Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 70
    i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Për: Var veten 20 vjeçarja, e fejuan pa dëshirë

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po burrin me sa vjet dif. e kishte kjo plaka? Apo s'ka rendesi cfare burri merr ne jete por dashnoret? Ky eshte morali? LOl
    Mia e nderuar,per kete duhet ta pyesim Priftin ai e din ma mire sepse me sa di un rrefimet behen te priftat,ma shum nuk di...
    VENI,VIDI,VICI

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Me duket me e drejte te thuhet e vrane prinderit. U uroj te jetojne te qete tani e tutje idioteve.
    Nje gje eshte e qarte qe marrdheniet e prinderve me vajzen kane qene abuzive.
    Prinderit si abuzues duhet te japin ca sqarime hetusave per detaje se si e kane trajtuar vajzen
    dhe ka shume mundesi qe vajza ska pasur ze ne ate shtepi ato jo vetem qe nuk e kane degjuar vajzen
    por edhe e kane bllokuar ate,nuk e kane lene t jape asnje mendim, te zgjedhe vete mbi jeten dhe fatin e saj.
    Prinder injorante ,te prapambetur.Prinderit jane fajtore por nuk ekzistojne prova materiale qe ato kane abuzuar me vajzen,
    qe ti kapesh dhe ne burg se e meritojne.
    Nuk thuhet asgje per shqiptaro grekun qe do fejohej me vajzen.Mundet qe shqiptaro greku
    te kete pasur para te fituara me droge dhe krime ose ka patur ndonje biznes dhe prinderit
    e kane shitur vajzen per nje grusht dhramish.Fshatare stupid.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Ane pernjeme nuk di qka te them,por nje eshte e sigurte se 99 dite ne ket dynja jane hjeka kurse vetem 1 dite eshte sevda edhe te tjeret mundohen edhe ate dite ta bejne bela....
    Ndoshta per ty po se per mua nuk mund te jete "sevda" berja sex ne rini me pleqe e ne pleqeri me te rinje por degjenerim!

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Nje gje eshte e qarte qe marrdheniet e prinderve me vajzen kane qene abuzive.
    Prinderit si abuzues duhet te japin ca sqarime hetusave per detaje se si e kane trajtuar vajzen
    dhe ka shume mundesi qe vajza ska pasur ze ne ate shtepi ato jo vetem qe nuk e kane degjuar vajzen
    por edhe e kane bllokuar ate,nuk e kane lene t jape asnje mendim, te zgjedhe vete mbi jeten dhe fatin e saj.
    Prinder injorante ,te prapambetur.Prinderit jane fajtore por nuk ekzistojne prova materiale qe ato kane abuzuar me vajzen,
    qe ti kapesh dhe ne burg se e meritojne.
    Nuk thuhet asgje per shqiptaro grekun qe do fejohej me vajzen.Mundet qe shqiptaro greku
    te kete pasur para te fituara me droge dhe krime ose ka patur ndonje biznes dhe prinderit
    e kane shitur vajzen per nje grusht dhramish.Fshatare stupid.
    Nqs ky eshte percaktimi fjales abuzim atehere vetem shum pak shqiptare nuk jane abuzive.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ndoshta per ty po se per mua nuk mund te jete "sevda" berja sex ne rini me pleqe e ne pleqeri me te rinje por degjenerim!
    Ane une nuk thashe se ajo ka be....,por thash qe e ka prek dy her......
    VENI,VIDI,VICI

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559

Në ç'humnerë halli të kenë rënë aty prindër vallë, që të martojnë kaq primitivisht vajzën 20 vjeçare me një 42 vjeçar?!
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776

keq shume.....akoma me keto gjera ..me keto zakone ...

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Në ç'humnerë halli të kenë rënë aty prindër vallë, që të martojnë kaq primitivisht vajzën 20 vjeçare me një 42 vjeçar?!
    Edhe Belluskoni i ka 80vjet,por pi zgjedhe bukuroshet ma te mira 20 vjet e kurkushe nuk po ja trubullon ujte,Dashuria nuk i shiqon moshat.....
    VENI,VIDI,VICI

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Edhe Belluskoni i ka 80vjet,por pi zgjedhe bukuroshet ma te mira 20 vjet e kurkushe nuk po ja trubullon ujte,Dashuria nuk i shiqon moshat.....
    Fehmi!!
    Po i bie potkoit......e jo gozhdes!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-02-2013
    Postime
    28

Nuk eshte zgjedhja vetvrasja, per mendimin tim te vazhdonte te refuzonte dhe skishin cfar ti benin, s'besoj se prindrit do e vrisnin femijen e vet. Gjynaf goca , viktim e ktij mentaliteti te mykur!

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •