Postuar mė parė nga B@Ne E piva une, merr ate qe ngel , hahahaha kur e pive kaq shpejt moj , te befte mire
above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..
Postuar mė parė nga Plaku me kostum i kerkoj falje goces andej : p Nuk te fal...
Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.
Postuar mė parė nga B@Ne Rrofsh Arvi, une po marr ate kafen pa sheqer : D :^ xhan hahah pa sheqer jane te gjitha , lol edhe une me gjys luge sheqer e pi Inez merr c'te duash , te befte mire.ta kisha ditur vetem kafe kisha nxjerr ... Silent mos e fal! :P
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Postuar mė parė nga Plaku me kostum bane shiko mos ke pire qumesht vetem ti se keto i piva une Ti gjoja s'para pi kafen mer , si ka mundesi qe i ke pir te gjitha ???
Postuar mė parė nga inez kur e pive kaq shpejt moj : D, te befte mire : ) Bane per kafe? :d nuk mbahet bania Postuar mė parė nga B@Ne Ti gjoja s'para pi kafen mer , si ka mundesi qe i ke pir te gjitha ??? se si me erdhei, as vete nuk e di
Postuar mė parė nga silentgirl Nuk te fal... mu be vone hahahhaah pleaseeeeeeeeeeeeeeeee :-D hahah sme fal ti me fal prifti me nje pes milekshe hhaa Postuar mė parė nga Arvima Silent mos e fal! :P :O
Postuar mė parė nga Plaku me kostum se si me erdhei, as vete nuk e di hahahaha , ha nje kg hudhra se do na ngelesh ne dor nga tensioni lart, se delikat jeni ju pleqte
Postuar mė parė nga Plaku me kostum mu be vone : p hahahhaah pleaseeeeeeeeeeeeeeeee :-D hahah sme fal ti me fal prifti me nje pes milekshe hhaa :O ...................
Silent kshu osh kur e msono keq plakun...hajd e mbajeni nashi
Think Different! Think Again!
meqe b@ne ma piu kafen, dola ta pi vete
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt