Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550

Pėr: Incident nė mitingun e Burrelit

Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Personi ne fjale eshte paguar per kryerjen e ketij akti.

Metalurget e Burrelit i rane te mires me shkelm. Ne momentin kur Dritan Prifti doli publikisht dhe tha se po rishikohej marreveshja per konēesionin e Uzines se Ferrokromit Burrel, disa nga kta tipat dolen ne protesta per mos heqejen e konēensionitm sigurisht te paguar nga disa mashtrues te sindikates dhe nga disa aktore te PS te rrethit te Matit. Dhe menjehere pasi marreveshja konēensionare nuk u prish, te gjithe kta barktharet u hodhen ne rruge nga konēensionari qe tashme nuk ua kishte me nevojen. Dhe tani nuk dine me ku te perplasen.

Por kto lloj akthesh jane te patolerueshme. Kushdo qofte, nuk ka perse goditet me tulle. Aq me teper politikanet. Nese nuk kane punuar si duhet, goditi me vote.

Edhe rrahja qe i eshte bere nuk duhet te kishte ndodhur. Por kur sulmohen kreret e shteteve, kto lloj aktesh nga truprojat ndodhin edhe ne vende me te civilizuara se ne, e jo me ketu ku dy partite kryesore jane bere si nene e babe per popullin mbare.
    Politikanet duhen goditur me shume se te tjeret! 'Po te rri bariu nen hije, kopeja shkon e merr dhene!'
    ...kur te arrish ti godasesh keta fare politikanesh qe kemi me vote eja me trego se do te shtrengoj doren!

Po shyqyr qe doli njeri trim aman... Shume veta e thone qe do donin t'ja hidhnin kokes tullen (apo gurin) Sales, ama kur njeri e ben, te gjithe me vrap per t'a qortuar.

Nuk jam dakord as une me gjestin qe beri, ama dhe ajo rrahje e torturim s'duhej bere. Coje ne polici, denoje dhe aq.
    Ca pret Sala, te dali perhere i paprekur ne cdo qytet te Shqiperise? U ka sosur njerezve durimi.

Para pak ditesh ishte ne Kruje, nderkohe qe shume ulerisnin e bertisnin duke perplasur duart, nderkohe qe ai numeronte "te mirat" qe kishte sjell, shume njerez nen ze thonin: po pare per buke s'kemi!
    Ama, nen ze! S'ja mbante njeriu te fliste me ze me te larte.

La vita non si spiega, si VIVE!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Po shyqyr qe doli njeri trim aman... Shume veta e thone qe do donin t'ja hidhnin kokes tullen (apo gurin) Sales, ama kur njeri e ben, te gjithe me vrap per t'a qortuar.

Nuk jam dakord as une me gjestin qe beri, ama dhe ajo rrahje e torturim s'duhej bere. Coje ne polici, denoje dhe aq.
    Ca pret Sala, te dali perhere i paprekur ne cdo qytet te Shqiperise? U ka sosur njerezve durimi.

Para pak ditesh ishte ne Kruje, nderkohe qe shume ulerisnin e bertisnin duke perplasur duart, nderkohe qe ai numeronte "te mirat" qe kishte sjell, shume njerez nen ze thonin: po pare per buke s'kemi!
    Ama, nen ze! S'ja mbante njeriu te fliste me ze me te larte.
    Me vjen keq qe nuk eshte ashtu si mendon ti. Personi ne fjale nuk ka patur asnje ndonje urrejtje ndaj Berishes e PD-se. Perkundrazi jane familje me bindje te djathta e vazhdojne te jene te tille edhe pas ngjarjes ne fjale. Vellain e te shkretit e kam komshi dhe dje kam pire kafe me te. Dhe me tha qe ate e kane dehur dhe e kane paguar ca rrjepacake e njerez kot e ndaj ka bere dhe ate veprim.

Dhe nuk ka qene tulle ajo qe ka qelluar, por nje grusht dhe te shkeputur nga trungu i nje peme. Pffffff sa egzagjerime qe bejne...
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •