busy spo kam as cka var me, teshat tash po I thajm ne makine jemi modernize spi varim mo kshtu ne menyre primitive haha
hot e e kom dhunti qysh kur jom kane I vogel![]()
busy spo kam as cka var me, teshat tash po I thajm ne makine jemi modernize spi varim mo kshtu ne menyre primitive haha
hot e e kom dhunti qysh kur jom kane I vogel![]()
Hahahhaah lexues me verte paska ec shkenca aty ktu ne fshat tim i lajm ne burim ende more.
Po nejse pavarsisht makinerive mu mkish marr pak malli per tyyy
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Busy po mo mo kaq publikisht mos trego qe t'paska pas marr malli kaq shume se xhelozon Hotjahahaha
Uuuuu Buse t'rafte pika, kshu tu nejt me mu t'paska marre malli per Lixusin?![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Hahahahhhaa ju rafte pika te dyve ahahhaah shiko Hot se lexusin e kam njoft para teje e kujtimet nuk po harrohen ahahahhaah
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Hot ksaj I thone me nejt me ty e mem paraftyru mu haaaaaahahahahaha
Busy shume e vertete edhe kan qen alamet kujtime ama mos fillo ti publikosh se mbon me u skuq![]()
Ani Buse ani, nashi me theve zemren.
Lexus, tani po e di pse lexojke aq shume nganjihere.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Lexues mos mshti celozi me hotin itash HAhaha![]()
Hot sahere te thehet zemra ty me krejt po te thehet zemra :P
busy jo moj mos u ban merak se ky xhelozon edhe per cikrrime haha
Hahahah shiko se hotin e kina liberal qekur u fute ti nburg eshte bo kshu se ka gzu shum![]()
Krijoni Kontakt