Close
Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 163
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Kosova drejt lejimit të ‘shamisë’ në shkolla

Edhe ne Kosove do te nevojitet nje "revolucion" i ngjashem me kete te Turqise...
    Qeveria hajdute ne krye me H. Thacin dhe islamiket antishqiptar qe bashkepunojne me te duhet te luftohen pa meshire.
    Te gjithe islamiket e huaj duhet te debohen nga vendi.

Shamia, nese vije, do te jete rezultat i trysnise se diktatorit Erdogan dhe e diktatoreve mesejtar te Aarabise, te cilet e kane kushtezuar njohjen formale te Kosoves me islamizimin dhe arabizimin e shoqerise resp. shkaterrimin e kombit. Por, njekohesisht eshte edhe rezultat i frikes se Thacit per ta humbur pushtetin lokal dhe vendor ne zgjedhjet e ardhshme. Ky tani per te mbetur ne pushtet, po lufton per cdo vote, edhe per ate te dreqit.

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga sayan2003 Lexo Postimin
    o fehmi gjysmaku. Emri jot osht puro muslimon. Po t'shikosh rronjat e familjes tate me siguri qi ke per t'gjet qe ke hoxh noj daj or xhaj or gjysh. Po te shikosh gjyshet e tuja do vesh re qe i ke ( ose i ka pas n'qoftese jon bo per rafmet) me shami nga koka e gjer ke rronza komes. Per ca m*ut shteti evropian je duke fol ti? Vetem pse figuro n'evrop m'hart nuk do me thon gjo qe ti ke kultur evropiane.

Shamia osht pjes e kultures tate si kosovar or dallkauk. E keni pas per 500 vjet pjes te kultures. Edhe i her po ta perseris 500 vjet. Ti dhe dallkauk si ty do munoheni me rrejt e me thon qe jo. Por ehe :d amerika dhe evropa e di shum mir se kujt kulture i perket ti.
    sayan qka je ti arab a turqeli,une nuk jame as arab as turqeli,por jame shqipetare dhe feja ime eshte muslimane 100%me lutje shqipetare.
    sayan nuk me interson shamia as veshjet tjera primitive feudalo-mesjetare qe simbolizojne erresiren dhe mbrapambeturin,tani eshte shekulli 21 njerzit kan vedie ne aspektin moral dhe shoqrore askujte nuk i interson veshja e tjetrit,ne shkolla duhet te jen te gjthe te barabarte jo me shamija jo me mjekrra deri ne shoke dhe jo me me floke te palara apo veshje te qmendura,shkolla eshte e shenjet si tempujte fetare,jashte shkolles qka te duashe vish dhe mathe eshte qashtje personale...
    UNE PERSONALISHTE MENDOJE SE NE NUK KEMI ASGJE TE PERBASHKET ME ARABET ME TURQIT E SOTEM KEMI LIDHJE SEPSE ATJE JANE MBI 15MILIJON SHQIPETARE DHE FATI NA KA LIDHURE ME TA DHE HUMANIZMI I TYRE ME POPULLIN TONE ATJE GJAT LUFTES SE FUNDIT KJO ESHTE MIRNJOHJE,KURSE PERANDORIN OSMANE E URREJ SEPSE NA KA STOPUAR CIVILIZIMIN ILIRO-ARBEROR DHE E KA THELLUAR VAKUMIN QE SOTE E KESAJ DITE HETOHEN PASOJAT....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 01-06-2013 më 15:17
    VENI,VIDI,VICI

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin

Liria fetare ne cdo vend te botes eshte e kufizueshme me kushtetute dhe me ligje.
    Po i nderuar , dikur edhe Enver Hoxha lirin fetare 50 vite e kufizoi ! Kete sistem po deshiron prap te kthehet serishe ?
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Po i nderuar , dikur edhe Enver Hoxha lirin fetare 50 vite e kufizoi ! Kete sistem po deshiron prap te kthehet serishe ?
    Ska lidhje me Enver Hoxhen...
    Permendja e Enver Hoxhes ne kete kontekst eshte vetem justifikim ne mungese te argumenteve.
    Te gjitha Konventat Nderkombetare e parashikojne nje gje te tille.

Eshte edhe realisht e pamundshme te mos kufizohet liria fetare.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o njerez..thjeshte hasha don me i mbajt ne tension deputetet islamike qe te mos dalin nga kualicioni..ja u thote po krijojme nje komision keshillues..pastaj ne kete komision sigurisht do te kete shumice qe do kundershtojne mbajtjen e simboleve fetare neper shkolla dhe komisioni kurre nuk do te marre nje vendim per ta keshilluar kryeministrin si ka per te vepruar me keto simbole..thjeshte kan per ta derguar ne kalendat greke..dhe hasha shfajesohet ndaj atyre deputeteve qe e kan kercenuar dhe shmang edhe protestat e gabeleve rrugeve te prishtines duke ju thene '' o njerez po ja prisni rekomandimet e komisionit per kete qeshtje..kur te perfundoje mandatin e tij si kryeminister normalisht qe edhe komisionit do ti mbaroje mandati..ne fund del nje po.rdhe ne uje..

e dini si thone per komisionet parlamentare ..'' nese nuk don ta zgjidhesh nje qeshtje ngre nje komision per ate qeshtje ''...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 02-06-2013 më 08:51
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    o njerez..thjeshte hasha don me i mbajt ne tension deputetet islamike qe te mos dalin nga kualicioni..ja u thote po krijojme nje komision keshillues..pastaj ne kete komision sigurisht do te kete shumice qe do kundershtojne mbajtjen e simboleve fetare neper shkolla dhe komisioni kurre nuk do te marre nje vendim per ta keshilluar kryeministrin si ka per te vepruar me keto simbole..thjeshte kan per ta derguar ne kalendat greke..dhe hasha shfajesohet ndaj atyre deputeteve qe e kan kercenuar dhe shmang edhe protestat e gabeleve rrugeve te prishtines duke ju thene '' o njerez po ja prisni rekomandimet e komisionit per kete qeshtje..kur te perfundoje mandatin e tij si kryeminister normalisht qe edhe komisionit do ti mbaroje mandati..ne fund del nje po.rdhe ne uje..

e dini si thone per komisionet parlamentare ..'' nese nuk don ta zgjidhesh nje qeshtje ngre nje komision per ate qeshtje ''...
    Malsor jeni per komplimente,ky eshte nje mesim i mire per te gjithe,nuk kame qka te shtoj tjeter...
    VENI,VIDI,VICI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Jemi shtet me shumic muslimane dhe do jetojm si musliman ,nuk ka te drejt asnje pushtetar asnjnjeri qe te na imponoj ligjet qe jan ne kundershtim me fen ton dhe kunder popullit ton ,

Per ju islamofob ju kisha keshillu te mos enderroni se koti koha juaj tani ka kaluar ,ska askush qe mund te ndaloj triumfin e muslimaneve ne Kosov ,ju qe nuk doni dhe urreni nje shtet islam dhe te populluar me musliman ,eshte koha te ikni dhe te shkoni atje ku e ndini veten me mir sepse kosova shum moti eshte percaktu drejt islamit , toka te cilen na ka dhuru zoti eshte e gjer ka vend per te gjith

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Ne Iran I kame pare duke barture shamija kudo,atje eshte llogjishme sepse irani eshte shtet Islamik,ne nuk jemi shtet islamik por shtet Evropian me tradita te lashta,pra dardania eshte shtet laik dhe ka tendenca te civilizohet dhe te ngel ne familjen evropiane.
    Ne si shtet,pra Dardania si shtet eshte shtet institucional ku i rrespekton traditat kombetare dhe fetare te secilit individ pa marr parasyshe qka eshte ai ,pra si i till qe eshte duhet ti respektoj rregulloret te shkruara me ligje,askushe nuk mundet me qen mbi ligje.
    Duhet te dine fetaret se nuk munden ata te imponojne rregullore te shekullit te 3 dhe te 7 ne shkollat tona ku afirmohet erresira,pabarazia dhe diskriminimi,pra eshte epoka e Kompjuterve dhe lulzimi i teknologjis pra niveli i vetedijes individuale dhe kolektive eshte duke tentuar ne kulminacion,ne nuk kemi kohe te mirremi me ide fanatike dhe primitive feudale dhe apsurde,,,,
    Dikur me pate then se je edhe studijus i kuranit ,dhe une menjeher e kuptove, jo vetem qe nuk je por eshte e dyshimt ta kesh lexuar ndonjeher Kuranin apo edhe gjerat elementare te fes islame

Une hambitem me njerz te till ,si nuk keni turp aspak

Profeti yne ka then Ai qe nuk ka turp le te bej qfar te doj

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Jemi shtet me shumic muslimane dhe do jetojm si musliman ,nuk ka te drejt asnje pushtetar asnjnjeri qe te na imponoj ligjet qe jan ne kundershtim me fen ton dhe kunder popullit ton ,

Per ju islamofob ju kisha keshillu te mos enderroni se koti koha juaj tani ka kaluar ,ska askush qe mund te ndaloj triumfin e muslimaneve ne Kosov ,ju qe nuk doni dhe urreni nje shtet islam dhe te populluar me musliman ,eshte koha te ikni dhe te shkoni atje ku e ndini veten me mir sepse kosova shum moti eshte percaktu drejt islamit , toka te cilen na ka dhuru zoti eshte e gjer ka vend per te gjith
    Shtimjani kurkun nuk e ke qite ne terzi,kjo toke i takon fisit te lashte ILIR DARDANVE pasardhes te cilve jemi ne,kjo qe thua ti eshte apsurde ,ne nuk jemi me orjentim Arab por me orjentim Evropian sepse Dardania ka qen dhe do te behet djepi i civilzimit Evropian ku Perandoria Parazite Otomane e okupoi dhe ja ndryshoj kulturen dhe mjegulloi te kaluaren tone ARBERORE.
    Une nuk jame kunder fes ISLAME por jame kunder ARABIZIMIT DHE TURQIZIMIT te popullit tone,kurse obligimet ndaj Zotit do ti barti vet,,,

VENI,VIDI,VICI

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Dikur me pate then se je edhe studijus i kuranit ,dhe une menjeher e kuptove, jo vetem qe nuk je por eshte e dyshimt ta kesh lexuar ndonjeher Kuranin apo edhe gjerat elementare te fes islame

Une hambitem me njerz te till ,si nuk keni turp aspak

Profeti yne ka then Ai qe nuk ka turp le te bej qfar te doj
    Shtimljani duhet ta lexojme dhe ta zbatojme ne praktike ate qka na udhezon zoti sigurishte por duhet te mos i japim kahje te gabuara thenjeve te gjithfuqishmit,nuk duhet ti ngatrrojme fjalet e zotit me hadithet,duhet te kemi kujdes!!!!,pastaj zoti na meson te jemi te qete te mos bertasim dhe te mos ofendojme askend,duhet te jemi shembull per nga dituria vlerat e larta te moralit personal dhe ti respektojme te diturit,zoti na mesone se nuk duhet te behemi zullumqar,injoranta dhe te papaster ne qdo aspekte,nuk duhet te turperojme ate qe nuk pajtohet nisoj me ne ,ju shumicen e shprehjeve i ngatroni me arabizma dhe turqizma thenjet e zotit dhe te derguarit paqja dhe meshira qoft mbi te dhe mbi te gjithet qe e duan meshiruesin dhe ata qe flasin fjale te bukura dhe te meqme,PAQE!!! na urdheron meshiruesi drejtesi dhe meshire ndaj vehtes se pari ndaj familjes dhe ndaj kombit shqipetar pjestar te se ciles jemi ne,gabimet te cilat i bejme me qellim nuk ka falje,ato qe nuk i dim nuk duhet te flasim por te kemi durim sepse jemi ne mbikqyrje te meshiruesit dhe ai na ofron zgjidhjen e duhur...
    Meshiruesi na thote kushe jane besimtaret!!?:,jane ata qe kur permendin emrin e zotit lekundet zemra ,jan te dashur ne mes vehte,nuk hidherojn dhe nuk ofendojne ,por jan te ashper me armikun qe jane te rezikuar...,ne ketyre thenjeve mundemi te komentojme gjithditen,por nje eshte e sakte se TRADHTARET,HAJNAT,ata qe bejne qrregullime te medha DHE TE KORRUPTUARIT ata do te kene denim te ashper dhe nenqmues...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 02-06-2013 më 11:40
    VENI,VIDI,VICI

Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •