Po shyqyr qe doli njeri trim aman... Shume veta e thone qe do donin t'ja hidhnin kokes tullen (apo gurin) Sales, ama kur njeri e ben, te gjithe me vrap per t'a qortuar.
Nuk jam dakord as une me gjestin qe beri, ama dhe ajo rrahje e torturim s'duhej bere. Coje ne polici, denoje dhe aq.
Ca pret Sala, te dali perhere i paprekur ne cdo qytet te Shqiperise? U ka sosur njerezve durimi.
Para pak ditesh ishte ne Kruje, nderkohe qe shume ulerisnin e bertisnin duke perplasur duart, nderkohe qe ai numeronte "te mirat" qe kishte sjell, shume njerez nen ze thonin: po pare per buke s'kemi!
Ama, nen ze! S'ja mbante njeriu te fliste me ze me te larte.
La vita non si spiega, si VIVE!
Me vjen keq qe nuk eshte ashtu si mendon ti. Personi ne fjale nuk ka patur asnje ndonje urrejtje ndaj Berishes e PD-se. Perkundrazi jane familje me bindje te djathta e vazhdojne te jene te tille edhe pas ngjarjes ne fjale. Vellain e te shkretit e kam komshi dhe dje kam pire kafe me te. Dhe me tha qe ate e kane dehur dhe e kane paguar ca rrjepacake e njerez kot e ndaj ka bere dhe ate veprim.
Dhe nuk ka qene tulle ajo qe ka qelluar, por nje grusht dhe te shkeputur nga trungu i nje peme. Pffffff sa egzagjerime qe bejne...
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Krijoni Kontakt