Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Ngjajshmëria (dallimet) e islamizmit me nazizëmin

Edhe pse keto te dyja jane shume te ndryshme ne shikimin e pare, keto kan shume ngjajshmeri.
    Kan ngjajshmeri nga menyra e propagandes agresive, duke perdorur metoda shume manipuluese.Merren me shifra te rrejshme duke i manipuluar dhe duke ikur nga e verteta. Nganjehere jane viktime, heren tjeter superior!

Edhe pse eshte feja me e re, thone qe eshte feja me e vjeter dhe e nga Allahu. Thone qe Kurani (Mein kampf ) eshte libri hyjnore dhe shkencore, edeh pse asnje fjale per shkencen nuk gjen ne te dhe se vendet muslimane jane me analfabetet ne rruzullin toksore. Nazistet pohonin se jane e vetmja rrace e zgjedhur nga Zoti dhe se vecse rraca e tyre duhet te egzistojne... Nazistet kishin Hitlerin, kurse islamistet kan nje tjeter. Armiku me i madh i te dyvet, po, Izraeli, çidfutet...
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 21-06-2013 më 04:45
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Për: Ngjajshmëria (dallimet) e islamizmit me nazizëmin

Jane qe te dyja ideologji totalitare!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

avash avsash se nuk eshte aq e lehte me dy fjale te besh paralelizma mes islamit dhe nazizmit qe nuk kane asgje thelbesore te perbashket.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    avash avsash se nuk eshte aq e lehte me dy fjale te besh paralelizma mes islamit dhe nazizmit qe nuk kane asgje thelbesore te perbashket.
    Shpjego me mire çfare ke ndermend te thuash!!!
    Jarigas

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Nazizmi eshte fe pa 'zot' qiellor, i vetmi zot i tij eshte Hitleri, zot tokesor. Ai kur thote dicka eshte ligj 'hyjnor'. Ndersa Islami ka dy zotera, 'allahun' dhe Muhamedin. Muhamedi nuk ishte nazist, ai ishte vetem nje njeri i zemeruar qe nuk mundi ta pranonte se ishte profet i rreme. Deshtoi, i fajesoi te tjeret... kete bejne edhe myslimanet sot.

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anëtarësuar
    14-09-2012
    Postime
    591

Per mendimin tim Hitleri dhe nazistet ishin me afer me besimin e krishter se me ate mysliman,per nga besimet fetare.
    Racizmi ndaj hebrenjve dhe racave jo te bardha eshte praktikuar edhe nga te krishteret katolike apo protestant me pare.
    E hitleri me nazistet dhe fashistet e Musolinit prej fese se krishtere vinin.
    Prandaj nje krahasim i tille do ishte me i sakte.

"Ndjenjat e mia si i krishter më drejtojnë tek Zoti im dhe Shpëtimtari im si një luftëtar. Ato më përkujtojnë mua një njeri i cili dikur në vetmi i rrethuar vetëm nga disa pauses, i njohu këta Çifutë për atë qfarë në të vërtetë ishin dhe i thirri njerëzit për t’i luftuar ata …

Në dashurinë e pafundme si kristian dhe si njeri unë lexoj nëpërmes pasazheve të cilat na tregojnë se si Perëndia më në fund u ngrit në madhështinë e tij dhe mori kamxhikun për ti dëbuar nga Tempulli ata këlysh nëpërkash dhe gjarpërinjësh. Sa i tmerrshëm ishte të luftuarit e tij kundër helmit Çifut…

Sot pas dymijë vitesh, me ndjenjat më të thella e njoh më qartë se kurrë më parë faktin se ishte për këtë që Ai (Jezui) u desh të derdhte gjakun e tij në Kryq…"

Adolph Hitler, në një fjalim mbajtur më 12 Prill 1922 publikuar në "My New Order" cituar në "Freethought Today" April 1990

Takimi i Hitlerit me kardinal katolik.

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907

Me duket se sja ke idene. Falsim per sodin , kurse fotografi dhe aleanca ka te te gjitha llojeve...
    Emri:  hitler_mufti1.jpg

Shikime: 384

Madhësia:  22.3 KB

Emri:  god-bless.jpg

Shikime: 408

Madhësia:  11.9 KB

Kombi mbi te gjitha

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907

Emri:  turkey-flotilla-rally-Ship-to-Gaz-under-hakkorsflag.jpg

Shikime: 375

Madhësia:  56.4 KB
    Besoj qe u kuptuam (?)

Kombi mbi te gjitha

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Hahahahaha po thone gazetat se islami po rritet me permasa shume te medha... ajo cfare mua po me duket se budallenjet me permasa ekstreme po rriten....

Shih hajvanet kan bere dy foto dhe i vene pike nje teme kaq te madhe.. Islamizmi si nazizmi hahaha

thoshte ni shok i imi: Mendjes duhet mja vu mendjen haha

o budallakia e para... me dy fotografi mendon se i merr me veti njerzit dhe e besojn kete propagand? op si su mushe mend kurr edhe ti .... o njeri amerika sun po e hedh posht islamin me mediat e tere botes.. e ti me nje forum shqiptar po do me e poshtersu islamin... po behu pak me i mencur e me serioz se kaq... ncncnnc

turp :A
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anëtarësuar
    14-09-2012
    Postime
    591

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Me duket se sja ke idene. Falsim per sodin , kurse fotografi dhe aleanca ka te te gjitha llojeve...
    Une e bej krahasimin duke shqyrtuar ideologjite kryesore ku mbeshtetet nazizmi,e qe i tregon ti vet qe ne fillim.
    Te cilat jane racizmi dhe nacionalizmi ekstrem(skajshem).

Hitleri tentoi te arrinte sundimin e botes,nepermjet epersise se races ariane mbi kombet e tjera.
    E qe te realizonte kete qellim krijoi kampe perqendrimi ne plot vende te evropes,duke perdorur menyra c'njerezore ndaj hebrenjve dhe popujve te tjere.
    Cdo forme e racizmit eshte e ndaluar ne fene islame,e cila eshte fe per te gjithe njerezit dhe as mund te krahasohet me nazizmin e races ariane.
    Te krishteret ne Amerike i kane perdorur si skllever deri ne 1864 afrikanet,e njejta gje vlen edhe per sklleverit ne ameriken e Jugut.
    Format e diskriminimit ndaj racave kane qene te lejuara ne SH.B.A deri ne mes te shek. XX,i cili ishte nje vend i krishter.
    Edhe ne disa sekte te krishterimit si mormonizmi,raca negroide eshte e mallkuar.
    Prandaj nje krahasim i tille me islamin eshte jashte cdo logjike,mjafton te shikosh edhe besimin e hershem te Hitlerit dhe e kupton se nga u krijua nazizmi,po ashtu edhe ushtaret e tij dhe Musolinit nuk ishin mysliman por te krishter dhe evropian.
    Ndryshuar për herë të fundit nga klajdi wolf : 25-06-2013 më 17:20

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •