Close
Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 163
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Për: Kosova drejt lejimit të ‘shamisë’ në shkolla

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Kete ligjin e Frances duhet ta ndjekin te gjithe shtetet e tjera sepse eshte ligj per siguri ,Franca ka ndaluar vetem burkat e jo shamite.
    jo. informohu me mire.
    franca ka ndalur edhe kryqet ne qafe, edhe shamite. jo vetem burkat.
    burkat jane te ndaluara edhe ne shume vende te tjera.

edhe une jam dakord qe te ndalohen burkat, pasi nuk lejojne identifikimin e personit. ashtu si nuk lejohet te futesh ne nje dyqan me kasko motorri.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    bla bla bla
    pellite ti zogu i gomarit qe ke 10 vjet qe rri dite e nate neper forume fetare?
    vazhdo pellit!!!
    vetem nje gomar si ti mund te shkruaje kete "Na asnje vend perendimor nuk eshte e ndaluar te mbartesh simbole fetare".
    INJORANT!
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 14-06-2013 më 13:59
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    E pasakte...
    Ne gjysmen e Njesive Federale te Gjermanise ose pikerisht atje ku jetojne shumica absolute e muslimaneve eshte e ndaluar p.sh. bartja e shamise nga mesueset ose ne shumicen e pozicioneve ne administraten publike ne pergjithesi.
    une kam qene ne universitet ne gjermani dhe madje ne universitetin me te vjeter aty.
    me vie keq te ta them, por kishte femra me shami sa te duash.
    po ashtu ne itali dhe ne zvicer.
    madje ne itali murgesha behet mesuese ne shkolle publike.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    une kam qene ne universitet ne gjermani dhe madje ne universitetin me te vjeter aty.
    A ti"amiral"je ka i perzien gjerat:

Murgeshat vertete mbajne simbole fetare,dhe i kushtohen tere jeten Zotit dhe njeriut.Ndersa veshjet e arabeve nuk kane lidhje me fe,porse ne rastin e dyte kemi te bejme me veshje kombetare arabe dhe asgje tjetr,te cilat veshje doni ti fusni neper shkollat tona.
    ....Mandej ne kemi veshjet tona kombetare,ne doni qe te mos visheni ne menyren Franceze(te civilizuar)atehre vishuni me rrobat tona kombetare siq jane Xhubleta e Malesise madhe qe eshte mijera vjeqare e moqme,veshjen e Dukagjinit qe nuk e gjeni gjetiu neper bote,Veshjen e Mirdites qe gjithashtu eshte e vjeter sa vet Toka jone,veshjen Korqare te bukur etj..Apo doni te beheni arabe,ouu harrova po juve jeni tjetersuar dhe keni harruar se keni Gjak nga keto fise te vjetra...Po po,u shkon pershtati tani meqense keni nderruar Identitetin evjeter,beni si te doni,sepse jani pjelle e huaj,tanime keni shkelur ETERIT TUAj.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga dielli1 : 14-06-2013 më 15:06

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Shamia ne sherbimin Shkollor ne Gjermani

Ndalesa e bartjes se shamise ne sherbimin shkollor te disa Landeve individuale te Gjermanise - ne Landet me ngjyre te kuqe eshte e ndaluar.

Keto jane:

Berlin
    Baden Württemberg
    Bayern
    Bremen
    Hessen
    Niedersachsen
    Nordrhein-Westfalen
    Rheinland-Pfalz

Ne keto vende jetojne jo vetem shumica absolute e muslimaneve te Gjermanise, por edhe shumica e gjermaneve apo mbi 62 milione.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Shamia ne sherbimin Shkollor ne Gjermani

Ndalesa e bartjes se shamise ne sherbimin shkollor te disa Landeve individuale te Gjermanise - ne Landet me ngjyre te kuqe eshte e ndaluar.

Keto jane:

Berlin
    Baden Württemberg
    Bayern
    Bremen
    Hessen
    Niedersachsen
    Nordrhein-Westfalen
    Rheinland-Pfalz

Ne keto vende jetojne jo vetem shumica absolute e muslimaneve te Gjermanise, por edhe shumica e gjermaneve apo mbi 62 milione.
    ashtu?!?!
    kur thash qe kam qene ne universitetin me te vjeter e gjermanise dhe kam pare femra me shami, besoj se ti e di qe ai universitet ndodhet ne nje nder landet qe citove ti...
    si i behet qe ne universitet kam pare disa here femra te mbuluara?!
    ne itali pastaj kam pare me qindra.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    A ti"amiral"je ka i perzien gjerat:

Murgeshat vertete mbajne simbole fetare,dhe i kushtohen tere jeten Zotit dhe njeriut.Ndersa veshjet e arabeve nuk kane lidhje me fe,porse ne rastin e dyte kemi te bejme me veshje kombetare arabe dhe asgje tjetr,te cilat veshje doni ti fusni neper shkollat tona.
    ....Mandej ne kemi veshjet tona kombetare,ne doni qe te mos visheni ne menyren Franceze(te civilizuar)atehre vishuni me rrobat tona kombetare siq jane Xhubleta e Malesise madhe qe eshte mijera vjeqare e moqme,veshjen e Dukagjinit qe nuk e gjeni gjetiu neper bote,Veshjen e Mirdites qe gjithashtu eshte e vjeter sa vet Toka jone,veshjen Korqare te bukur etj..Apo doni te beheni arabe,ouu harrova po juve jeni tjetersuar dhe keni harruar se keni Gjak nga keto fise te vjetra...Po po,u shkon pershtati tani meqense keni nderruar Identitetin evjeter,beni si te doni,sepse jani pjelle e huaj,tanime keni shkelur ETERIT TUAj.....
    pse me drejtohesh mua?
    visheni, doni, beni etj?!?!
    une thjesht jam pro lirise se zgjedhjes. per vehte nuk vihem as me xhubleta e as si arabet.

sdq. eshte absurde ajo qe thua, pasi nese ndalohet shamia, preteksti eshte thyerja e laicizmit te shtetit.
    po te ishte sic thua ti, qe eshte vetem veshje kombetare e nje populli tjeter, nje gje e tille nuk do mund te ndalohej kurre as ne shqiperi e as ne france apo ne ndonje vend tjeter duke e lidhur me laicizmin.
    nuk e ke fare te qarte ceshtjen.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

ashtu?!?!
    kur thash qe kam qene ne universitetin me te vjeter e gjermanise dhe kam pare femra me shami, besoj se ti e di qe ai universitet ndodhet ne nje nder landet qe citove ti...
    si i behet qe ne universitet kam pare disa here femra te mbuluara?!
    ne itali pastaj kam pare me qindra.
    Studente ose eventualisht praktikante dhe bashkepunetore te perfaqesuesve te studenteve...
    Perndryshe, une nuk mundem dhe as nuk kame nevoje te binde secilin qe i teket te mos i pranoje faktet (zyrtare).

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

Ore, po kaq budallenj duan te na bejne ne keta,...po a e kuptojne se te nderhysh dhe te pengosh njerezit te futen ne institucione me veshjen qe u pelqen eshte shkelje e te drejtave te njeriut...
    Sa kohe ka qe diskutohet kjo, dhe asnje perfundim,...nese Evropa ndalon shamite, e veshjet e tjera, liria ka marre fund ne keto vende,..na kujton kohen e enverit, kur nuk lejonin ne shkolla djemte me floke te gjata dhe u priste floket partia
    Liria nuk eshte vetem per femrat shalejashte qe jane sekretare ministrash, por edhe per ato qe duan ta ruajne moralin dhe fene e tyre...,
    nese eshte ndryshe demokracia eshte fallse..
    se paku ne Shqiperi shoh se keto probleme jane zgjidhur,.gjithkush ben jeten e vet,..
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 15-06-2013 më 05:20
    Duaje te afermin tend si veten

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Studente ose eventualisht praktikante dhe bashkepunetore te perfaqesuesve te studenteve...
    Perndryshe, une nuk mundem dhe as nuk kame nevoje te binde secilin qe i teket te mos i pranoje faktet (zyrtare).
    nuk po e ve ne dyshim ate qe shkruajte...
    thjeshte po them dicka qe kam pare me syte e mi dhe te ftoj ta besh edhe ti.
    ka shtete europiane ku ka edhe police me shami apo turbant (sikh).
    ne britani te madhe ka roje skoceze me turbant.

Emri:  guardsman-2_1636099a.jpg

Shikime: 379

Madhësia:  59.4 KB

aty ku ndalohet, ndalohet cdo simbol fetar. edhe kryqi ne qafe nuk lejohet.
    tjeter gje kur ne forum dalin disa gomere injoranten te cilet shkruajne se "Na asnje vend perendimor nuk eshte e ndaluar te mbartesh simbole fetare".
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 15-06-2013 më 08:23
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •