pun them, rnoft e madhja Amerik,
    E keta qe kundershtojn Ameriken jan mysliman te pas luftes, se para luftes nuk kan guzu as te futen ne Xhamia, vet jam musliman, por me vjen turp te tregoj ketu ku jetoj qe jam musliman, rac e felliqt,

i/e regjistruar Maska e mateo
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    united kingdom
    Postime
    286

Sa mire qe esHte amerika e madhe dhe kur e ndjen nje kercenim, Ve ne levizje gjitha makinerite e saj, Ne fjale te tjera Keshtu Si po silleni ju "besimtaret" e flakte, nuk do te jete e gjate dita kur B52 te flUturojne siper Prishtines.
    mateo

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Vetem edhe po te mos ishte Evropa , ti nuk do te ishe i ndar dhe shkaperdredhur ne 5 shtete te tjera !
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Vetem edhe po te mos ishte Evropa , ti nuk do te ishe i ndar dhe shkaperdredhur ne 5 shtete te tjera !
    Djalosh!! Ne sa pjese ishe i ndare nga BabaDovleti yt??!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Djalosh!! Ne sa pjese ishe i ndare nga BabaDovleti yt??!
    Nuk e kam iden pse me ke cituar ! S'eshte e vertetete qe Shqiptaret jane coptuar nga fuqit Evropiane ?
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •