Postuar mė parė nga Plaku me kostum Zane te vi edhe une? Me qe insiston
Postuar mė parė nga zANė Me qe insiston Ja di kuptimin kesaj fjale?
Postuar mė parė nga e panjohura mia@ nje kafe me Ju,per te t'kerkua falje qe nuk te vura emrin tek 10 personat e dashur te dites.. Skedarėt e Bashkėngjitur 161242 Flm e panjohura. Sapo hengra nje croissant te thekur. Tani duke pire kafen jam. Plako ku jeton ti NY se harrova une.
Feelings change - memories don't.
Postuar mė parė nga mia@ Flm e panjohura. Sapo hengra nje croissant te thekur. Tani duke pire kafen jam. Plako ku jeton ti NY se harrova une. Sjemi Larg :P
Fatmiresisht? Me e pi me ty kafen? Atehere s'paska nevoje per sheqer fare.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar mė parė nga Plaku me kostum Ja di kuptimin kesaj fjale? Aahhahahaahahah Mire qepar pa insistu ,te thash hajde,tani cke,po insiston te them rri?
Postuar mė parė nga zANė Aahhahahaahahah Mire qepar pa insistu ,te thash hajde,tani cke,po insiston te them rri? Me duket se do ta pish kafen vetem me pincin :P pa problem lol
Postuar mė parė nga Plaku me kostum Me duket se do ta pish kafen vetem me pincin :P pa problem lol Ej Plako, dil jashte shiqo mos jam una aty.
Postuar mė parė nga hot_prinz Ej Plako, dil jashte shiqo mos jam una aty. Ku? Aty ku je ti? :P, po, atje je :P haha
Zaaannneeeeeeeeee? Postuar mė parė nga Plaku me kostum Ku? Aty ku je ti? :P, po, atje je :P haha Plako, ja iku Zana nashi do ta pijme kafen una me ty bashke.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt