E pelqej Kahlua. Kam ne shtepi por rralle pi. Kahlua me qumesht dhe akull. Hmmm shume e mire. cheers![]()
E pelqej Kahlua. Kam ne shtepi por rralle pi. Kahlua me qumesht dhe akull. Hmmm shume e mire. cheers![]()
Feelings change - memories don't.
lol pse me citon mua e i drejtohesh pinkut?![]()
Feelings change - memories don't.
per te corientuar mamin![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Si keni qene iher? Te gjithe mire? Me shnet? Burrin kalamojt mire te gjithe![]()
Jom duke prit trenin (qe me siguri do vonohet duke qene trenitalia) dhe jom pa kafe...
Gjumin si e bete iher? Nei enderr?
Ok nderkohe qe pime kete kafe te mengjesit kush do me na tregu per endrren me te cuditshme qe keni pare? ^_^
Think Different! Think Again!
ben nje zhgender?
bukur mire caktova nje egzaminim qe ne 7 ora ne mengjes nje pacientit qe ishte me shum nguti ,e gjith ekipan ne numer,kur do ti celsi i kabinetit ne shtepi te teknikes.
te bertas,pertoja se shum heret,te rri qetesi me vlonte koka-ika ja futa nje kafe turke te koncentruar
jam e qet,jam e qet ,jam e qeeeeeet
sma paska pa njeri filxhanin, po kjo teta si nuk ta bo qefin mi amon,po thuj mi gru do maresh pare hahha se ket duam ne, se rrugen e gjejme vete pastaj...![]()
ja kafe per te gjithe...
![]()
Kafe per te gjithe nuk paska aty, po te marr une nje filxhan para se te vijne te tjeret
Menjen te leket njerezit, pupupu c'bohet kshu :P
Qe thoni ju, meqe jemi tek tema e kafese, sa do me shijonte te isha ne plazh, shtrire ne nje shezllon ose ulur duke lujt me letra apo shah ( sa inat kam kur me mundin) e te kisha nje frape me akull e qumesht aty prane.... Ehhh fatkeqesisht moti ka marre per ters , po ne kete rast nuk do ishte keq nje kapucino me shkum dhe kanelle siper, se di pse po me shijon shume :-p
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Krijoni Kontakt