Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    e kesthe Maska e xhulia
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    mbi nje dallge...
    Postime
    194
    Drer intersante c'ke shkruar por duke lexua pergjigjet u habita si gjithmone me faktin qe nuk eshte hapur ende ne kete forum tema:
    "Jehona e mal.(o.k).e.ve."
    Qe te shkruajne njerezit aty c'ti doje e bardha zemer per malesine e dashur dhe ti kendojne virgjerise se saj me ate dialektin e bukur e te embel qe i karakterizon aq shume keto njerez te urte qe nuk lejne teme pa bekuar.
    Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
    K.G

Dreri
    me vjen keq qe "Kronike ne gur" nuk e ka shkru migjeni,se e di qe ai ty te pelqen me shume Shume e bukur ishte proza jote,sinqerisht....sic me pershendete dhe te pershendes dhe une.(te lutem mos e merr per ironi)
    Po ajo puna e pantallonave...ku e di une....
    xhulia
    mos u bej e keqe Ne malet me zor sa i kemi(ne dialektin tone),mezi i kemi (dialekti i jugit).Prandaj ndertum ne bathoren afer tirones qe ti kemi afer e te cmallemi.

e kesthe Maska e xhulia
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    mbi nje dallge...
    Postime
    194
    O Zani po une nuk u bera e keqe e kisha sinqerisht,pse me vetem ju ne Tirane?Po ne ne Durres qe thame gjithe ate kenete per t'ja lene atyre... qe te na e benin Durresin si ai vendi prane Rusise...
    Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
    K.G

i/e regjistruar Maska e Dreri
    Anėtarėsuar
    02-06-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    661
    Jo "Zani" nuk e marr aspak per ironi, kurrsesi nuk pretendoj qe dicka qe une shkruaj te jete prefekt" . Ne nje menyre me pelqen kur dikush me ve ne dukje nje gabim..ashtu si me pelqen kur dikush vlerson sinqerisht ate qe une mund te kem shkruar.
    Tek pantallonat* Idea ishte qe , vajza duke nxituar neper nate ti ikte te jatit..dhe te kthehej sa me pare ne shtepi...paska rreshqitur kemba , i jati e kupton nga kjo qe e bija paska qene vertet tek perroi.dhe u largua duke qeshur lehte. (nen mustak lol)
    Xhulia.....kur pashe ne E mail. ( qe Xhulia sapo ka postuar..............etj etj) me erdhi disi mire... as vete se di se pse.
    Sarkazmes tende indirekte .nuk kam ndermend ti pergjigjem direkt. Do ju lutesha gjithashtu...qe as indirekt te mos provokoni aty ku une shkruaj... Faleminderit per mirekuptimin
    respekt Dreri"
    muzg i heshtur

i/e regjistruar Maska e pelin
    Anėtarėsuar
    15-08-2002
    Postime
    214
    dreri,eshte e bukur ! a ka vazhdim?
    E bukura eshte ne syte qe e shikojne _Wilde

Anėtarėsuar
    02-06-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    661
    Po "Pelin" vijon ne nje te ardhte jo te larget
    Sa po lexova "Dashuria ka ligje tjera" Mund te them qe ishte nje perle.
    respekt Dreri"
    muzg i heshtur

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    dreri....
    pervec atyre qe te kam thene per kete proze (andej nga qe e vetmia e mundur te te them) dua te shtoj se me behet se e kam harruar pa ta thene, ose ne e kam thene dua ta perseris...
    me e vecanta e kesaj te vecante e mjaft te bukur proze (qe nuk po e quaj tregim pasi mund te behet novele a...) me e bukura eshte se mua me vjen ne perfytyrim "cmenduria" ne trajten e nje dreri...Me shume se e bukur. Urime!!!!!!!!!
    (dreri nuk u kthye me, po macia po, kishte te drejte corazon)lol
    uh, te betohem me kishte marre malli...te shkel syrin. macerisht.
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Mace e vogėl bukuroshe
    ku ke humbur as s'mė thua!
    Mė ke lėnė vetėm nė qoshe
    ti e di se shumė tė dua!

Pa cang e plang, Agimi

Anėtarėsuar
    02-06-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    661
    * * *
    Kthimi i Drerit

Era perplaste kapaket e drunjte te dritareve, zhurma e tyre dukej si nje ritem e cregullt nen fershellimen e marre te eres. Anxhela u ngrit u afrua dritares. Vetetoi.
    Blic i rrufese e shtangu, leshoi nje klithme si vaj e perzier me frike.
    Pas atij shiu te papare ndonjehere.,agimi i asaj dite e gjeti ate lugine te bukur ,si nje anije te mbytur qe dallget e kishin perplasur ne breg.
    Desh u ndrrue jeta mbreme tha dikush mes turmes se burrave qe tymosnin duhan te dredhur.
    U nisen te kerkojne "drerin"
    Me fytyrat e ngrysura moren drejtime te ndryshme . Cdo njeri prej tyre shpresonte brenda vetes te kthehej ai me ndonje lajm te gezuar tek dera e Milanajve.
    Lumi kishte rrezuar urat. Perrenjte ishin kthyer ne lumenj te zemruar. Nga te gjitha anet vershonin damare uji te shkumzonte mbi relievin e thyer
    Pas dy ditesh dikush gjeti njeren kepuce te "drerit" diku tek nje pellg buze lumit te zi. Bluzen e kishin gjetur nje dite me pare tek nje dege qe kishte mbetur mes guresh nder valet e bardha te lumit.
    Gjema qe ndodhi ktheu per ta atmosferen e trishte te vjeshtes qe shkoi.
    Kaluan disa dite me ankthin e gjemes se mistershme. Hipotezat nuk munguan. Cdo njeri gjente nje variant ne fjalet e tij te ndizte nje fije shprese ne gjetjen dhe kthimin e "drerit"
    Ditet e lodhshme , netet e ankthshme.
    Ishte harruar rrjella normale e diteve, edhe pse pas disa ditesh niveli i ujrave ra, lumi zbriti ne momotonine e vet . Copa druresh..gjethesh, trare urash, duna me rere. shtrate te vogla lumenjsh, kishin mbetur si deshmitare te nje beteje te pashpirt te natyres .
    Kur shpresa tek njerzit u vel,dhe tek ata filloi te kthehej ritmi normal i jetes ,ne nje nate te qete plot yje u degjua nje krisme pushke, pastaj dhe nje tjeter. Njerzit dolen neper dritare.
    Tek rrenojat e kishes se vjeter u pa nje drite, qe leviste neper nate por nuk largohej. Askush nuk guxoi te shkonte. As Simoni i Gjetajve qe gjithe ato dite nuk ishte pare. Indiferenca e tij nuk i kishte shpetuar kureshtjes se njerzve.
    Te nesermen plakat thane qe shpirti i "drerit" eshte kthyer tek varrezat, ajo drita e mbremshme qe kishte trembur rojet ska qene gje tjeter.
    Pas kesaj ajo lugine e bukur u mbulua me nje tis trsihtimi te perzier me frike.
    Te mjeret ne pa te keqe te evladit tha Dil Dedja plaka me e vjeter. Zoti ka kthyer syte prej nesh. Ne duart plot damare ngriti shkopin ne drejtim te catise gjysme te rrezuar te kishes.
    Poshte gjysmes tjeter te catise ishte posta e policise
    Si mund te jetoje krishti me dreqin nen nje cati, hoqi shamine e zeze nga koka , duke perplasur grushtat mbi koke mbi fijet e thinjura te palosura nga shamia, iku duke mallkuar me lot . Askush nuk e kuptoi se cfare mallkoi ajo plake e shkrete
    * * *
    vijon
    muzg i heshtur

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2002
    Postime
    184

kete

Dilen, shamine dhe mallkimin e paskam degjuar dhe une.vec, pritja ta degjoja nga nje goje tjeter.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •