Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492

qen bir njeriu.... apo njeri bir qeni?!

shkrova ...
    nje here
    nje histori per
    nje qen.
    Nje grua mu hodh'
    " qeni
    per te cilin ke shkruar
    eshte
    imshoq
    moj ****
    e keqe"
    Kafshova
    buzen
    e qeshjes
    dhe ktheva faqen
    e letres
    e shkrova
    ndryshe.
    Qenin kesaj here
    e bera te bukur
    besnik
    trim
    e te dashur.
    Tani jo nje grua
    po disa gra
    bejne hata
    "Ti ke tunduar ,
    zbuluar,
    dhe mbulon me levdata
    tim burre,
    kjo s'me kishe shkuar
    ne mendje kurre"
    Un nuk u ndahem historive me qen
    bucat nuk me ndahen se lehuri
    sa te mencura jane bere grate
    e dine se c'burra qener kane.
    ....
    si eshte ky qen,
    besnik si njeri.
    Si eshte ky burre
    qen bir qeni
    keto grate sa buca jane!
    Pse jemi kaq krahasimor me qenin???

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Zagaret edhe qenerit i kane mohuar nga raca e tyre, ndersa grate, grate jane te vetmet besnike te tyre dhe ndonjehere mbrohen edhe me fshese, per te mbajtur lart "krenarine", krenari zeza mace.

Per ate Zot, mos i quaj grate sic i ke quajtur. Mundohu ti njohesh pak ato gra, jam e sigurt do mendosh ndryshe. Sa per zagaret, ne mos sot neser do dale dikush ti vrasi naten, ne mos e hengshin vete veten, e nuk do rrime te vrasim trurin se ne cfare trajte jane se do i quajme "ore" e humbur.

Fiori e tronditur sot nga telenovelat shqiptare.........

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    Interesant shkrimi juaj Macia Blu!

Sinqerisht s'di ē'tė them konkretisht, por nė pėgjithėsi mė duket njė metafor shumė e "kapur." Ėshtė interesant mynyra sesi kategorizohemi ne burrat...

Megjithatė Buēe pėr njė burr ėshtė ajo grua qė shkon nė krevat me tė qė ditėn e parė qė jan njohur... kjo ėshtė ēka burrat mendojnė...

Pėrshėndetje
    drini.

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799

qen e zagarė?!.....

LINDA!

Ėshtė e pėrkryer kjo qė ke shkruar. Krejt e vėrtetė. Ne burrat ashtu jemi. Dikush thotė: - po nuk deshi femra, mashkulli s'ka se ēfarė bėn!...
    Joooooooo! Nuk ėshtė kjo ajo qė ke cekur ti, vulgarja nuk ėshtė asfare ajo qė mund tė penetrojė nė krijimet e tua, qė unė i konsideroj mė tė bukurat dhe mė plagė - lėnėset nė Forum.
    Kush ofendon femrėn ka ofenduar Perėndinė! Femra ėshtė e shtrenjtė dhe e shenjtė! Nena ime, nėnat tuaja kanė qenė femra! Por mjer ai qė e fyen femrėn! Nėse unė shkruaj dhe diēka mbroēkollis me vargun tim, ėshtė vetė KRIJESA hyjnore femra qė mė jep shtysė dhe frymėzim. Kjo aspak nuk ka tė bėjė me feminizmin! Kjo ka tė bėjė me faktin qė DASHURINĖ e meritojnė vetėm:
    1. PERĖNDIA
    2.FĖMIJA
    3.FEMRA
    ..por tek e treta, FEMRA pra futet edhe ADHURIMI, qė ėshtė njė institucon qė mungon tek meshkujt albanezė...
    Burrat qen duhen trajtuar me kockė nė dorė, jo pėr ti grishur...por pėr tua hedhur kockėn larg oborrit mbretėror femėror!

Nuk e di, ndoshta dikush do thotė: - Na fyu ne burrave Agimi!...
    Jo nuk ėshtė e vėrtetė! Unė nuk e kam fjalėn pėr BURRAT! Unė fola pėr meshkujt! Ohua sa ndryshim ka 1 BURRĖ nga 1 mashkull...

be yourself by yourself Maska e denku
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    Edhe kete e the o Mace?Mire bere ne fakt,madje shume mire.

Ndersa une them sa ndryshim ka nje BUR nga nje BURR!
    Pak a shume i njejti krahasim eshte sic e ke thene ti Agim.
    Pershendetje!!!!!!!!
    Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    kush imiton? qeni njeriun apo njeriu qenin.
    kur themi ky qen ka ne trup shpirtin e ndonje njeriu-mashkull
    qe ka vdekur kushedi para sa vjetesh, e ndoshta dikush krejt i panjohur per te njohurit e qenit, eshte kthyer dhe qeni ka veti tonat.... psh, besen dhe dashurine. (jo pak qen te dashur kemi pare. Do thoni ju , jo po e kemi mesuar qenin te na doje.... gjithecka mund te mesohet, vec dashuria nuk mesohet, dashuria behet (jepet ose merret dmth)...
    nuk e di c'me shtyn te mendoj qe i pari qe beri dashuri virtuale me te lehura zelarta qe qeni, kur i lehu henes.(lol)
    Po mua me duket kaq e bukur dashuria virtuale. Mo po edhe urrejtja virtuale me duket e bukur.(lol) pune e madhe se mund te kete ardhur nga qenlehja-henes.
    Kur duam te themi qe qeni eshte "i mire" e ngrejme deri ke vetja, njeriu.
    Ama kur duam te themi se ai(njeri) eshte "i keq" e ulim deri ke qeni.
    kam tash dy tre dite qe me verdalliset me mendje nje qen, nje burre dhe vetja.... (dua te them nje gje qe nuk po mund ta them dot)mendja ime eshte buca me e vertete qe buceron andej kendej, me duhet nje gjuhe qe ta padise hajvanen. Ama nje diteedhe gjuhen (fjalen) do ta mesoj te harboje...lol).ajo qe kam vene ne vargje (vargje i thoshin se ato jane zot na ruaj-lol) me ka dale komplet ndryshe nga sa kam dashur te them, ose te pakten nga sa dhe si e kam pasur mbarsjen e mendjes.
    Kur e ve ketu mendjen , me duket sikur e hoqa qafe, e dalengadale edhe ajo me le rehat...e fillon mendja tjeter te mbarset.
    Dikur kam pase thene .... Kurva me e madhe ne bote eshte mendja.Te pakten kjo e imja eshte sak kurve.(po me ben si veten)lol
    Fior nese gimi tha" jo te gjithe meshkujt jane burra (dmth mund te kete meshkuj dykembesh qe mund te quhen mirfilli, qener, kellysh, zagare). Ashtu sic edhe mund te kete gra (nuk e di pse me vjen te them "grua e jo femer) qe mund te quhet mirfilli "****, dhelper, etjetjetj) .....
    po qe se kam per ta lidhur mendjen do ta them ndoshta ate qe dua te them . Po ama po qe se do te mund ta lidh mendjen.
    "fior, e di se me dukesh shume shpirterore kohet e fundit... besoje se kjo me lumturon ..... vertete)
    te perqaf....
    ju perqaf!
    macia
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,799
    I mblodha tė gjithė mendjet e shqipėzarėve
    Iu krekosa edhe Diellit: - A po mė del???!
    Me dhelprat, qent, dhe kurvat e kurvarėve
    Ejani sonte mbrėma se hapa njė bordell!

LAJMĖRIM:
    HAPET SONTE BORDELLI "EVROPA" EJANI kush ia ka inatin Shqypnisė dhe shqyptarėve!!! Vend Takimi Hagė!...

Linda tė puth mėndje kurvėn tande!
    Agimi

"Heu Evropė oj kurva e motit
    qė i re mohit besės sė Zotit
    Po kjo asht sheja e gjytetnisė
    me da tokat e Shqypnisė
    Pėr me knaqė klysht e Rusiė!.."
    At Fishta

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    Agim ke tė drejtė kur thua se burrat s'janė njėlloj si tė thuash meshkuj... njė mashkull ėshtė ai qė ja di vėrtet rėndėsinė femrės (pra tre pikave tė tua tė "kapura"), dhe qė e trajton femrėn si njė princeshė tė vėrtetė, dhe qė i ulet gjeri nė gjunjė duke e nderuar... ndėrsa pėr femrat Mace, njė shoqė mė pati thėnė se ajo i kategorizonte femrat nė tre lloje:
    1) Lopė
    2) Mace, Dhelpėr, etj etj
    3) Zog dhe Delfin

pra pakashumė nėnkuptohet se ēfarė ndajnė kėto kategori...
    Por megjithatė DASHURIA ėshtė e vetmja gjė nė botėn njerzore, ose nė botkuptimin dhe mėndjen tonė, e cila mbijeton nė pafundėsi. Njė njeri pa dashuri ėshtė asgjėja e botės... dhe pra siē e the Agim, dashuria bazohet nė Hyjni, Nėnė, dhe nė Femėr, ēka ėshtė mėse e vėrtetė... Pra nė jetė....
    Mace Blu nganjėherė kapja dhe shprehja e mendimit qė kemi nė mėndje ėshtė tepėr e vėshtirė... dhe mendoj se vėshtirėsohet edhe mė shumė kur ne fillojmė tė mėdyshemi nė vetvete... dhe kur ēka mundohemi tė shprehjmė i pėrketė vetėm njėrės anė tė vetes tonė.... dhe nga ana kundėrt, sa mė tė sinqert tė jemi nė vetvete aq mė kollajshėm na vjen tė shprehemi... Mos ma merr pėr keq Mace se asnjė s'ėshtė perfekt nė botė... i kaloj edhe unė tė njėjtat ēaste si ty... por jam gjithnjė nė kėrkim tė sė vėrtetės... LOL e gjeta njė ditė... kur pashė veten nė pasqyrė...
    shumė tė mdhenj jeni tė gjithė...
    Macja, Fiori, Gimi, Denku
    tė gjithė ju dua fort

dashuria ėshtė gjėja mė e shtrenjtė nė botė...
    drini.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drini_nė_TR : 06-03-2003 mė 18:28

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    perderisa jam mace ,
    i bie te mos jem lope.
    eshte mjaft te jesh edhe dhelper ,
    vec lope jo.
    ( e megjitheate jam thjesht njeri-femer)
    qe krahasohem me te gjitha kafshet, vec lopes)
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,799
    "Lufta mė e egėr nė shoqėrinė njerzore bėhet midis tė kėnaqurve dhe tė pakėnaqurve!"
    "Lufta mė egėr nė Shqipėri bėhet midis komunistave tė pakėnaqur dhe komunistave tė kėnaqur!"
    "Lufta mė e egėr nė Forum bėhet midis tė djathtėve qė gabojnė majtas, dhe tė majtėve qė shkruajn majtas pa gabuar dhelexojnė djathtas pa kuptuar!"

Agim

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Vizitori" i befasishėm
    Nga biligoa nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-06-2009, 15:23
  2. Balsami i lumturisė
    Nga E_LUMTURA nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 18:59
  3. Emrat Ilire
    Nga Leila nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 12-05-2006, 20:33
  4. A e shikon dot njeriu Zotin?
    Nga ~Geri~ nė forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 20-09-2005, 15:07
  5. Qėllimi dhe kuptimi i fesė - besimit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 04-12-2004, 16:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •