Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16

Pėr: Hash e password-it ne mac os x?

E sigurte. Ca cmimi jep?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Meqe e ke Firmware Locked edhe pa password EUR 200 me duket cmim i arsyeshem! Dmth gjithmone nqs eshte estetikisht i paster... jo i vrare i gervishtur etj...

Un po beja shaka por me ate cmim do ta kisha blere vet , mua thjesht ma kan dhen per ti heq pass.
    Flm per ndihmen gjithsesi.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Citim Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    Un po beja shaka por me ate cmim do ta kisha blere vet , mua thjesht ma kan dhen per ti heq pass.
    Flm per ndihmen gjithsesi.
    Nejse s'ishte pa llogjike tu pat parasysh qe te tregu telefonave shiten 13" 2011 per 600 eur... me pazar apo me mik shko edhe 450. Edhe ata jane ne gjendje pune dhe unlocked.

A te jap edhe nje mendim te fundit? Nuk njef ndonje shok apo dike tjeter qe te kete nje macbook? Them shok sepse per kete pune do te duhet dikush qe ka besim te ti. Nqs ai ka nje mac book i ben nje clone hdd te atij. Me metoden e gjate sector per sector ne HD qe ke. Nuk ka shume rendesi ca macbook ka ai edhe sa errors mund te shkaktoje... ty te duhet vetem nje boot fillestar se pastaj e instalon 10.8.x nga nje usb e jashtme. Une po te jepsha image nga air-i im per prove, po i bi ta formatoj komplet vetem per kete pune. Nuk ia merr me qera dot ndonjerit aty ke tregu telefonave per ca ore nje macbook pro? Kjo me duket e vetmja zgjidhje e shpejte dhe llogjike he per he.

Kshu po mendoja dhe un po kam frik se po te instalosh os tjeter mbase nuk te lejon biosi te besh boot.
    Them se po te ve hdd ne pc tjeter dhe thjesht te heq pass nuk do ket problem.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-06-2008
    Postime
    6

Kam pasur une te njenjtin problem dhe i kam provuar te gjitha keto qe keni thene me siper dhe pa rezultat, edhe me clone hdd nuk funksionon.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •